2010 Eyll anneleri buraya

yani evet herşeye dikkat etmek imkansız şampuan ,saç kremi,vucut jeli onlarda kimyasal. ama kullanmak gerekiyor..yani şu anda bile bilgisayar başında kapıyoruz radyasyonu..çok fazla evham yapmamak lazım sanırım..yani bunları düşünmekte strese sokuyor sonra bizi kızlar oda önemli...

kubra hayırlı olsun.

kızlar ben pek et seven biri değilim ama yemem gerek biliyorum.
kırmızı et olarak köfte...
beyaz et tavuk yesem...

birde siz balığı nasıl yiyiyyorsunuz balık alıp pişirip mi?yoksa konserve olarak mı?
ben bi tek hamsi seviyorum balık olarakta....

evt evt aynen.bilgisayarda radyasyon ama mecburen yani çalışıyoruz neticede...
bide ben vücut jeli yerine zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım...evde vardı zaten sabun hadi bunu kullanayım dedim..
çokta dikkat edince hastalık oluyo strese giriyorum ya bi rahat edemiyorum şöyle....kafaya çok takmakta iyi değil gerçekten...
bide makyaj olarak dandik şeyler kullanmak zaten normaldede sakıncalı...
ben ı.d diye mineral içeren makyaj ürünleri kullanmaya çalışıyorum ama hepside öyle değil...
amannnn allahın izniyle bişicik olmaz...

ben pişiriyorum canım kızartme değil ızgara yapıyoruz..konserve olarakta ton balığı yiyiyorum salatalar koyup..bende ete düşkün değilimdir ama yemek şart..köftede olur ama sadece et olarakta tüketmeye çalış.birde bakliyatlar kızlar çok önemliymiş ben haftalık program yapıp hepsini tüketmeye çalışıyorumm...

lilacım hamsi sardalya istavrit falan en çok omega yağı içeren balık iyi yani....
ben taze alıyorum fırında sebzeli güzel oluyor..yada şu dumansız ızgaraların üzerine atıyorum öylede güzel
tonbalığı haftada 2 taneyi geçmemeliymiş omega bakımından çok zenginmiş ama biraz civada varmış..2 kutusu sağlıklıymış..ama bunu doktoruma soracağım buhafta gittiğimde.

bakliyat çok önemli..ben tüketiyorum çok severim zaten..hatta öğlen kuru fas.yedim...et yerine geçior bakliyatta...hatta etteki zararlı yağlar bakliyatta olmadığından daha sağlıklı...kırmızı ette doymamış yağmı ne bişiler oluyor ya onlar yok..
beyaz ette önemli tavuk falan..haftada 1-2 kerede o tüketilmeliymiş

hamsi ye ozaman bol bol canım tavuk balığın yerini tutmuyor..haftada 1 kez yemeye çalış enazından

ooo çok sevindiim hamsi için artık tüketicem kızlar.
şunu anladım ki ben hiç iyi beslenmiyormuşum valla.
ben sevmiyorum diye bebeğimi mahrum bırakamam demi. yemem lazım.
ah kızlar çok teşekkür ederiiiiim tek tek not alıyorum ben :)

bende kahve kola kesinlikle içmiyorum çayı kesmedim ama :kahve: öncedende konserve mayonez margarin hazır çorba hazır meyvesuyu vs şeyler kullanmıyodum yine kullanmıyorum yemeklerimde tablet bulyonda kullanmıyorum artık

tabi ye canım.bebişin çok zeki olur...guclubacismile
kabızlık içinde ben kuru kayısı aldım bugün..ara öğünlrdede hamilelere veriliyormuş..hemde rahatlatır bağırsakları

ben zaten normaldede sebzeyi mevsiminde yemeye gayret ederdim .katkılı ürünler kullanmazdım.şimdide alışkanlıklarımı devam ettiriyorum..
kızlar hamileler için kivi karnıbahar ıspanak falanda çok önemli tüketmeye çalışın

evet mesela ben domatesten uzak duruyorum çünkü mevsimi değil...
bunun yerine havuç mor lahana kullanıyorum salatada.
mor lahanada çok faydalıymış kızlar tabii havuçta..
mopsy canım değerli bilgiler için çok teşekkürler...

slm kızlar.... güzel şeyler paylaşmışsınız tek tek okudum.. :)..
bebişime günlük yazmaya başladım... fotolarını da koyucam...ilerde ona vericem inşallah ..anlasın anneciğini ne kadar mutlu edip zaman zaman da bi o kadar yorduğunu :KK66:

kızlar kabızlık için size tavsşyem sabah kalktığınız zaman 1 bardak ılık su ile 3 tane kuru kaysı yiyin bakın hiç problem kamayacak

rica ederim canım bildiklerimi herzaman paylaşmaya hazırım...sağlıklı beslenmeye hep dikkat etmeye çalışmışımdır yiyecek saklama dooğru pişirme yöntemleri hep araştırırım...paylaşmayada hazırm.öptüm sizi.

brokoli ve domateste önemliymiş kızlar.ben şu minik domateslerden yameye çalışıyorum faydalı diye..brokolide b ve c vitaminlerine,folik asite ve antioksidana sahip..ben salatalarada doğruyorum çiğde çok lezzetli..banada doktorum kayısı önerdi gerçekten rahatlatıyor kızlar...

X