2010 Eyll anneleri buraya

ay bozo seninde durumun zor valla çok oluyor.allah kolaylık versin canım...

dilse 4. aydamı başladı bulantıların tam anlayamadım..genelde ilk aylar bulantı olur diyorlar sonra geçer..sende tersimi oldu??bilmiyorumkismile

yaren sana özelden mesaj atmıştım 2 gün önce.<bişey sormuştum ama senden cvp gelmedi.görmedinmi??

ben en çok soğan sarımsak severdim bayılırdım salatada vs vs vs ama ben tiksindim ve kokusuna ble tahammül edemiordum ne zamanki kokusunu alsam kusuyordum saatlerce banyodan çıkamıordum yemeklerim hep soğansız ve sarımsaksız oldu doğuma kadar ve doğum yapacağım gğn hastaneyer bol soğanlı döner istemiştim doğumdan sora odama çıktıımda onu afyetle yedşm ilkim heralde ama itiraf ediim o 9 aylık mide felaketinden sora acaip korkuoyrdum ya gene kusarsam die ama bişi olmadı:) kızım şimdi 4 aylık ve ben artık kendime geldim hiç geçmicek sanmıştım...

canım ben 9 ay kustum ilaçlar kullandıım halde hiç bir etkisi olmadı dr bile şaşırıordu hastanede yattım serum yedim kusmalarım geçsin die çünkü ne su duruordu midemde ne ekmek vitaminsiz kalmıştım bir haftada 7 kilomu ne verm,iştim ama bebek saçlanmaya 4 5 ayda başlar ve asıl bulantılar yanmalar ağıza asit gelmesi o zaman olur ama her bünye farklı kimiside hiç bulantı yaşamıor ama benim bebeğim çok saçlı doğdu gerçi şuan döküldü ama:teytey::dance:

ay bozo seninde durumun zor valla çok oluyor.allah kolaylık versin canım...

dilse 4. aydamı başladı bulantıların tam anlayamadım..genelde ilk aylar bulantı olur diyorlar sonra geçer..sende tersimi oldu??bilmiyorumkismile

amin canım hem de çok zor geçiyor başucumda kova duruyor çünkü aniden geliyor banyoya yetişemiycem diye korkuyorum

boşver yha hepsi çok güzel bugünleriniz çok güzel kıymetini bilin ben yetişemiordum gece uyurken eşim uyandırıordu kusuosun koş die uykumda çok ağır uyanamıodum düşün yani uykumda kusuodum yatak üstüm başım kusmuk ıygggg:bbo: eşşim ben banyoda duşa girdiimde yatağı topluodu temizliodu ne günlerdi yha ama o kadar zor günleri şimdi gülerken anımsıorum tadını çıkarın o küçük bebeişinizi ben burdayım anneciim dior sizlere

boşver yha hepsi çok güzel bugünleriniz çok güzel kıymetini bilin ben yetişemiordum gece uyurken eşim uyandırıordu kusuosun koş die uykumda çok ağır uyanamıodum düşün yani uykumda kusuodum yatak üstüm başım kusmuk ıygggg:bbo: eşşim ben banyoda duşa girdiimde yatağı topluodu temizliodu ne günlerdi yha ama o kadar zor günleri şimdi gülerken anımsıorum tadını çıkarın o küçük bebeişinizi ben burdayım anneciim dior sizlere

ben gece çok rahatım uyuduğum zaman geçiyor ama sabah uyanınca hemen bulantı olmuyor yataktan kalkıyorum 5 dakika sonra başlıyor
bide afedersiniz öğürmekten karnım rahmim ağrıyor korkuyorum bişey olucak diye

korkma hiçbirşey olmaz bana bebeğime bişi olmadıysa kimseciklere bişi olmaz içini ferah tut canımcım dr biile şaşıordu bana o ilaçlarla o serumla nasıl oluor anlamıorum diordu görülmemiş vakayım artık gittim misafirlikte bile klozetin önüne diz çöküp ağlıordum geliorlardı iimisin die iim gelemicem ben burdayım diordum:1shok:

bebeişlerinizi gördünüz mü bakiim ulrasonda o minik kalp atışını pıt pıt titreşimini:emir_bebek:

korkma hiçbirşey olmaz bana bebeğime bişi olmadıysa kimseciklere bişi olmaz içini ferah tut canımcım dr biile şaşıordu bana o ilaçlarla o serumla nasıl oluor anlamıorum diordu görülmemiş vakayım artık gittim misafirlikte bile klozetin önüne diz çöküp ağlıordum geliorlardı iimisin die iim gelemicem ben burdayım diordum:1shok:

banada ilaç hiç fayda etmiyor birazönce içtim ama hala miydem bulanıyor
tok karnına dün çıkarmaya başladım dr kötü olursan gel serum takıcaz dedi

eee geçmiş gitmiş dilsecim bebişin kollarında artık.darısı başımıza olsun inşallahhh

Günaydın kızlar...
Bozo geçmiş olsun cnm... Benim hiç midem bulanmıyor aşermiyorumda... Umarım herşey yolundadır. Yoksa doktorda bebişi gördükten sonra mı başlayacak psikolojik olarak fisfisfis

aman kız nazar değmesin hiç bulantın olmasın işlh kızlar haydin ben kaçtım kendi forumuma döneyim:) bulantısız ağrısız günler dileğiyle :sm_cool:

X