- 29 Aralık 2009
- 569
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.621
iyidir canımmm sen nasılsın???nasıl gidiyor hamilelik..opuyorumnanaktan
iyi gidiyo bi yaramazlık gibi bişey bitek cmv virüsü dışında bi şikayetimiz yok. kalbimizde atıyo.
bozocm sagl bende gec kalırmıyım acaba dıyrdm ben daha yenıyım tavsyen ıcın sagl cnm
ac gıtsek sadece su ıcsek bı sey olur mu
su da içmiyceksin sanırım
iyidir canımmm sen nasılsın???nasıl gidiyor hamilelik..opuyorumnanaktan
iyi gidiyo bi yaramazlık gibi bişey bitek cmv virüsü dışında bi şikayetimiz yok. kalbimizde atıyo.
maşşallah cnm.
o ne virüsüymüş anlamadımbilmiyorumkismile
BU VİRUS GRİP VİRUSU BENDE DAHA ÖNCEDEN VARDI HAMİLELİK ESNASINDA ÇIKSAYDI TEHLİKELİ AMA ÖNCEDEN OLDUGU İÇİN TEHLİKE ARZ ETMİYOMUŞ.maşşallah cnm.
o ne virüsüymüş anlamadımbilmiyorumkismile
canım dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun.benim de bugün kasık ağrım çok tuhaf her an adet olacakmışım gibi korkuyorum açıkçası.eyvahedigeldismile
ne bulantı ne bişiy hiç bişiy yok.
azıcık bulantım olsada hamile olduğumu anlasam diyorum ama sanırım büyük konuşuyorum sizleri okuyunca ne kadar zorluk çektiğinizi anlıyorum...
çok güzel kahvaltı yaptım evimi toparladım hiç bir şikayetim yok şükür şimdide oturdum mügeyi izliyorum :))))
kızlar birde ben sürekli sacımı boyatan biriydim ve ön tarafta cok beyazım var. siz ne yapıyorsunuz
Selam kızlar, epeydir yazamıyordum. Ama 54ten beri tüm sayfalara göz attım inanmıycaksınızmafoldumben Bilmediğim gözümden kaçan bişey var mıdır acaba diyerekten. O kadar pimpirikli oluyor insan demek. Bulantım var bugünlerde çok fena. Midem taş gibi. Çıkarmıyorum ama ani hareket ettiğimde kötü oluyorum. Bugün okula gitmek bile istemedim. Gece kaç kez wc'ye kalkıyorum. Bugün de karın ağrısı uyutmadı. Offf zor geçiyo yaa. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz....
aminn cnım... benimde günüm günüme tutmuyoo bi gün çok iyiyim bi gün çok kötüü :gitme:
bu arada yaşım 23benimde bilgilerimi güncellermisin sat 29 kasım kese 5+3 kalp atışı 6+3 kilom 50 tahmini dogum 5 eylül
Evet aynen. Sen kaç haftalık oldun canım? Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz. Hala inanamıyorum. 30'unda doktor kontrolüm var aç mı gitmek lazım bilen var mı? Uff 12. haftalarda falan bulantılar biter mi acaba? Bulantısı olmayanların oğlu olacak diyo annem teyzem falan. Var mı böyle duyumlarınız?:1no2: