2010 Eyll anneleri buraya

6+1 kalp atışını duydum canım not edermisin benide.
ultrosona göre 6+1 di benim hesabıma göre 6+3 dü aman her neyse işte.
melekcim evet sanırım bulantısız bir dönem geçirecem :)alıştım artık başta tedirgindim birde saçma sapan yorumları görünce tepem atmişti.çok konuşuyor insanlar başımıza doktor kesiliyorlar...
neymiş bulantı sağlıklı hamileliğin belirtisiymiş doktoruma sordum yok öyle bişiy her söylenileni kafana takma insanlar bilir bilmez çok konuşur zaten dedi....

dün gece sordum ama arada kaynadı..Baş dönmesi yaşayan var mı kızlar aranızda..Kendimi sarhoş gibi hissetmeye başladımbilmiyorumkismile

oyyy kıyamam size yaaa ama kızlar bende grip oldum
bol bol sıcak suya limon sıkıp içiyorum elimde kocaman bi kağıt havlu içler acısı...
doktor ilaç vermeyelim bol bol ılık su iç dedi.korkuyorum açıkcası.
halsizlik falan değil ama hapşuruyorum burnum akıyo o kadar.ınşallah çabuk atlatırım kendimi geçtim bebişime bişiy olmasın (((

86 degerını pekı adetten once mı yaptrmıstn?
cnm adet gununden kac gun sonrakı degerın 980?

yanı kac haftalıkmıssın?

sanırım bende senın gbıyıım gbı???????

ALLAH SIFA VERSIN HEPINIZE ben daha yolun basında bı sey hısstmıyrm

bakalım ben yasayacak mıyım hayrlısı artık

canımm ben 5+6 yım şuan ... bulantının kız erkekle pek ilgisi yok diye biliyorum bende... benim bu bulantılarıma bakalım ne çıkacak bende 5 6 gün sonra gidicem inşşalh kalp atışlarını duymaya ... acaba vitamin falan verirmi bana ?

canımm geçmiş olsun... kendine ve bebişe çok dikkat et dr görüş hamilelikte kullanabileceğin bi ilaç var p... ile başlıyo onu verebilir belki

3 4 aydan sonra olsada ben boyatmam yaa.. vkötü dursun ne olacak.. bebeğim için katlanırız artık :)) o saç kestirmeyi de ilk defa duyuyorum... zaten herşeyi bilen o kadar çok oluyo her kafadan bi sesskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

batıl inanç bencede:):)saçta kesilirse ömrü kısa olurmuş allah korusun....yani alakası yok bende kestirirm ya zaten baya uzun.9ay kestirmezsem neolur allahkerim

kızlar nerhaba
sizlere danışayım dedim
benim vücudum deli gibi kaşınıyor çevremdekiler kaşıma yırtık olur diyo
bende korkmaya başladım şimdiden yırtık olurmu
önlemek için ne yapmak gerek yardım kızlar

mrb kıslar
ben sürekli takip edemiyorum burayı
maşallah birikiyo yazılar :)
nasılsınız
keyifler nasıl

ayşecim naber kıs
benim göğüslerim büyüdüğünden çok kaşınıyo
ama fazla kaşımayınca kesiliyo
kaşımaya başlayınca da elimi alamıyorum
ama çatlama ve ya yırtılma konusunda bi bilgim yok canım

kıs ayşe maşallah 5. haftayı doldurmuşsun nerdeyse
nasılsın canım gördünmü kesecını

iyiyiz cnm çok şükür keseyi gördük 4+3 de teyzesi
benim ğöğüsler şişmedi hatta eşim bunlar tam tersi küçülmüş diyo:kedi:
benim kasıklarım ve bacaklarım çok kaşınıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…