- 20 Ekim 2010
- 201
- 0
hepsıde cok tatlı kızlar bebeslerın.. bu da benım cadım :)))
Hepsi bi araya gelse n guzel olur.. Tam cumbus
Ali babanin ciftligini soylemekten bi hal oldum bizimki uyurken ninni yerine ali babayi istiyo anca sakinlesiyo evde bi sey degilde bi yere gittigimizde cok utaniyorum soylemekten
evet ya pofuduklarr maşallahh
eşime dedim ki sen salla da ben birazcık nete bakiim dedim. ne uyutabildi uyuz uyuz sallıyor. bir de arada bana bakıpp ayy çok uykum geldi diyor. ve işteee sayıklıyor ne dedi biliyormusunuz
babangil kurmaydan çatı almışlar aşkımoturduğu bebeği salladığı yerde rüya görüp sayıklıyor yaaa bu kadar olur
maşallah canım ne tatlı bebek öylemaşallah bize her bi yerlerimize sağlık ne güzel çocuklar dünyaya getirmişiz
evet ya pofuduklarr maşallahh
eşime dedim ki sen salla da ben birazcık nete bakiim dedim. ne uyutabildi uyuz uyuz sallıyor. bir de arada bana bakıpp ayy çok uykum geldi diyor. ve işteee sayıklıyor ne dedi biliyormusunuz
babangil kurmaydan çatı almışlar aşkımoturduğu bebeği salladığı yerde rüya görüp sayıklıyor yaaa bu kadar olur
Evet ya benim esimde uyutamiyor aslinda pek de uyutmaya cabalamiyor biraz oyala diyorum oyle oturuyolar eline bi iki oyuncak veriyo hic neseli bi seyler yok tabi sıkılır cocuk
Ne tatlı tüm bebekler.....Allah hepimizin bebeğine sağlıklı,upuzuuuun,mutlu ömürler nasip etsin. Tüm bebeişleri nazarlardan uzak tutsun.
son zamanlarda oğlumlafavori şarkımız "manah manah" ben söylüyorum o da bana bakıyor şaşkın şaşkınbilmeyenler için link;
YouTube - Muppet Show - Mahna Mahna Original
ben ondan daha çok seviyorum galiba