2010 Eyll anneleri buraya

hayırlı olsun kuvars.bnde gecen hafta senın gbı erken oğrenmıstım aynen daha cuma gunu goercem keseyı banada zaman gecmedı senın gbı..

pembe 50 bende senın gbıyım ..:KK43:bnde kımseyı tanımıyorum..ama hepımız eylul annesı yenı hamılelerız..yakında herkes daha cok sohbet etmeye baslar cnm ben ole umuyorum

:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...

canım aramıza hoşgeldin.bende çok erken farkettim öğrendiğimde 3 hafta 5 günlük hamileydim 11 ocakta öğrendim bhcg 37,11 çıktı.şuanda çok daha iyi değerimiz en son 980,20 çıktı.pazartesi minik kelebeğimi görecem inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı

arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı

bense yenı geldım yabancılık cekıyrm:KK43:

baska topıkte oyle olmamıstı

soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo

kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo

bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm

ıcımı dokmek ıstedm:KK43:

canım seni anlıyorum bende zaman zaman böle düşünüyorum,ama sonra gerçekten yalnız olmadığımı farkediyorum.daha yolun başındayız çok güzel dostluklar kuracaz eminim.bu dokuz aylık yolculuğun iyi kötü her anını beraber paylaşacaz...:teselli:a.s.

günaydına.s.
pembecim hepimiz yeni geldik buraya kimse birbirini tanımıyor neticede sakın böyle düşünme...
daha önümüzde çok aylar olacak kaynaşacağımız ve daha çok tanışacağımız...zamanla kendini daha rahat hissedersin....
sende rahatla atıl muhabbete canım :)

kızlar benım bulantılarım geçti galiba artık hiç midem bulanmıyor.çok iyiym maşşallah..yarında kısmetse bebişkomu göreceğiz yine

günaydın kızlar 2010 anne adayları güzel hamişler geçen sene bende szlerden biriydim:) ben 2009 eylül annesiyim. hepinize güzel hamilelikler diliorum ve sonunda miniklerinizi kucağınıza almaı nasip etsin allah

günaydın kızlar 2010 anne adayları güzel hamişler geçen sene bende szlerden biriydim:) ben 2009 eylül annesiyim. hepinize güzel hamilelikler diliorum ve sonunda miniklerinizi kucağınıza almaı nasip etsin allah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa beni duymuyorlar :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ben sıramı savdım diemi oluor bunlar:teytey:

kızlar şuanki bulantılar çok sorun deil benim 9 ay kusmam oldu gece uyurken bile kusuyordum 4. ayda şiddetlendi ve devam etti bana benzememenizi diliorum:nazar:

günaydın kızlarr
sabah rutin çıkartmamızı yaptık
rahatça yemek yemeği özledim
sağlık çok önemliymiş tekrar anladım

X