- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.861
hayırlı olsun kuvars.bnde gecen hafta senın gbı erken oğrenmıstım aynen daha cuma gunu goercem keseyı banada zaman gecmedı senın gbı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pembe 50 bende senın gbıyım ..bnde kımseyı tanımıyorum..ama hepımız eylul annesı yenı hamılelerız..yakında herkes daha cok sohbet etmeye baslar cnm ben ole umuyorum
:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...
acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı
arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı
bense yenı geldım yabancılık cekıyrm
baska topıkte oyle olmamıstı
soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo
kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo
bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm
ıcımı dokmek ıstedm
günaydın kızlar 2010 anne adayları güzel hamişler geçen sene bende szlerden biriydim:) ben 2009 eylül annesiyim. hepinize güzel hamilelikler diliorum ve sonunda miniklerinizi kucağınıza almaı nasip etsin allah
kızlar benım bulantılarım geçti galiba artık hiç midem bulanmıyor.çok iyiym maşşallah..yarında kısmetse bebişkomu göreceğiz yine
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
aaa beni duymuyorlar :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ben sıramı savdım diemi oluor bunlar:teytey:
kızlar şuanki bulantılar çok sorun deil benim 9 ay kusmam oldu gece uyurken bile kusuyordum 4. ayda şiddetlendi ve devam etti bana benzememenizi diliorum