2010 Eyll anneleri buraya

kızlar bi topik açtım sizi bekliorum..ordada birbirimze hem fikir verir hemde destek oluruz die düşünüorum..2010 eylül annelerinin beslenme ve kio takibi.

Benim çin takvimine göre de rusa göre de kızım olacak. Sağlıklı olsun da. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

arkadaşlar benim karın kasık ağrılarım hala devam ediyor...arada adet sancısı gibi giriyo geçiyo...sizdede böle oldumu

ben kesin erkek doğuracam :)))))
bu gün bi tanıdık fal baktı erkek dedi. geçen gün bir firmadan anahtarlık geldi herkese pembe kalp yollamışlar bana mavi :)))))kocam oğlum diye seviyo...minik bi sabii sübyana sorduk oğlan dedi(hani saftır temizdir ya onun için)
yani bu hurafelerin hepsi oğlan diyo :)))))
belkim ben oğlan doğururum :))))))
ama bişiy diyim mi kız çocuk hastasıyım beeeeeeen :)

iyi akşamlar kızlar..Muhabbete bende katılayım dedim.Çin takvimine göre erkek rusa göre kız...Hangisi olursa olsun.Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize...:Saruboceq:eek: kadar mucize bişeyki şu mercimeklerin yaratılması,sağlıklı doğması..akannehirBin tane olumsuz ihtimale karşı sağlıklı bir bebek alıyorsunuz kucağınızaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

öyle öyle...
ezan okunuyor..
Ezanların hürmetine Rabbim hepimize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ınşallah sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza. Onlar bizim kahramanlarımız, Her biri birer mucize. Benim de hem Rus takviminde hem Çin'de kız çıktı :-) Sağlıklı olsun da kız erkek ne farkeder.

mrb kızlar
benm sat 15 aralıktı
dr.um haftaya salıya verdi randevu
çooook merak ediorum
inş. herşey yolunda olurrrr

arkadaşlar merhaba,
ben netten biraz araştırdım elimizin altında olacak "annelik ve bebek bakımı" adlı kitabı, "elizabetf fenwick" yazarı 3 yaşına kadar hamilelik dönemi de dahil her türlü sorunun cevabının bulabileceğimiz. fiyatı 36 tl sanırım.
sizin bildiğiniz başka kaynak varmı?

Annelik Ve Bebek Bakımı - Elizabeth FENWICK

Gebelikten başlayarak üç yaşına kadar bebeğinize ve kendinize en sağlıklı biçimde bakmanın bütün yolları.
* Bebeğinizle nasıl bakmanız gerektiğini adım adım gösteren ilk ve tek kitap
* Gebelik, bebek bakımı ve çocuk sağlığı konularında uygulanabilir öneriler ve bilmeniz gereken herşey... Hepsi bir arada!
* Yepyeni bir anlayış ve özenle tasarlanmış rahat okunur, kolay bulunur sayfalar
* Karşılaşabileceğiniz her soruna sağduyulu, güvenilir çözümler
* 800'ü aşkın pırıl pırıl renkli fotoğrafla süslenmiş 256 sayfa
* Tüm gebelik süresinin ve bebeğin ilk altı haftasının fotoğraflı güncesi
* Bütün anne babaların ve anne baba adaylarının sahip olması gereken büyük bilgi hazinesi.

Son düzenleme:
bak nağişim herşey güzelmiş işte maşallah hiç takma kafana.benim cuma alttan bakıldı kese göründü pazartesi tekrar alttan bakıldı kalp atışı duyuldu.bende tedirgin olmuştum ama napalım...
bu arada bide hiç ilişkiye girmedik 6 ocaktan beri .doktora sordum birlikte olabilirsiniz ama kanama falan olursa ara verin dedi.ödümüz kopuyo kanama falan olur diye bizde napalım yapmıyoruz işte.
cuma gidelimde detaylıca öğrenelim bakalım ondan sonra olur belki...

bizde ilişkiye giremiyoruz korkudan ödümümüz patlıyor valla bizde galiba aynı gün 6acaktı bizde ozaman yaptık ama belki olurdu diye fazla zorlama yapmadık bide 4,gün felen oluyor ama ben kendimi ilişkiye veremedim eşimde aynı ama işte dayanamadık eşim sabah kaltı arın varmı bidaha dokunmayacağım demeye başladı
dr ilişkiye birazdaha girmeyin dedi malesefsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar biz eşimle hep kızımız diye seviyoruz hep içimize kız doğuyor ben zaten kızları çok seviyorum eşimde öyle çok seviyor oda hayırlısı inşallah kucağıma bir alsam güzelce

ilişki konusunda tedirginlik bendede var 15 gündür bişey yok, aman bebek ii olsunda napalım geçer.

bu arada nagihan senindemi alttan bakmıştı. bendede alttan baktı rahim tersmiş öle görebildi. çok zor olmadı aslında o kadar tedirgin olmama rağmen. kalp atışını duymadım daha ama

bizde ilişkiye giremiyoruz korkudan ödümümüz patlıyor valla bizde galiba aynı gün 6acaktı bizde ozaman yaptık ama belki olurdu diye fazla zorlama yapmadık bide 4,gün felen oluyor ama ben kendimi ilişkiye veremedim eşimde aynı ama işte dayanamadık eşim sabah kaltı arın varmı bidaha dokunmayacağım demeye başladı
dr ilişkiye birazdaha girmeyin dedi malesefsenağlamasenağlamasenağlama

Alemsin sen kız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

ilişki konusunda tedirginlik bendede var 15 gündür bişey yok, aman bebek ii olsunda napalım geçer.

bu arada nagihan senindemi alttan bakmıştı. bendede alttan baktı rahim tersmiş öle görebildi. çok zor olmadı aslında o kadar tedirgin olmama rağmen. kalp atışını duymadım daha ama

evet canım 2oluyor altan bakması birdahakinde karından bakacam dedi bende duyamadım gece uykusus kalmıştım duyacağım diye hecandan ama olsun sağlığını öğrendim iyiyiya bana yeter

bizde diyoruz artık bebek olsunda yıllardır bekledik kaybetmekten korkuyoruz allah korusun:nazar::nazar:

X