2010 Eyll anneleri buraya

ben de ağzıma bi lokma bişey atıyım hemen miydem bulanıyor zorla yemek yiyrum bulantı ilacı fayda etmiyor böyle devam ederse dr serum istiycem

akşamları ne alemdesin düzeliomusun ben biraz biraz düzeliom akşamları sanki
blantı ilacı bende de işe yaramadı ve deli gibi midem bulanıyo bugün :KK43:senağlama senağlama senağlama

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve minik fasulye ve mercimeklerinize ii bakın hemde çokkkkk öpüyorummmm hepinizi

kızlar mrblarrrr

cuma gunu adetten 1 gun once beta hcg:180.30

3gun sonra bu gun tekrar yaptırdım:533.07

degerım nasıl? beni de listeye kaydeder mısınız

yas:26

kılo:48

3 +5 gunlugm

pembe bu kadar canım.. sonrasında keseyi gördüğün tarihi kalp atışını duyduğun tarihide yazarsın arkadaşlar not eder hoşgeldin aramıza...

nagişiiim bebem hiç üzme kendini şu an senin morelinin düzgün olması gerek anne mutlu olunca bebişlerde mutlu oluyor...
bak bizim mahalledede bi yaşlı teyze vardı çocuk lafı geçtiğinde (bende 2,5 yıl sonra isteyip hamile kaldım herkes benimde olmadığını sanıyodu)
neyse ortamda konuşuluyo ben nasip falan diyorum bi teyze dedi amann olmazsa tüp bebek yaptırır nolcak dedi.o yaşlı kadın bi ayaklandı sorma neymiş tüp bebek yapınca bizim çocuğumuz olmuyormuş falan filan dedim noluyo yaaaa...
canikom insanlar tüp bebek hakkında bilinçsiz onun için böyle oluyor...
tabii annenin yaptığı hiç doğru değil daha çok sevincini paylaşması gerekirken seni üzmesi iyi olmamış...ama canım üzme kendini bak en çok istediğin şeyi rabbim sana doğal yoldan verdi şükürler olsun onun için kendine ve bebişe iyi bak :)
ayyy buradan paylaş neşeli şeyler konuşalım düşünme başka bişiy şekerim...
seneye nasipsede bebişlerimizin aşılarını diş çıkarmalarını vs vs gibi şeyler konuşacak bak...
üzme kendini anneciiiik bebişin karnında gayette mutlu koy elini karnına konuş onunla :)))))))
hadi nolur mutlu ol !

ya kızlar bişiy sorcam hani doktorum grip olduğum için bol bol ılık su iç dediya bana ben azıcık limon sıksam bişiy olurmu?
limonlu su yani hem c vitamini almış olurum grip için.
hamileyken limon zararlımı bilmiyorum ki...

arkadaşlarr aranızda hamile olduuguunu erken hisseden oldumu hamilelik belirtileriniz nelerdi ben umutla 25 ocak ı bekliorumdaa :emir_bebek:

göğüs uçlarının koyulaşması olmuştu bende...ama adet günün gelmeden pek farkedilmiyor

selam kızlar herkes iyidir umarımm.
benimde en belirgin belirtim göğüslerdi ve epey önce başlamıştı.uçları koyulaşmıştı,damarlar çıktı ve inanılmaz şiştiler ve acıyorlardı..halada artarak devam ediyor bu durum:)) normalde ben tatlı krizine girerim tatlı görmek istememişti canım...

akşamları ne alemdesin düzeliomusun ben biraz biraz düzeliom akşamları sanki
blantı ilacı bende de işe yaramadı ve deli gibi midem bulanıyo bugün :KK43:senağlama senağlama senağlama

sabah yataktan kalktıktan 5 dakik sonra bi başlıyor kahvaltıyı çok zor yapıyorum süt içemiyorum kahvaltıda ki ben deli gibi süt içerdim önceden
öğlen hafif olunca hemen uyuyorum geçiyor ama akşam çok kötü oluyorum
çok zor yemek yiyorum sakız çiğniyorum biraz iyi geliyor
ayağa kalkıyım biraz yürüdüğüm zaman ölüyorum bulantıdan

benimde ilk belirtim göğüslerimdi
şişmedi ama uçları sivrildi ve koyulaştı
en önemlisi yumurtlama zamanımdan beri sızısı geçmedi
ve benim adet öncesi göğüslerim hiç değişmez

arkadaşlarr aranızda hamile olduuguunu erken hisseden oldumu hamilelik belirtileriniz nelerdi ben umutla 25 ocak ı bekliorumdaa :emir_bebek:

canım benim göğüsler acayip şişmişti ve acıyordu karnımda ağrıyordu sadece tek far rahmimde çok sancı olurdu regli öncesi bi o olmadı
2 hamileliğimde de belirtiler aynıydı
bide herşeye ağlıyordum sebepsiz

selam kızlar herkes iyidir umarımm.
benimde en belirgin belirtim göğüslerdi ve epey önce başlamıştı.uçları koyulaşmıştı,damarlar çıktı ve inanılmaz şiştiler ve acıyorlardı..halada artarak devam ediyor bu durum:)) normalde ben tatlı krizine girerim tatlı görmek istememişti canım...

canım bende senin gibi çok tatlıya özellikle browniye düşkün olan biriydim biara bi baktım ne tatlı ne başka bişi hiçbirşey yiyemiyorum meyve bile göğüslerimdede berbat bi ağırlık hissedince anladım hamile olduğumu :ecrin_bebek:

kızlar bana elevit adlı bir vitamin başladı doktorum,folik asit bıraktık.çünkü o ilacın içinde varmışş...
benim göğüsler şişmeye devam ediyor kızlar sizinde öylemi üstüne yatamıyorum ya fena yani...

sebepsiz yere ağlayıp sinirlenmek bendede var hamilelik öncesi günde 3 tane sigara içiyodum şimdi içmiyorum sanırım onunda etkisi var

X