- 16 Mayıs 2007
- 957
- 1
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.481
merhaba kızlar bu saatte daha yeni kahvaltı yapıyorum kahvaltı dediğimde bi kaç lokma bişi çok iştahsızım (((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi 1 simit peynir cay zeytin yedim.ne bulantı var ne bişiy :)
sadece sağ kasığıma ağrı giriyo biraz yatayım bari bol bol ılık su içicem geldi nezle beni buldu offfff
neyse kızlar ben biraz yatıp dinleneyim.
merhaba kızlar bu saatte daha yeni kahvaltı yapıyorum kahvaltı dediğimde bi kaç lokma bişi çok iştahsızım (((
kızlaaaaar ben geldim..
mutlu mutlu geldim...
az önce sonuçlarımı almaya hastaneye gittim beni muayene eden bayan vardı sonuçlarıma baktı ee hazır gelmişken gel bide kalp atışlarına bakalım belki duyarız dedi.
girdik duydum pıtır pıtır atıyo mercimeğimin kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ağladım o anda ay diyorlar ne mutlu ordaki öğrenciler falan nasıl sevindi.
birde çok tuhaf oldum kızlar şimdi kalp atışlarına bakılıyor doktorum dedi ki annesinede dinletelim endişelenmesin...
bi tuhaf oldum öyle deyince ilk kez başka biri böyle deyince tuhaf oldum :)
birde ben grip oldum kızlar
doktor dedi bol bol ılık su iç ilaç vermiyelim dedi.
şimdi yatıcam su içicem bol bol...
haaa birde hani pıhtı pıhtı bişiyler oldu demiştim ya işte o muayeneden miş doktor öyle dedi endişelenme muayene olduğun için olmuş dedi...
oooo ne çok yazdım yaaa neyse kızlar bu gün kalp atışını duyduk rica etsem not edermisiniz :)))
nekadarlıksın ben 7+3üm ve bende yemkte zorlanıyorum maesef
Kızlar şimdi çok kötü bişey oldu annemle konştum
annem bana nedese iyi annem köyde yaşıyor bende dedimki köyde herkes tüpbebek der anne dedim çünki herkese aynısını diyorlar.
Kadın bana nedese iyi nebilelim sizin neyaptığınızı dedi belkide tüpbebek yaptırdın biz sizi görüyormuyuz dedi ya annem bana bunu dedi kaç sene geçti olmadıda şimdi nasıl oldu der gibi kimse allahın gücüne inanmıyor arkadaşlar
ya benim kendi annem dedi ya çok ağladım hala ağlıyorum çok sinirlendim teli kapattım hadi ararım gene dedim mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
Kızlar şimdi çok kötü bişey oldu annemle konştum
annem bana nedese iyi annem köyde yaşıyor bende dedimki köyde herkes tüpbebek der anne dedim çünki herkese aynısını diyorlar.
Kadın bana nedese iyi nebilelim sizin neyaptığınızı dedi belkide tüpbebek yaptırdın biz sizi görüyormuyuz dedi ya annem bana bunu dedi kaç sene geçti olmadıda şimdi nasıl oldu der gibi kimse allahın gücüne inanmıyor arkadaşlar
ya benim kendi annem dedi ya çok ağladım hala ağlıyorum çok sinirlendim teli kapattım hadi ararım gene dedim mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
şekerim
insanın anası işte tedavi olurkende sanki onlardan para istiyorum neler dedi ne acele ediyon neden dr gidiyon teyzemlerin kızlarıyla konuşuyom kızkardeşim yok onlar benim kıskarde-şim onlara hiç bişey anlatmamı istemiyor şimdide sen onlara bişey söylersen köye yayarlar diyor ya diyorum tedavimi gördüm de söylüyecem onlar köye yaysın diyom anlamıyor geri kafalı zaten hiç anlaşamayız annemle onlar benim kardeşim ya konuşmamı istemiyor tüpbebekmi yaptırdım da söyliyecekler diyom orası karanlık sizin neyaptığınız diyor belkide dedi ya atramıyacağım sinirim geçene kadar
anamdır de unut canım....yapacak bişi yok.annenlede anlaşamıyorsan çokta takma kafana saygı duy hürmet et yeterli yanii canım kafana takmaaa.....
şekerpembe nasıl msj yazmışsın vallaha allah inandırsın şu başta yazdıklarından bişi anlamadım..harflerimi eksik yazmışın kısaltmamı yapmışsın karışmış gitmiş<<
haklısın MOPSY diyecek bişey yok artık söz ağızdan çıktı belki hatasını anlamıştır takmamaya çalışacam eşimede belli etmiyeceğim şimdi oda sinirlenmesin naparsın anam bişey diyemiyorum
ya benim iştahımda hiçbi eksilme yok..acıkınca midem boş olunca midem dönüyo sürekli kuru bişiler atıştırmak istiyorum ozaman geçiyor....