2010 Eyll anneleri buraya

kızlaaaaar ben geldim..
mutlu mutlu geldim...
az önce sonuçlarımı almaya hastaneye gittim beni muayene eden bayan vardı sonuçlarıma baktı ee hazır gelmişken gel bide kalp atışlarına bakalım belki duyarız dedi.
girdik duydum pıtır pıtır atıyo mercimeğimin kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ağladım o anda ay diyorlar ne mutlu ordaki öğrenciler falan nasıl sevindi.
birde çok tuhaf oldum kızlar şimdi kalp atışlarına bakılıyor doktorum dedi ki annesinede dinletelim endişelenmesin...
bi tuhaf oldum öyle deyince ilk kez başka biri böyle deyince tuhaf oldum :)

birde ben grip oldum kızlar :KK43:
doktor dedi bol bol ılık su iç ilaç vermiyelim dedi.
şimdi yatıcam su içicem bol bol...

haaa birde hani pıhtı pıhtı bişiyler oldu demiştim ya işte o muayeneden miş doktor öyle dedi endişelenme muayene olduğun için olmuş dedi...

oooo ne çok yazdım yaaa neyse kızlar bu gün kalp atışını duyduk rica etsem not edermisiniz :)))

merhaba kızlar......bende 2009 eylül annesiyim. geçen sene bugun yani 18 ocakta öğrenmiştim miniğimin benimle olduğunu.cok sukur kollarımda şimdi.darısı basınıza.sızlere tavsiyem hamileliğin tadını cıkartın.ben boş endişelerden hiç tadını cıkaramamıştım........eger sormak ıstedıgınız bısey olursa seve seve cevaplarım.saglıkla kalın

kızlaaaaar ben geldim..
mutlu mutlu geldim...
az önce sonuçlarımı almaya hastaneye gittim beni muayene eden bayan vardı sonuçlarıma baktı ee hazır gelmişken gel bide kalp atışlarına bakalım belki duyarız dedi.
girdik duydum pıtır pıtır atıyo mercimeğimin kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ağladım o anda ay diyorlar ne mutlu ordaki öğrenciler falan nasıl sevindi.
birde çok tuhaf oldum kızlar şimdi kalp atışlarına bakılıyor doktorum dedi ki annesinede dinletelim endişelenmesin...
bi tuhaf oldum öyle deyince ilk kez başka biri böyle deyince tuhaf oldum :)

birde ben grip oldum kızlar :KK43:
doktor dedi bol bol ılık su iç ilaç vermiyelim dedi.
şimdi yatıcam su içicem bol bol...

haaa birde hani pıhtı pıhtı bişiyler oldu demiştim ya işte o muayeneden miş doktor öyle dedi endişelenme muayene olduğun için olmuş dedi...

oooo ne çok yazdım yaaa neyse kızlar bu gün kalp atışını duyduk rica etsem not edermisiniz :)))

lilacım çok sevindim negüzel allahım inşallah bizede merciğemizin kalp atışlarını duymayı nasip eder sabırsızlanıyorum bende kaç haftalık şimdi canım

Aleynacım canım inşallah ...
inşallah tüm eylül anneleri miniklerin kalp atışlarını duyarlar
canım aslında sata göre biz 6+3 üz 4 aralık sat.
ama ultrosonda 6+1 çıktık.geriden gidiyoruz yani...

as bu gün yine özellikle sordum folic plus günde kaç tane diye 1 adet dedi.
hamile kalmadan önce 6 aydır kullanıyodum zaten günde 1 adet...

merhaba kızlar......bende 2009 eylül annesiyim. geçen sene bugun yani 18 ocakta öğrenmiştim miniğimin benimle olduğunu.cok sukur kollarımda şimdi.darısı basınıza.sızlere tavsiyem hamileliğin tadını cıkartın.ben boş endişelerden hiç tadını cıkaramamıştım........eger sormak ıstedıgınız bısey olursa seve seve cevaplarım.saglıkla kalın
teşekkür ederim canım

cnm gözün aydın ne güzel duymuşsun bebeğin pıt pıtlarını
Allahım hepimize nasip etsin
cnm sen vajinal usg denm baktırdın

sağol canım benimde sat 9 aralık aramızda 5 gün var oyüzden sordum acaba nezaman gitsem doktora nezaman duyabilirim diye... acaba folic asiti bende günde bitaneyemi düşürsem benim folic asit kullanalı 2.ay çok önce başlamadım

lilacım çok sevindim canım gözünaydın...darısı diğer anne adaylarının başına olsun...
harika bir duygu değilmi o güp güpleri duymak....ozaman annelik dugun geliyor sanki bi tuhaf bişi oluyorsun...bende o an anladım anne olacağım gerçekten diyekaydirigubbakcemile3

bana elevit diye bi multivitamin verdi doktor..başka kullanan yokmu acaba bu ilacı???
çok kilo yapıyormuş iştah açıyormuş bu ilaç..diğer toppiclerde okudum..ne halt yicem bilmiyorum kullanmasammı acaba....

nasılsınız kızlar nasıl gidiyo ?

