2010 Eyll anneleri buraya

günaydın kıslar,
size yetişemiyorum sayfalar çok hızlı ilerlemiş maşallah.haftasonu hiç girememiştim.şimdi bi geldim geçmişi okuyayım dedim ama bayağı ilerlemiş.
ben de ctsi dr.a gittim allatn bakacağım dedi ama ultrasonu bozulmuş bakamadı.kaldı bu ctsi ye.beklemek çok zor olacak daha hiç muayene olamadım ben yaa.

kızlar yatmaya devam ediyorum
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
şmdilik kanama durdu,çok korktum gerçekten. bu perşembe kontrole gideceğim inşallah
iğne vuracaklarmış

günaydın kızlara.s.
kck çok çok geçmişolsun..hiç kalkma yat canım dinlen allahın izniyle bişi olmaz inşallah ....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah kolay bir hamilelik dönemi olur hepimiz için....

kız erkek konusunda ben hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası...
çevremde kızın olcak diyende var oğlun olcak diyende var herkez bişi diyor işte...allah bilir ..allahım önce hayırlı evlat versin diye dua ediyorum kız erkek hiç önemli değil .....hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah..yavrum benim kuzum.....bitanecik minişimmm:asigim:

eşim oğlan olsun istiyor kafasında bi erkek ismi varda illa onu koyacak..bende bi güzel demiş bulundum iyice gaza geldikaydirigubbakcemile3
ismini falan söylüyo bende kızıyorum sende kaptırdın valla diye.....sonrada kızda olsa isterim ondan değil diyor işte kısmet bakalım..

çok geçmiş olsun
hiç kalkma yat

kack geçmiş olsun canım hiç üzülme dinlenmene bak hiçbirşey olmaz benim bir arkadaşımında sürekli kanaması oluyordu hatta 6 aylıkke suyu bile gelmişti çok çekti ama kurtuldu sağ salim doğdu bebeği allah korusun bebişlerimizi.... sanırım eşlerimizin çoğu erkek istiyor benimde eşim erkek istiyor ama ben kız hissediyorum :)

inşallah birşey olmaz bebeğime
doktor yalnız iğne yapacağız dedi başka ilaç vermedi
bu haftalardaki kanama kromozom anomalisi olabilir, düşerse hastadır bebek dedi

bence de kız erkek farketmez
sağlıklı uzun ömürlü olsun da

canım nasılsınn?
bende seni merak etmiştim.

hoşgeldin canım.Seni serophene topiğinde çok merak ettik mesaj attık ama yazmadın.Neyse çok sevindim.Senin ve diğer yeni gelen arkadaşlarında gözü aydınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

görmedim :kedi: aslında ara arada girip baktım ama denk gelmemişim demek.neyse , 5. denemenin sonunda serophrne yi bıraktıktan 2 ay sonra rahim filminin hemen ardından geldi bebişim zemuszemus

bende midem bulanmıyor derken 7. haftadan sonra bulanmaya basladı dün yatmamla lavoboya kosmam bir oldu

elevit diye bi multivitamin kullanıyormusunuz???
bana doktor grip olma diye veriyorum demişti ama içinde mide bulantılarınıda azaltır falan yazıyor..benim sabahları öğlene kadar çok fena midem zor tutuyorum kuru bişiler yiyince geçiyor birazcık.
bide çok koku hassasiyeti
m başladı insanlar sarımsak kokuyor sanki değişik kokular alıyorum resmenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydinn anne adaylari ..canimm cok gecmis olsunn kendine dikkat et ve streste yapma tamammmiopuyorumnanaktan

canım dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun.benim de bugün kasık ağrım çok tuhaf her an adet olacakmışım gibi korkuyorum açıkçası.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…