2010 Eyll anneleri buraya

kızlar günaydınn.şimdi doktordan geldim kan testi yine yapıldı ve nihayet değerim 86 dan 980 e yükselmiş.ama be değerle göremeyiz dedi doktor pazartesiye randevu al dedi.pazartesi tahminen 7500 falan bulurmuş ozaman hem keseyi görürüz hemde kalbini duyarız dedi.pazartesi gelmez artık yaa...

Selam kızlar, epeydir yazamıyordum. Ama 54ten beri tüm sayfalara göz attım inanmıycaksınızmafoldumben Bilmediğim gözümden kaçan bişey var mıdır acaba diyerekten. O kadar pimpirikli oluyor insan demek. Bulantım var bugünlerde çok fena. Midem taş gibi. Çıkarmıyorum ama ani hareket ettiğimde kötü oluyorum. Bugün okula gitmek bile istemedim. Gece kaç kez wc'ye kalkıyorum. Bugün de karın ağrısı uyutmadı. Offf zor geçiyo yaa. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz....

ne bulantı ne bişiy hiç bişiy yok.
azıcık bulantım olsada hamile olduğumu anlasam diyorum ama sanırım büyük konuşuyorum sizleri okuyunca ne kadar zorluk çektiğinizi anlıyorum...
çok güzel kahvaltı yaptım evimi toparladım hiç bir şikayetim yok şükür şimdide oturdum mügeyi izliyorum :))))

Ah Lila'cım okudum önceki sayfalarda. Bulantı konusunda telaş yapmışsın. Hiç telaşlanma. Annem hiç anlamazmış hamile olduğunu. İş yaparmış, herşeyi yermiş falan. Ona çekseymişim keşke. Bugün evdeyim ama heryer heryerde. Bi lokma bişeyler yiyebilsem evi toplicam ama nerdeeee. :1closedeyes:
Geçer umarım. Cumartesi fırında balık yaptırdı kayınvalidem. Offf mutfağa giremedim. Korkunçtu...

kızlar birde ben sürekli sacımı boyatan biriydim ve ön tarafta cok beyazım var. siz ne yapıyorsunuz

canım benimde saçlarım bakır şuan altıkça o kadar kötüleşiyor ki anlatamam...karamel e dönüyor ondan sonra da berbat bi sarıyaaa ... keşke röfleden vazgeçmeseydim diyorum bazen..yapacak bişi yyok bebeğe zararlı boya :bbo:

aminn cnım... benimde günüm günüme tutmuyoo bi gün çok iyiyim bi gün çok kötüü :gitme:

boya ilk 3-4 aydan sonra organik boyalar yaptırılabilişrmiş .şimdi bi sitede okudum..benimde saçlar bakır:ecrin_bebek:ama ilk 3 ay yaptırmayın diyor
boyamayı düşünmüyorum hamilelik boyunca ..kendi saçım koyu kahve ..aslında çok güzel ve parlak kendi saçım..tek bir beyazım yok.bu süreçte kendi saçıma dönmüş olurum bi müddette kahve kullanayım..uzadıkça uçları aldırırm,,,,,,,,ay bide saçta kesmeyin diyorler dimi hamileliktebilmiyorumkismile

aminn cnım... benimde günüm günüme tutmuyoo bi gün çok iyiyim bi gün çok kötüü :gitme:

Evet aynen. Sen kaç haftalık oldun canım? Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz. Hala inanamıyorum. 30'unda doktor kontrolüm var aç mı gitmek lazım bilen var mı? Uff 12. haftalarda falan bulantılar biter mi acaba? Bulantısı olmayanların oğlu olacak diyo annem teyzem falan. Var mı böyle duyumlarınız?:1no2:

benimde bilgilerimi güncellermisin sat 29 kasım kese 5+3 kalp atışı 6+3 kilom 50 tahmini dogum 5 eylül

yok canım alakası yok..annem bana hamileyken okadar bulantı çekmemiş ama erkek kardeşime hamileyken sabahtan akşama kadar bulantısı hiç geçmezmiş.yani daha çok bulantısı olmuş tam tersi....
ama bulantıyla bi alakası yok yani..o hormonal bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…