2010 Eyll anneleri buraya

bu arada kzlar sizle dertleşmek istediğim bi konu var
ben adetime 1 gün akla idarar testi yapıp öğrendim bebğimi
aynı gün akn testi yaptırıp ispatlanınca ailemi aradım tabi çok sevindiler
sonra eşim kayınvalidemi aramamı istedi
bende büyük bi heyecanla
anne babaanne oluyorsun dedim
hiç bir tepki vermedi
sonrada ne kadarlık dedi
bende daha günüm geçmedi adet günüm yarın dedim
oo çok küçükmüş düşer o dedi
resmen dumur oldum aynı lafları eşimede tekrarlayınca heyecandan filan olmadığını da anladım çok bozuğum aslında orda yaparım diyodum ama doğumu evimde yapıcam ablam filan gelir
hala canım sıkkın

AAA Bende şimdi sinirlendim nedemek ya düşer o deseki kızım dikkat et düşer daha küçük dese tamam da direk düşer demesi:eek:klava:çok ayıp h:eek:lmaz:hem deden orda yapıyorsun ki doğumunu insanın evi gbi olurmu bence evinde yap oraya gitme derim canım:emir_bebek:

aman ayşecim ya boşver
nedense herşey kendi istedikleri gibi olsun hep istiyolar ama
yanılıyolar canım.
Sen takma kafana bebeğini kucağına alınca utanır söylediğne

inş kucağıma alırım
annesine çektiyse inatçıdır bebişim
en çokta biey olursa ebn demiştim dicek ya ona sinir oluyorum
Allah verir Allah alır buna kimse karışamaz ama insan böylemi der ya
hala aklıam geldikçe sinir oluyorum

yapıyor cnm ya
geçen tualeti banyoyu yıkadım karnıma sancı girdi
yere kıvrıldım kaldım sakın bi daha sen yıkama ben yıkarım dedi
bende güldüm numaramı yatın kız dedi
yok ya ama çok hoşuma gitti dedim
gerçektende süperdi

valla benim eşimde hiç iş yaptırmıyor yat sen diyor bulaşık makinesini boşaltıyor sofrayı hazırlıyor hiç bişey yapma yorma diyor kaydirigubbakcemile5

AAA Bende şimdi sinirlendim nedemek ya düşer o deseki kızım dikkat et düşer daha küçük dese tamam da direk düşer demesi:eek:klava:çok ayıp h:eek:lmaz:hem deden orda yapıyorsun ki doğumunu insanın evi gbi olurmu bence evinde yap oraya gitme derim canım:emir_bebek:

cnm evt deseki kızım daha küçük dikkat et filan ok amenna
ama o düşer dedi pat diye
doğuamagelince ben ağrıda oturuyorum burası tam bir mahrumiyet bölges, ne adam akıllı hastane nede dr var
bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok bırak onu 1 ay öncesinde kanda gebelik testi bile yoktu bende orda yaparım diyodum ama yok evimde yaparım gelmesinde istemiyorum
ama doğarsa ve severse lafımıda sokacak
bebeğime demiş gibi babaannene kalsa ölüyodun ama bek kucağındasın dicem

A&S üzülme canım beterin beteri var.ben oğlumu doğurduğumda kayınvalidem anneme çok küçük bu 6 ay yaşamaz ölür demişti.2 kg 45 cm doğmuştu oğlum.şimdi ne kadar seviyorum dese inanmıyorum.

boşver canım bana da neler dediler 5sene olmayınca kaynanam herkese söyledi ama napayım boşver allahtan ben uzzağım kaynanama felan
sen nerede kalıyorsun canım öyle

bu arada kzlar sizle dertleşmek istediğim bi konu var
ben adetime 1 gün akla idarar testi yapıp öğrendim bebğimi
aynı gün akn testi yaptırıp ispatlanınca ailemi aradım tabi çok sevindiler
sonra eşim kayınvalidemi aramamı istedi
bende büyük bi heyecanla
anne babaanne oluyorsun dedim
hiç bir tepki vermedi
sonrada ne kadarlık dedi
bende daha günüm geçmedi adet günüm yarın dedim
oo çok küçükmüş düşer o dedi
resmen dumur oldum aynı lafları eşimede tekrarlayınca heyecandan filan olmadığını da anladım çok bozuğum aslında orda yaparım diyodum ama doğumu evimde yapıcam ablam filan gelir
hala canım sıkkın

canım boşver bu türşeyleri hiç kafana takma hamilesin kendini sıkma bebişte üzülür sonra :) ben ilk hamileligimde hemen test yaptım cıktı herkese söylemiştim.adetimi 9 gün gece kanama oldu..kimyasal gebelik gecirdim..kayınvalidemle eşim konusurken duydum eşime "o zaten hamile deildiki " dedi..ben cok kötü oldum..şimdide 13 gün gecti hala inanmıyor..bu cuma doktora gidicem cok erken 2-3 ay doktora gidilmez..ben hiç gitmedim bişeyde olmadı diyor..ama anlatamazssın ki..bende kafama takmıyorum gülüp geçiorum

kızlar benim biğdem bituhaf ya
akşamları çok yanma oluyor bugün maden suyu aldım geldim belki işe yarar
sabahta afedersiniz sarı su çıkrttım ığğğğğğğ

ilk defa oldu eşimi gönderdim karın ağrısı gibi gaz sancısıyla miğdemin guruldaması açlık tuhaf oldum sonra çıkardım gittim kahvaltı yaptım şuanda miğdem kötü açım ama canım bişey istemiyıor
bozacım sende miğde yanması oluyormu bende çok oluyor akşamları

benim miyde yanması başlarda oluyordu şimdi fazla yok
benim şuan miydem durdu şükür çorba iyi geliyor çorba iç
ekmek peynir ye oda iyi gelir

inş kucağıma alırım
annesine çektiyse inatçıdır bebişim
en çokta biey olursa ebn demiştim dicek ya ona sinir oluyorum
Allah verir Allah alır buna kimse karışamaz ama insan böylemi der ya
hala aklıam geldikçe sinir oluyorum

Canım sinirlenmekte çok haklısın. Ama hiç takma kafana. Bebişin etkilenir çünkü. Sakın onun evinde doğum yapayım deme. Herşeye bişey bulur sinirlerini bozar. Allah'a emanet deyip evinde yap. İlçede hiç mi ebe yok. Dev. hastanesi falan. Kızlar kendimize iyi bakmalıyız. Bu aylar bebişler için çok önemli..mirmirmirmir

kızlar ben çıkayım malum bilgi sayar zararlı bebeklerimize ben kaçayım akşam kociş izin veririse açarım çok kızıyor çocuğa zarar verecen diye:1hug:

X