2010 Eyll anneleri buraya

evet canım 2oluyor altan bakması birdahakinde karından bakacam dedi bende duyamadım gece uykusus kalmıştım duyacağım diye hecandan ama olsun sağlığını öğrendim iyiyiya bana yeter

bizde diyoruz artık bebek olsunda yıllardır bekledik kaybetmekten korkuyoruz allah korusun:nazar::nazar:

cnm nagıhancm bı sey sorabılır mıyım

bu arad h.olsn hamılelıgn

bal+tarcın+corekotu kürü yapmıs mıydın

o topıkte nagıhan vardı da aynı kısı mısınız merak ettm

cnm nagıhancm bı sey sorabılır mıyım

bu arad h.olsn hamılelıgn

bal+tarcın+corekotu kürü yapmıs mıydın

o topıkte nagıhan vardı da aynı kısı mısınız merak ettm

Evet canım yapmıştım ama tutmadı o ay sonraki ay gelidi faydası varmı yokmu diyemem ama daha öncede denemiştim yarım bırakmıştım geçen ayda sonuna kadar denedim gene olmadı allah işte
sen hamilemisin

eyllanneleri.jpg

Son düzenleme:
atk
canım benim bebeğimin boyu 3.5 yazarsan 6+4 bugün
bugün öğrendim kalbinide duymadım ama gördüm atışını

off 15 dakika arayla 2 kere çıkarttım annem dr gidelim serum taktırlaım dedi ama benim ayağa kalçak halim yoktu
şimdi yine bulanıyor
ben bebeğimi nasıl besliycem böyle nasıl büyütcem zar zor yiyorum onu da hemen çıkartıyorum:gitme:

off 15 dakika arayla 2 kere çıkarttım annem dr gidelim serum taktırlaım dedi ama benim ayağa kalçak halim yoktu
şimdi yine bulanıyor
ben bebeğimi nasıl besliycem böyle nasıl büyütcem zar zor yiyorum onu da hemen çıkartıyorum:gitme:

Allah yardımcın olsun canım yaaa.Dikkat et kendine ...Ben dün çok kötüydüm,başım çok fazla dönüyordu,elim ayağım tutmuyordu ama bugün iyiyim çok şükür.opuyorumnanaktan

Evet canım yapmıştım ama tutmadı o ay sonraki ay gelidi faydası varmı yokmu diyemem ama daha öncede denemiştim yarım bırakmıştım geçen ayda sonuna kadar denedim gene olmadı allah işte
sen hamilemisin

hımmm resim degısmıs dogalolarak zor tanıdım

Allah hayrlı sek. bebısını kucagna almayı nasıp etsn cnm

ben de bu ay o kuru denedm sıfa olsn dıye b.t.ç zaten sevıyrdum

tabıkı oncelıgınde Allah tan hayrlısnı ıstedım cok dua ettım once sonra da

okudugumu da uyguladm

Rabbım de aratmadan verdı hamdolsun bınlerce kere...

ben de Allah nasıp ederse eylul annesı olucam kısmetse..:emir_bebek:

şimdi yine bulanıyor

Allah sifanı versn cnm

:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...

:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...

ben de senın gbıyım

bende yenı farkedenlerdenım

cuma gunu kan testı yaptırdım (adetımden bır gun once): 180 cıktı

p.tesı yıne yaptırdım: 533 cıktı

ben bu gun4 haftalıgım nettekı hesaplamaya gore

sat:23 aralık

25 gunde adet oluyrm

acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı

arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı

bense yenı geldım yabancılık cekıyrm:KK43:

baska topıkte oyle olmamıstı

soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo

kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo

bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm

ıcımı dokmek ıstedm:KK43:

canım aşk olsun neden yabancılık çekiyorsun
ben fazla giremiyorum hep yatıyorum kusmalarım oluyor

Allah sifanı versn cnm

Allah yardımcın olsun canım yaaa.Dikkat et kendine ...Ben dün çok kötüydüm,başım çok fazla dönüyordu,elim ayağım tutmuyordu ama bugün iyiyim çok şükür.opuyorumnanaktan

amin inşllh kızlar
bu gecede böyle olursam dr gidicem serum taksın bari ordan vitamin alıyım bugün bütün gün yediklerim hiçbi işe yaramadı su bile içemiyorum zorla

bozocum sen yanıtlamıstn zaten sorularmı ya belkı topık ıcındekıler farkında degıllerdır

sureklı aynı kısıler ve paslaşmalar

bılmem baska topıklerdekı gbı kaynasma goremedm

belkı aynı seylerı aynı anda yasadgnızdandır ama gercekten dısarıdan yenı gırmıs olarak topık ıcı oyle gorunuyo

ben de uzaktan takıp edyrm ıste:KK43:

bozocum sen yanıtlamıstn zaten sorularmı ya belkı topık ıcındekıler farkında degıllerdır

sureklı aynı kısıler ve paslaşmalar

bılmem baska topıklerdekı gbı kaynasma goremedm

belkı aynı seylerı aynı anda yasadgnızdandır ama gercekten dısarıdan yenı gırmıs olarak topık ıcı oyle gorunuyo

ben de uzaktan takıp edyrm ıste:KK43:

Böyle düşünmene üzüldüm gerçekten..Ama bir tespit tabiki..Birbirimize daha çok destek olmamız lazım çünkü tecrübeler çok önemli..Bir çok şeyi ben netten öğreniyorumopuyorumnanaktan

canım hiç öyle şey olurmu ...hepimiz burda tanıştık burda samimi olduk istediğin her konuda yardımcı oluruz öyle şey olurmu opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin...inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) çok sevindim... ben ilk öğrendiğimde 4 Ocaktı Değerim 639 çıkmıştı 4 haftadan küçük demişti şimdi 6. haftama girdim :):CüvCüv:

X