- 3 Ocak 2008
- 4.200
- 29
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.461
kızlaaaaar ben geldim..
mutlu mutlu geldim...
az önce sonuçlarımı almaya hastaneye gittim beni muayene eden bayan vardı sonuçlarıma baktı ee hazır gelmişken gel bide kalp atışlarına bakalım belki duyarız dedi.
girdik duydum pıtır pıtır atıyo mercimeğimin kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ağladım o anda ay diyorlar ne mutlu ordaki öğrenciler falan nasıl sevindi.
birde çok tuhaf oldum kızlar şimdi kalp atışlarına bakılıyor doktorum dedi ki annesinede dinletelim endişelenmesin...
bi tuhaf oldum öyle deyince ilk kez başka biri böyle deyince tuhaf oldum :)
birde ben grip oldum kızlar
doktor dedi bol bol ılık su iç ilaç vermiyelim dedi.
şimdi yatıcam su içicem bol bol...
haaa birde hani pıhtı pıhtı bişiyler oldu demiştim ya işte o muayeneden miş doktor öyle dedi endişelenme muayene olduğun için olmuş dedi...
oooo ne çok yazdım yaaa neyse kızlar bu gün kalp atışını duyduk rica etsem not edermisiniz :)))
mutlu mutlu geldim...
az önce sonuçlarımı almaya hastaneye gittim beni muayene eden bayan vardı sonuçlarıma baktı ee hazır gelmişken gel bide kalp atışlarına bakalım belki duyarız dedi.
girdik duydum pıtır pıtır atıyo mercimeğimin kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ağladım o anda ay diyorlar ne mutlu ordaki öğrenciler falan nasıl sevindi.
birde çok tuhaf oldum kızlar şimdi kalp atışlarına bakılıyor doktorum dedi ki annesinede dinletelim endişelenmesin...
bi tuhaf oldum öyle deyince ilk kez başka biri böyle deyince tuhaf oldum :)
birde ben grip oldum kızlar
doktor dedi bol bol ılık su iç ilaç vermiyelim dedi.
şimdi yatıcam su içicem bol bol...
haaa birde hani pıhtı pıhtı bişiyler oldu demiştim ya işte o muayeneden miş doktor öyle dedi endişelenme muayene olduğun için olmuş dedi...
oooo ne çok yazdım yaaa neyse kızlar bu gün kalp atışını duyduk rica etsem not edermisiniz :)))