2010 Eyll anneleri buraya

mide bulantım başladı bugün kızlar mahvediyor çıkaramıyorumda ama içten içten bulanıyor yemekte pişiresim gelmiyor nasıl beslencek benim bebişim ya sizde durumlar nasıl :KK43:

pembe bu kadar canım.. sonrasında keseyi gördüğün tarihi kalp atışını duyduğun tarihide yazarsın arkadaşlar not eder hoşgeldin aramıza...

nagişiiim bebem hiç üzme kendini şu an senin morelinin düzgün olması gerek anne mutlu olunca bebişlerde mutlu oluyor...
bak bizim mahalledede bi yaşlı teyze vardı çocuk lafı geçtiğinde (bende 2,5 yıl sonra isteyip hamile kaldım herkes benimde olmadığını sanıyodu)
neyse ortamda konuşuluyo ben nasip falan diyorum bi teyze dedi amann olmazsa tüp bebek yaptırır nolcak dedi.o yaşlı kadın bi ayaklandı sorma neymiş tüp bebek yapınca bizim çocuğumuz olmuyormuş falan filan dedim noluyo yaaaa...
canikom insanlar tüp bebek hakkında bilinçsiz onun için böyle oluyor...
tabii annenin yaptığı hiç doğru değil daha çok sevincini paylaşması gerekirken seni üzmesi iyi olmamış...ama canım üzme kendini bak en çok istediğin şeyi rabbim sana doğal yoldan verdi şükürler olsun onun için kendine ve bebişe iyi bak :)
ayyy buradan paylaş neşeli şeyler konuşalım düşünme başka bişiy şekerim...
seneye nasipsede bebişlerimizin aşılarını diş çıkarmalarını vs vs gibi şeyler konuşacak bak...
üzme kendini anneciiiik bebişin karnında gayette mutlu koy elini karnına konuş onunla :)))))))
hadi nolur mutlu ol !

tşe ler canım benim tektesellim bebeişim onu çok özlemle bekledim allahım bana onu gönderdi onunla çok konuşuyorum annecim diye sesleniyorum ona herşeyi anlatıyorum belki ilerde anlar beni dimi:kedi: annemde pişman olmuştur zaten ama allahın verdiğine neden inanmıyorlar onu anlamıyorumalsanaalsanasmile

bugün gördük kesemizi opuyorumnanaktan 10 gün sonrada kalp atışını duycaz insallah. ama ben 3 haftalık olduğumu hesaplarken , ultrasonda 5+5 cıktı cok ilginç. dr. doğru olan bu dedi ..e işime de geldi hani. beni de listeye eklerseniz sevinirim. yaklasık doğum tarihi 15 eylül
kilomu yazmayayım,biraz dombiliyim de :)

buket
canım hayırlı olsun bebeişin inşallah kalbinide duyarsın bende duymadım perşembe günü duyacağım nasip olursa
he buarada bende biraz topluyum bişey olmaz ver canım neolacak sanki yarın daha çok donbili olacağız :roflol::roflol::roflol:

eyllannelerid.jpg

mide bulantım başladı bugün kızlar mahvediyor çıkaramıyorumda ama içten içten bulanıyor yemekte pişiresim gelmiyor nasıl beslencek benim bebişim ya sizde durumlar nasıl :KK43:

off sorma çok beter ben de 1 kere çıkardım çıkaramayınca daha beter oluyor
bulnatılar biran önce bitse çok kötü yemeği zor yiyorum
Allah tan annem yanımda yemek pişirme derdim yok
mutfağa giremiyorum zaten yemek pişince acayip koku geliyor
şuan bile miydem çok fena

off sorma çok beter ben de 1 kere çıkardım çıkaramayınca daha beter oluyor
bulnatılar biran önce bitse çok kötü yemeği zor yiyorum
Allah tan annem yanımda yemek pişirme derdim yok
mutfağa giremiyorum zaten yemek pişince acayip koku geliyor
şuan bile miydem çok fena

benim ailem burda değil malesef uzakta o yüzden mecbur iş başa düşüyor ama zor yapıyorum zor yiyorum bide bi halsizlik berbat kalkacak halim yok bugün başladı bendede neyapıcam bilmiyorum şuan bile çıkarmamak için zor tutuyorum kendini:KK43:

