2010 Eyll anneleri buraya

selam kızlar. bende 4 haftalık hamileyim. kanda baktırdım. gebelik çıktı. ama gebelik kesesi küçük olduğu için doktorum 2 hafta sonra gel dedi. büyük ihtimal gözükür dedi. benim 2. gebeliğim birincisi düşük oldu. kanımda pıhtılaşma olduğu içinmiş. düşük sonrası yapılan testlerde ortaya çıktı. bu arada bende kanda pıhtılaşma olduğundan iğneye başladım dün.umarım bu gebeliğim sorunsuz geçer. 8 ay boyunca iğne vurulcam. Rapor çıkarttım iğne için dün. işte böyle. bu topikteki herkezin inşallah sağlıklı doğumlar geçirip annelliği tatmasını diliyorum.

selam kızlar. bende 4 haftalık hamileyim. kanda baktırdım. gebelik çıktı. ama gebelik kesesi küçük olduğu için doktorum 2 hafta sonra gel dedi. büyük ihtimal gözükür dedi. benim 2. gebeliğim birincisi düşük oldu. kanımda pıhtılaşma olduğu içinmiş. düşük sonrası yapılan testlerde ortaya çıktı. bu arada bende kanda pıhtılaşma olduğundan iğneye başladım dün.umarım bu gebeliğim sorunsuz geçer. 8 ay boyunca iğne vurulcam. Rapor çıkarttım iğne için dün. işte böyle. bu topikteki herkezin inşallah sağlıklı doğumlar geçirip annelliği tatmasını diliyorum.

hoşgeldin canım hayırlı olsun.bende daha görmedim inş.pazartesi görürüm.zaman geçmior valla,biran önce sağlıklı olduğunu görmek istiyorum.:emir_bebek:

crawford tebrıkler canım son adet tarihini söyle listeyi yapan arkadaş senide ekler...
canım inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
daha önceki düşüğünü kaç haftalıkken yaşamıştın acaba?

hoşgeldin canım hayırlı olsun.bende daha görmedim inş.pazartesi görürüm.zaman geçmior valla,biran önce sağlıklı olduğunu görmek istiyorum.:emir_bebek:

hoşbulduk canım. ne güzel sanada hayırlı olsun. inşallah görürsün pazar günü. beni doktor 1 Şubata çağırdı. senin az kalmış canım ben nasıl sabredim :gitme: sayılı gün çabuk geçer derler. az kalmış. sağlıkla görürsün inşallah. seninki şuan kaç haftalık canım?

crawford tebrıkler canım son adet tarihini söyle listeyi yapan arkadaş senide ekler...
canım inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
daha önceki düşüğünü kaç haftalıkken yaşamıştın acaba?

canım son adet tarihim 21 aralıktı. olmam gereken tarih ise 14 ocaktı. bugün reglım geçeli 8 gün oldu.
İnşallah canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Daha önceki düşüğüm 10.haftalıkken kanamam oldu. doktora gittim. (Missed Abortus; Beklenen ama gelmeyen farkedilmeyen düşükmüş) yani bebeğin kalbi duralı 2 hafta olmuş. maalesef hiçbir belirti de olmuyormuş anlayamıyor yani anne adayı öldüğünü.

hoşbulduk canım. ne güzel sanada hayırlı olsun. inşallah görürsün pazar günü. beni doktor 1 Şubata çağırdı. senin az kalmış canım ben nasıl sabredim :gitme: sayılı gün çabuk geçer derler. az kalmış. sağlıkla görürsün inşallah. seninki şuan kaç haftalık canım?

5 hafta 2 günlük canım son kan değerim 980,20 çıkmıştı heralde 3000 geçince kese gözüküyo doktorum hesapladı pazartesi tahminen 7500 ü bulurmuş tabi herşey yolunda giderse inş.görcem pazartesi.senn kaç haftalıksın canım.kan değerin kaç çıktı?

5 hafta 2 günlük canım son kan değerim 980,20 çıkmıştı heralde 3000 geçince kese gözüküyo doktorum hesapladı pazartesi tahminen 7500 ü bulurmuş tabi herşey yolunda giderse inş.görcem pazartesi.senn kaç haftalıksın canım.kan değerin kaç çıktı?

canım banada doktorum 1500-3000 arası kese gözükür. dedi. benim reglım 3 gün geçtiğinde kanda baktırdım o zaman 156,26 ydı şuan üzerinden 5 gün geçti 600 lere yaklaşmıştır. benimki 4 haftalık +2 günlük.

mrb canım
sennde sat 15 aralıkmıydı
benim 15 aralıkta en son pazar test yaptırdım 156 çıkmıştı değerim
dr.um da bana salı gel dedi
zor bekliorum salıyı

canım banada doktorum 1500-3000 arası kese gözükür. dedi. benim reglım 3 gün geçtiğinde kanda baktırdım o zaman 156,26 ydı şuan üzerinden 5 gün geçti 600 lere yaklaşmıştır. benimki 4 haftalık +2 günlük.

ben adetime 2 gün kala yapmıştım 37,11 çıkmıştı.doktorum tekrarlattı.sana tekrar yapmanı sölemedi mi hiç canım.illa baktırıyo doktorlar normal bi gebelik olup olmadığını böle anlıolar galiba.yükselir inş.değerin canım.

allagım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cnm

allagım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cnm

teşekkür ederim canım. amin hepimize.

Seherbayer cim. doktor tekrarlatmadı. renkli ultrasonda baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi. gebe olduğun için kalınlaşır dedi. yani gebelik varsa kalınlaşırmış. yok bir anormallik görmedi sanırım yoksa tekrarlatırdı dimi.

pıt pıtları duyan arkadaşlar acaba kanda hangi değerdeyken kalp sesi duyuluyo?yani kaç haftalıkken duydunuz?

canım. ben bundan öncekinde reglım gecikeli 9 gün olmuştu. o zamanki betahcg değeim 547 çıkmıştı ama kalp atımı yoktu doktor 2 hafta sonra gel dedi 7 haftalıkken gittim kalbi atıyordu. doktorun söylediğine göre 1500-3000 arası oluyormuş kalp atımı.

X