- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.661
iyiyiz cnm çok şükür keseyi gördük 4+3 de teyzesi
benim ğöğüsler şişmedi hatta eşim bunlar tam tersi küçülmüş diyo:kedi:
benim kasıklarım ve bacaklarım çok kaşınıyor ya
cnm sen sorarken ben cvp vermişim zaten sen bebişin kalp atışını duydunmu tatlım
nurtencim bu arada benim hiç miğde bulantım yok senin nasısdı
kıs benim göğüsler saddamın füzeleri gibim oldu
dokununca bile acıyo hala daha kaçıncı haftaya kadar ağrıcaklarsa yaaaaaa
selam kızlar , kaşıntı benim ilk gebeliğimde olmuştu.kaşıdığım yerde sivrisinek sokmuş gibi kırmızı kabartı da oluyordu ama.doktorum hamilelik elerjisi demişti.vücudum bebeğe tepki göstermiş :) sonra kabullenmek zorunda kalmıştı ama baya kaşınmıştım.
Evet aynen. Sen kaç haftalık oldun canım? Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz. Hala inanamıyorum. 30'unda doktor kontrolüm var aç mı gitmek lazım bilen var mı? Uff 12. haftalarda falan bulantılar biter mi acaba? Bulantısı olmayanların oğlu olacak diyo annem teyzem falan. Var mı böyle duyumlarınız?:1no2:
hatta geçen ben kusuyorum
eşimde durmuş heyt beeeeeeeeeeeeee
yavruma bakın gümbür gümbür geliyo diyo
canımm geçmiş olsun... kendine ve bebişe çok dikkat et dr görüş hamilelikte kullanabileceğin bi ilaç var p... ile başlıyo onu verebilir belki
cnm benimkide gaz veriyor benim karımın midesi bulanmaz her işi yapar
yapamazsam kendine kalacak yakaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım. önce sana parol verelim dedi sonrada yok yok sen bolbol ılık su iç dedi vazgeçti bende zaten cesaret edemezdim içmeye hap falan üstelemedim o yüzden.
neyse bakalım bol bol limonlu su içiyorum c vitamini için kivi yiyorum geçecek inşallah.
ayşecim hiç direnmesin
mecbur yapıyolar
benim eşim pervane evde
hafta sonu ben mutfağı temizlersem o sübürgeyi açıyo