2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrblarrr herkese 15 tatıl bıttı nıhayet evıme ve sohbetınıze bu gun ıtıbarıyle

katılmıs bulunuyrm

tatılde bıraz bıraz okumustm yazdıklarnızı ama sohbete dahıl olmamıstm...

yenı katılanlara hayrlı gebelıkler dılıyrm

bu arada 6 hafta 5 gunluk oldum...

ve 48 kıloydum 2 kılo aldım!!!!!!!

sızler nasılsznzzzzz?

tmm o zmn aynı şeyi söylüyoruz
hamile kaldığın yıl önemli
ben ocakta kaldım sat aralık sonu çünkü
ona göre hesapladım
eğer 2009 da kalan varsa 2009 yılındaki yaşa göre hesaplıcak tabiki

bulantı yasayanlarn Allah yardımcısı olsn ...

bulantı harıcınde hamılelıkten dogen baska neler yasıyrsunuz kızlar mera edyrm????

paylaşırsanız cok sevınırım..

benım sureklı mıdem salgı salgılıyo ve sureklı ac gbıyım cok cabuk acıkıyrm

anıden cok halsızlesıyrm

ıstahım hamıle olmadan onceye gore ıstahsızım

yemek yemeye baslıyrm tıkanıyrm ve halımgıdıyor hemen yatmak ıstyrm bayılacakmıs gbı oluyrm ve hemen yatrm

benım gbı olanınız var mı?

dr kontrolum 2 gun sonra cevremdekler kansızsın kesın bu yasadıklarımı ona baglıyrlar sızcede oyle mı?

ay tabloyu açmışken banada baksana sevcancım canım ya..zahmetolmazsa tabi..
16 ağustos 1979

ay olabilir valla...belki benimde ondan olmuşturbilmiyorumkismile

aşşe bu çine göre yaşınımı çıkaıyor..galib ben normalde 30 çine göre 31 yaşında çıktım.

pembe sende hoşgeldin aramıza

yaşadıkların normal canım halsizlik uyku hali iştahsızlık mide de sorunlar zamanla azalacak merak etme.

sat 29 kasım canım ama ... 17/06/1986 dogum tarihim ama yumurtllama zannedersem aralık oluyo valla şaşirdım kaldım

canım sat 29 kasım olduğuna göre aralık 2009 da hamile aldın 2009 da 23 yaşındaydın
23 yaş ve aralık ayı kız görünüyor

aaa kızmı çıktı yaw bi halt anlamadım...ayşe bi baksana kız sana zahmetkaydirigubbakcemile3

suraycım hosbulduk tatlım aslında ben aranıza daha once katıldım da sorularmı pek cevaplayan olmamıstı

cok yalnız hıssetmıstm kendımı nete gelmıyrdm sonra 15 tatıl gırdı araya...

derken tekrar katılayım dedım..

Kafayı yedik valla kızlar he boşverlim nasıl olsa az bi zaman sonra ak mı karamı belli olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşşe bu çine göre yaşınımı çıkaıyor..galib ben normalde 30 çine göre 31 yaşında çıktım.

evet canım bendee 21 çıktım ama şu varki hamile kalınan ay derken
son adet tarihinimi baz almalıyız ?
yoksa döllenme tarihimizimi ?
gerçi ikiside farketmez ben 2009 da hamile kaldım o zman 20 sayılıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…