- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.841
Alemsin sen kız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
AMA NAPIYIM dayanamıyozzzzzzzz çokk zzoooooooorrrrrrrrr:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemsin sen kız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
evet canım 2oluyor altan bakması birdahakinde karından bakacam dedi bende duyamadım gece uykusus kalmıştım duyacağım diye hecandan ama olsun sağlığını öğrendim iyiyiya bana yeter
bizde diyoruz artık bebek olsunda yıllardır bekledik kaybetmekten korkuyoruz allah korusun
cnm nagıhancm bı sey sorabılır mıyım
bu arad h.olsn hamılelıgn
bal+tarcın+corekotu kürü yapmıs mıydın
o topıkte nagıhan vardı da aynı kısı mısınız merak ettm
off 15 dakika arayla 2 kere çıkarttım annem dr gidelim serum taktırlaım dedi ama benim ayağa kalçak halim yoktu
şimdi yine bulanıyor
ben bebeğimi nasıl besliycem böyle nasıl büyütcem zar zor yiyorum onu da hemen çıkartıyorum:gitme:
Evet canım yapmıştım ama tutmadı o ay sonraki ay gelidi faydası varmı yokmu diyemem ama daha öncede denemiştim yarım bırakmıştım geçen ayda sonuna kadar denedim gene olmadı allah işte
sen hamilemisin
off 15 dakika arayla 2 kere çıkarttım annem dr gidelim serum taktırlaım dedi ama benim ayağa kalçak halim yoktu
şimdi yine bulanıyor
ben bebeğimi nasıl besliycem böyle nasıl büyütcem zar zor yiyorum onu da hemen çıkartıyorum:gitme:
:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...
acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı
arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı
bense yenı geldım yabancılık cekıyrm
baska topıkte oyle olmamıstı
soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo
kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo
bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm
ıcımı dokmek ıstedm
Allah sifanı versn cnm
Allah yardımcın olsun canım yaaa.Dikkat et kendine ...Ben dün çok kötüydüm,başım çok fazla dönüyordu,elim ayağım tutmuyordu ama bugün iyiyim çok şükür.opuyorumnanaktan
bozocum sen yanıtlamıstn zaten sorularmı ya belkı topık ıcındekıler farkında degıllerdır
sureklı aynı kısıler ve paslaşmalar
bılmem baska topıklerdekı gbı kaynasma goremedm
belkı aynı seylerı aynı anda yasadgnızdandır ama gercekten dısarıdan yenı gırmıs olarak topık ıcı oyle gorunuyo
ben de uzaktan takıp edyrm ıste
acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı
arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı
bense yenı geldım yabancılık cekıyrm
baska topıkte oyle olmamıstı
soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo
kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo
bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm
ıcımı dokmek ıstedm
:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...