- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.641
mopsy naber canım nasıl gidior hamiişlik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydınn.şimdi doktordan geldim kan testi yine yapıldı ve nihayet değerim 86 dan 980 e yükselmiş.ama be değerle göremeyiz dedi doktor pazartesiye randevu al dedi.pazartesi tahminen 7500 falan bulurmuş ozaman hem keseyi görürüz hemde kalbini duyarız dedi.pazartesi gelmez artık yaa...
Evet aynen. Sen kaç haftalık oldun canım? Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz. Hala inanamıyorum. 30'unda doktor kontrolüm var aç mı gitmek lazım bilen var mı? Uff 12. haftalarda falan bulantılar biter mi acaba? Bulantısı olmayanların oğlu olacak diyo annem teyzem falan. Var mı böyle duyumlarınız?:1no2:
oyyy kıyamam size yaaa ama kızlar bende grip oldum
bol bol sıcak suya limon sıkıp içiyorum elimde kocaman bi kağıt havlu içler acısı...
doktor ilaç vermeyelim bol bol ılık su iç dedi.korkuyorum açıkcası.
halsizlik falan değil ama hapşuruyorum burnum akıyo o kadar.İnşallah çabuk atlatırım kendimi geçtim bebişime bişiy olmasın (((
boya ilk 3-4 aydan sonra organik boyalar yaptırılabilişrmiş .şimdi bi sitede okudum..benimde saçlar bakır:ecrin_bebek:ama ilk 3 ay yaptırmayın diyor
boyamayı düşünmüyorum hamilelik boyunca ..kendi saçım koyu kahve ..aslında çok güzel ve parlak kendi saçım..tek bir beyazım yok.bu süreçte kendi saçıma dönmüş olurum bi müddette kahve kullanayım..uzadıkça uçları aldırırm,,,,,,,,ay bide saçta kesmeyin diyorler dimi hamileliktebilmiyorumkismile
ayşecim naber kıs
benim göğüslerim büyüdüğünden çok kaşınıyo
ama fazla kaşımayınca kesiliyo
kaşımaya başlayınca da elimi alamıyorum
ama çatlama ve ya yırtılma konusunda bi bilgim yok canım
kıs ayşe maşallah 5. haftayı doldurmuşsun nerdeyse
nasılsın canım gördünmü kesecını