benim ailem burda değil malesef uzakta o yüzden mecbur iş başa düşüyor ama zor yapıyorum zor yiyorum bide bi halsizlik berbat kalkacak halim yok bugün başladı bendede neyapıcam bilmiyorum şuan bile çıkarmamak için zor tutuyorum kendini:KK43:

ben de gurbetteyim önceki düşük olunca annem geldi yanıma ama böyle devam edersem annemle gidicem gündüz hep yatıyorum hiçbirşey yapmıyorum
sakızın varsa sakız çiğne iyi geliyor
bide sabahları baş ucuna tuzlu kraker koy önce ye sonra bekle biraz yavaşça kalk dr bana öyle söyledi

Merhaba arkadaslar bızı de not edermısınız kalp atısımızı gorduk cok sukur 6*3 de
cok sukur bende bulantı vs yok ama olurmu bılemıyorum
sabredın canlar 12. haftada fılan gecıyormus

kızlar herkese merhaba bende aranıza yenı katıldım..
bılgılerım sat 18 aralık
henuz doktora gtmedım tahmınen 5 haftadayız:)))
umarım hamıleleığımız boyunca bırbırmıze buradan destek oluruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

brokoli ve domateste önemliymiş kızlar.ben şu minik domateslerden yameye çalışıyorum faydalı diye..brokolide b ve c vitaminlerine,folik asite ve antioksidana sahip..ben salatalarada doğruyorum çiğde çok lezzetli..banada doktorum kayısı önerdi gerçekten rahatlatıyor kızlar...

evet canım bende o domateslerden yiyorum sürekli.. brokoliyi zaten çok severim çiğ yada hafif haşlayıp limon sosla süper oluyo :KK66:;

kızlar domates cok faydalı ama bu mevsim domates mevsimi değil o yüzden hormonludur. yememek lazım. bende cok severim ama mümkün oldugunca onlara dikkat ediyorum.

evet mesela ben domatesten uzak duruyorum çünkü mevsimi değil...
bunun yerine havuç mor lahana kullanıyorum salatada.
mor lahanada çok faydalıymış kızlar tabii havuçta..
mopsy canım değerli bilgiler için çok teşekkürler...

evet kızlar havuc ve marulun kök kısmındaki yerinde dogal büyüme hormonu varmıs. cocuklarımızın kemik gelişimi uzun yapılı olmasını istiyorsanız bol bol yiyin.

Kızlar şimdi çok kötü bişey oldu annemle konştum
annem bana nedese iyi annem köyde yaşıyor bende dedimki köyde herkes tüpbebek der anne dedim çünki herkese aynısını diyorlar.
Kadın bana nedese iyi nebilelim sizin neyaptığınızı dedi belkide tüpbebek yaptırdın biz sizi görüyormuyuz dedi ya annem bana bunu dedi kaç sene geçti olmadıda şimdi nasıl oldu der gibi kimse allahın gücüne inanmıyor arkadaşlar
ya benim kendi annem dedi ya çok ağladım hala ağlıyorum çok sinirlendim teli kapattım hadi ararım gene dedim mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

üzme kendini canım ya. Annenede bakma bi anlık ne demesi gerektiğini bilememiş. hem tüp bebek olsa oda sizin canınızdan niye ayrım yapıyor ki

butterfly günaydın.
senle haşimoto topiğinde görüşüyorduk.
değerlerin ne durumda canım,
ilaç dozun ne şu anda.

butterfly günaydın.
senle haşimoto topiğinde görüşüyorduk.
değerlerin ne durumda canım,
ilaç dozun ne şu anda.

aa evet canım mrb, bugün tekrar gidecem doktora degerlerim cok yüksek cıktı 1000lerde olan antikorlar 9000e cıkmıs. sanırım hamilelikten. doktor bugün belirleyecek dozunu

antikorlarla pek ilgilenmiyolar zaten canım.tsh ve free T4 değerine önem veriyolar.
ilaç da ona göre ayarlanıyor zaten.benim hamilelikten önce tsh düşmüştü ama hamilelikle birlikte
artmış.3,10 çıktı geçen haftaki tahlilimde.ilaç dozumu da arttırdık.senin tsh kaç.

X