cnm şimdilik ii hatta bazen bebişi unutup ağır şeyler kaldırırken filan buluyorum kendimi bulantım aşermem yok
hatta bulansın diye midemi dinler oldum ama yok sadece bazen akşamları feci yorgunluk çöküyor o kadar

kızlar bide size sorayım benim eşim bişey olacak diye ilişkiden kaçıyor
dra sordum son 2 aya kadar serbest dedi buna reğmen bişey olcak diye korkuyorum diyor
sizin eşlerde böylemi

sağol canım benimde sat 9 aralık aramızda 5 gün var oyüzden sordum acaba nezaman gitsem doktora nezaman duyabilirim diye... acaba folic asiti bende günde bitaneyemi düşürsem benim folic asit kullanalı 2.ay çok önce başlamadım

6.haftada başlıyormuş canım..tabi döllenme tam gününde olduysa...
bende ultrasona göre 6+1 de duydum kalp atışlarını...

lilacım çok sevindim canım gözünaydın...darısı diğer anne adaylarının başına olsun...
harika bir duygu değilmi o güp güpleri duymak....ozaman annelik dugun geliyor sanki bi tuhaf bişi oluyorsun...bende o an anladım anne olacağım gerçekten diyekaydirigubbakcemile3

bana elevit diye bi multivitamin verdi doktor..başka kullanan yokmu acaba bu ilacı???
çok kilo yapıyormuş iştah açıyormuş bu ilaç..diğer toppiclerde okudum..ne halt yicem bilmiyorum kullanmasammı acaba....

cnm dr banada elevit verdi multivitaminmiş içinde ne ararsan var
kilo konusuna takılma bence yeterki bebişler ii olsun veririz sonra onları
yalnız benim dikkatimi çeken için 0.8 mg folik var bi hamileye sanırım 4 mg gerekiyormuş bu miktar çok az kalıyor bence zaten ben doktorumu beğenmedim değiştiricem

aleynacım evet vajinal ultrosonla baktı öyle duyuldu kalp atışları.

mopsycim eleviti çok duydum ama bana vermedi 8. haftaya kadar folic asite devam dedi.6 ay zaten kullanmıştım gebelik öncesi dedim e daha iyi işte öncesinden başlaman bebek için zemin hazırlamışsın folic asit çok önemli dedi.her gün 1 adet devam et dedi.

cinsel ilişkiye gelince...
ayyy 6 ocaktan bu yana yani öğrendiğimden beri hiç bişiy olmuyo kızlar..
bu gün onuda sordum yasak değil ama herhangi bir kanama olursa dikkat edin ara verin dedi.
yok yaa cesaret edemiyorum...

vajinal ultroson kullandı diye içim içimi yedi bide ilişkide kanama falan olursa vay adamın haline :))))))

cnm dr banada elevit verdi multivitaminmiş içinde ne ararsan var
kilo konusuna takılma bence yeterki bebişler ii olsun veririz sonra onları
yalnız benim dikkatimi çeken için 0.8 mg folik var bi hamileye sanırım 4 mg gerekiyormuş bu miktar çok az kalıyor bence zaten ben doktorumu beğenmedim değiştiricem

evt cnm folic için yetersiz bana ayrıca folicasitte verdi..sabah kalhvaltıdan sonra hem elevit hemde folic içiyorum 1 er adet

Son düzenleme:
benim 6+1 de karından bakılmıştı sadece .o şeklide duyuldu.hiç vajınal yapmıyor ilişkide yasak şimdilik..çok yeni diye ..biraz büyüsün dedi ondan sonra demişti

folik plus mı alıyorsun cnm

onu yazacaktı ama benım hamilelik öncesinden kullandığım b12 folicasid diye bi ilacım vardı 400mglık...ağızda emilerek 1 tane alıyorsun..new lıfe diye bi firmanın.onu gösterdim güzel buna devam et dedi...ama bitince bunu almıcam çünkü bir kutusu 25 mılyon..gerekte yok yani..ötekini alıcam

aleynacım evet vajinal ultrosonla baktı öyle duyuldu kalp atışları.

mopsycim eleviti çok duydum ama bana vermedi 8. haftaya kadar folic asite devam dedi.6 ay zaten kullanmıştım gebelik öncesi dedim e daha iyi işte öncesinden başlaman bebek için zemin hazırlamışsın folic asit çok önemli dedi.her gün 1 adet devam et dedi.

cinsel ilişkiye gelince...
ayyy 6 ocaktan bu yana yani öğrendiğimden beri hiç bişiy olmuyo kızlar..
bu gün onuda sordum yasak değil ama herhangi bir kanama olursa dikkat edin ara verin dedi.
yok yaa cesaret edemiyorum...

vajinal ultroson kullandı diye içim içimi yedi bide ilişkide kanama falan olursa vay adamın haline :))))))

bende sordum dra çekinicek bişi yok sadece biraz daha dingin hareketlerle dedi erekkler bebeği vajinanın ağzında hemen sandıkları için zor oluyo e kadınlarda korkuyo diyo biz denedik ama malesef benim çenem durmadı dur yawaş yok öle yok böle neyse herhangi bişi olmadı yawaş hareketler olması gerekiyormuş:kedi:

X