- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.821
ben googldan yazdım rus takvimi diye çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çin de de rus da da kız çıkıyo ama bakalım hayırlısı erkek olursa yazıcam inanmayın diee :))))
bak nağişim herşey güzelmiş işte maşallah hiç takma kafana.benim cuma alttan bakıldı kese göründü pazartesi tekrar alttan bakıldı kalp atışı duyuldu.bende tedirgin olmuştum ama napalım...
bu arada bide hiç ilişkiye girmedik 6 ocaktan beri .doktora sordum birlikte olabilirsiniz ama kanama falan olursa ara verin dedi.ödümüz kopuyo kanama falan olur diye bizde napalım yapmıyoruz işte.
cuma gidelimde detaylıca öğrenelim bakalım ondan sonra olur belki...
bizde ilişkiye giremiyoruz korkudan ödümümüz patlıyor valla bizde galiba aynı gün 6acaktı bizde ozaman yaptık ama belki olurdu diye fazla zorlama yapmadık bide 4,gün felen oluyor ama ben kendimi ilişkiye veremedim eşimde aynı ama işte dayanamadık eşim sabah kaltı arın varmı bidaha dokunmayacağım demeye başladı
dr ilişkiye birazdaha girmeyin dedi malesefsenağlamasenağlamasenağlama
mrb kızlar
benm sat 15 aralıktı
dr.um haftaya salıya verdi randevu
çooook merak ediorum
inş. herşey yolunda olurrrr
ilişki konusunda tedirginlik bendede var 15 gündür bişey yok, aman bebek ii olsunda napalım geçer.
bu arada nagihan senindemi alttan bakmıştı. bendede alttan baktı rahim tersmiş öle görebildi. çok zor olmadı aslında o kadar tedirgin olmama rağmen. kalp atışını duymadım daha ama