yoo tatlım tek bi denemeye bile gitmedim.nereye diktireceğim bilem belli değil.annem bile kalk da bakalım demiyor.ben de ikna edebilirsem benimkini yarın ya da cuma bi bakalımmm gelinlikçilere diyorum sora anneleri götürelim diyorum ama işim var diye sallıyor.heralde benim en son çığlık atmamı bekliyor sempatiksalakcinni
kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım
Güzelim moralini bozma bende senin durumundayım hiçdeee dert etmiyorum... Bırak herhangi bi gelinliği denemeyi aklımda model bile yok düşün artık... Ama rahatım :roflol:
Arkadaşlarım artık dalga geçiyor gelinlik baktın mı diyorlar her seferinde hayır yanıtını alınca artık cevap almak yerine o da ne diyceksin diyorlar...
senin ne zmandı düğün canımgelinler çok olunca aklımda tutamıyorum . ben bakmaya gitmediğimize değilde inan bikez bile sormuyor kimse ona çok kızıyorum ben biraz topluyum hazır geli,nlikler hep 38 beden ben 42 beden giyiyorum yani hazır gelinlik bulmam inkansız şimdiden karar verip başlamamız lazımki yetişsin ama kimsenn umrunda değil sinirle zayıflatma moduna girdiler galiba mafoldumben
yani aynı durumdayım bende her gören eee gelinlik işini ne yaptınız ayarladınızmı bu soruyu duymaktan bıktım artık soranlara çok güzel bi gecelik aldım ogün gecelişğimi giycem diyorum eve gidince ugraşmıyayım dye dıyorum susuyor kızlar dalgaya alıyorum ama içim içimi yiyor inan yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı nişanlımda ne oluyor sana çokmu cekirdek yiyorsun yada ergenliğe yenimi girmeye başladın diyor sinirden kriz geçiriyorum umrunda değil
ay kıyamamm canım ya...anlıyorum ben seni.benimm de annem falan tınlamıyor.daha var vaktimizi.benim 13 eylül inşallah.gelinlikler 1 ay önceden dikilir dertlenme sen istiyorsan diyet yap ama kimse diyor diye değil.kendin isiyorsan 1 ay kala da başlarsın provalara.nişanlın da nasısa hallolur diye dertlenmiyordu ne bilsin gelinliğin bizler için ne önemli olduğuunu
slm kızlar nasılsınız...
soulmate84, ben kaçırdım bebiş haberini galiba
şimdi bu sayfada gördüm tebrikleri
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız kardeşine a.s.
soulmate hayırlı olsun küçük yeğenAllah analı babalı büyütsün..
soulmate 84 canım annemlerle gidersem eger onlar benim begendiğimi alırlar yaptırılar sorun olmaz ama nişanlımında görmesi lazım malum türk erkegi yaa acıklığını kapalılığını bakcakmış
slm kızlar nasılsınız...
slm aslıcım ben biraz dertyliyim gelinlik bakamıyorz daha enişteniz tam sopalıkta kızlara onu şikayet ediyordumklava: klava: sen nasılsın
aslıcım gül dertli.bizim ikimizin de gelinliği henüz piyasada yok da :)
gülcüm canım benim.niye öle kendini yiyip bitiriyorsun.allah a şükür sağlığımız yerinde.inan bana gecikmedik.ben seni anlıyorum kimsenin önemsememesi seni bunaltmış ama işte herkes senin gibi düşünemez.ben de bi ara mutfak eşyalarım falan alınırken ne üzülmüştüm.annem gel de alalım bi bakalım demedi diye sora düşündümmm amannnnnnnnnnnnn sanki eksik mi gideceğim nasısa alınacak yapılacak.herşey olur.1 2 haftaya çıkarız gelinliğe normal zamanı da bu.üzülme sen.
Selam canım, sen nasılsın? İyi olmaya çalışıyoruz biz. kaydirigubbakcemile3
ne bileyim canım kafama bugün çok taktım dünde babama kızdım haziran basında bütün eksiklerimi biyere gidip hiç eksiğim kalmadan alıncaktı temmuza girdik daha hadi baklım diyen yok sanki komsu kızı evleniyor ne bu herkezdeki ilgisizlik anlamıyorum ama kesinlik le kimseye bişey demicem artık kim ne zamnderse ozamn gidicem yetişemzsede dünyayı onların basına yıkarım artık kötükedihüsokötükedihüsoaslıcım gül dertli.bizim ikimizin de gelinliği henüz piyasada yok da :)
gülcüm canım benim.niye öle kendini yiyip bitiriyorsun.allah a şükür sağlığımız yerinde.inan bana gecikmedik.ben seni anlıyorum kimsenin önemsememesi seni bunaltmış ama işte herkes senin gibi düşünemez.ben de bi ara mutfak eşyalarım falan alınırken ne üzülmüştüm.annem gel de alalım bi bakalım demedi diye sora düşündümmm amannnnnnnnnnnnn sanki eksik mi gideceğim nasısa alınacak yapılacak.herşey olur.1 2 haftaya çıkarız gelinliğe normal zamanı da bu.üzülme sen.
slm tatlım hayırdır neden bakamıyosunuz acelesı yok falanmı dıyo yoksa enıste malum erkekler hep ole der ya akannehir ben ıyı olmaya calısıyorum canım kafama takmamaya calısıyorum ertelencek ıste bellı yanı ekım kasım cok zor :gitme: stresten hala regl bıle olamadm wlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?