2010 Eyll anneleri buraya

BENDE HıÇıRı YOK GÖGÜSLERıM bugun aagrımaya başladı ama zaten hasta olmadan 1 hafta önce o olurduu yanee hasta olmama tam 1 hafta varr bu ayda olmucak galiba düşük yapalı tam 6 ay oldu hala bebeiş gelmedi:KK43:((

ya kızlar bişiy sorcam hani doktorum grip olduğum için bol bol ılık su iç dediya bana ben azıcık limon sıksam bişiy olurmu?
limonlu su yani hem c vitamini almış olurum grip için.
hamileyken limon zararlımı bilmiyorum ki...
canım ben herşeye limon sıkıp yiyom canım hep ekşi istiyo bi zararı yok sanırım.

kızlar bana elevit adlı bir vitamin başladı doktorum,folik asit bıraktık.çünkü o ilacın içinde varmışş...
Benim göğüsler şişmeye devam ediyor kızlar sizinde öylemi üstüne yatamıyorum ya fena yani...
banada o ilacı verdi doktor. Evet benimde gögüslerim öyle kızlar hamilelikte yüzüstü yatmayın zaten iyi degil bebk gelişemiyomuş.

arada benimde sinirden gözüm dönmüyor değil ama sakin kalmaya çalışıyorum çok önemliymiş hamilelikte yoksa bebişlerde sinirli ve gergin olurmuş..bende nerdeyse bir pakete yakın sigara içiyordum ama hemen bıraktım,zor oldu ama alışıyorum artık..bebişim için ...

canım nasılsınn?
bende seni merak etmiştim.

Tatlım benim biraz ağrılarım oluyo...
ama onun dışında gayet iyiyim.
umarım sende iyisindir canım.
çok sık girmiyorum nete
çünkü pc başında çok fazla radyasyon kapıyorum.
annem çok kızdı uzak dur şu bilgisayardan dedi.
açıkcası korkuttu beni
önceden en iyi arkadaşım olan netten şimdi nerdeyse köşe bucak kaçıyorumm.
öcü gibi geliyo bana:)
ama arada bi sizleri merak edip geliyorum buraya
çok öptüm papipapi:)

ooh iyi o zaman bende düşünüyordum acaba limonun zararı varmı diye..limonla bu soğuk algınlığını yenmem lazııım :)

ben adetim 3 gün geçtikten sonra evde test yaptım 2 çizgi çok net çıktı zaten hemen anladım kasıklarıma kramp giriyordu.
bunun dışında pek belirtim olmadı...

bol bol süt içiyorum yeşillik tüketiyorum.yoğurtumu evde kendim yapıyorum ayran ve yoğurt tüketiyorum bolcana...
geçen gün bir arkadaşım dediki soya filizimi ne varmış kızlar marketlerde satılıyormuş kavonozda o bebeğin beyin gelişimine çok iyi gelirmiş doktoruma sorucam bakalım eğer öyleyse bolbol tüketiriz..
ceviz yiyiyorum aç karna 2 ceviz içi..

başka başkaaa siz nasıl besleniyorsunuz kızlar paylaşalımda ona göre beraber ilerleyelim.
bebişlere başka ne iyi gelir...

ha hamile kalmadan nescafe ve kola hastasıydım onları kestim ağzıma sürmüyorum.
makyaj hiç yapmıyorum.
daha çatlaklar için bişiy kullanmıyorum çok erken ama ileride bebe yağı ve ya badem yağıyla göbek bakımı yapmayı düşünüyorum çatlaklar için...

kızlar bugün bebeğimi gördüm küçücük ve kalp atışını başlamış inanın insanın hamile olduğunu öğrenmesinden daha mutluluk verici birşeymiş bu rabbim herkese nasip etsin

lilacım makyajın ne etkisi var ben yapıyorumda..
bende bol bol sebze yemeği ,salatalar,et,tavuk,bol balık,süt ,yoğurt tüketiyorum.doktorum günde 6 öğün dedi.3 ana öğün,3 ara öğün.ara öğünlerde meyve,meyveli yoğurt,kayısı,ceviz gibi şeyler tüketiyorumm.
hamurişi,tatlılar,makarna,pilav,çerez gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyorum...az çay,nadiren kahve içiyorum..

ben makyaj yapıyorum.ona bakarsanız florasan ışıklarda veya tasarruflu ampullerde bile kansorojen madde varmış.herşeye dikkat etmek çok zor..
çokta nanemollo olmasın sonra ....kaydirigubbakcemile3
onun dışında hergün 1 yumurta 2 ceviz fınfık badem kaşarpeyniri tüketiyorum.
haftada 1 veya 2 defa taze balık ..1 veya 2 defada tonbalığı yiyorum..
bol meyve sebze bakliyat yoğurt ....
asitli içecekleri bıraktım..çayı açık içiyorum.bazen türk kahvesi içiyorum...
bukadarrr

ay yaa ne biliyim bir ara tvden duymuştum anneler hamileliklerinin ilk haftalarında makyaj yapmasınlar diyordu.
kimyasal diye heralde o kalmış aklımda öğrendiğimden bu yana yapmadım bende...

bende iki bardak içiyorum sütü.sabah ve gece yarken.bugün bir arkadaşım gece yatarken içme önce iç yoksa çok kilo alırsın dedi.yatmadan bir kaç saat evvel içicem artık sindirmek için...

X