2010 Eyll anneleri buraya

merhaba kızlar bu saatte daha yeni kahvaltı yapıyorum kahvaltı dediğimde bi kaç lokma bişi çok iştahsızım (((

ben şimdi 1 simit peynir cay zeytin yedim.ne bulantı var ne bişiy :)
sadece sağ kasığıma ağrı giriyo biraz yatayım bari bol bol ılık su içicem geldi nezle beni buldu offfff
neyse kızlar ben biraz yatıp dinleneyim.

ayyyyyy canım çok sevindim nasıl atıyor ya çok merak ediyorum çok sevindim canımopuyorumnanaktan

Kızlar şimdi çok kötü bişey oldu annemle konştum
annem bana nedese iyi annem köyde yaşıyor bende dedimki köyde herkes tüpbebek der anne dedim çünki herkese aynısını diyorlar.
Kadın bana nedese iyi nebilelim sizin neyaptığınızı dedi belkide tüpbebek yaptırdın biz sizi görüyormuyuz dedi ya annem bana bunu dedi kaç sene geçti olmadıda şimdi nasıl oldu der gibi kimse allahın gücüne inanmıyor arkadaşlar
ya benim kendi annem dedi ya çok ağladım hala ağlıyorum çok sinirlendim teli kapattım hadi ararım gene dedim mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

ya benim iştahımda hiçbi eksilme yok..acıkınca midem boş olunca midem dönüyo sürekli kuru bişiler atıştırmak istiyorum ozaman geçiyor....

nagihancım üzülme anneninde bi boşluğuna gelmiştir..hem tüpbebek olsa neolacak kötü bişi değilki yine has ve has senin bebeğin oluyor canım kim ne derse desin.eminim ki annende sana kötü bişi demek istememiştirr...şimdi sende hassas bir dönemindesin ondan alındın .sakin oll lütfen.

annem tüp bebeğe çok karşı nevarsa eşimin sipermi olmuyormuş nekadar alakasız öyle olsa eşim istemez eşimin çocuğu olmuyor her halukarda o benim bebeğim ama eşim daha çok endişelenmesi gerekiyor
çok moralim bozuldu teli kapattım sevme benim çocuğumu diye ağladım dememesi gerekiyordu sanki tüpbebek yaptırmaya durumum müsaitte konuşuyor paramı var yaptıracaz dedim
sağol arkadaşım desteğin için

anım boşwer annn ama bazen insanlrdensizce knuabiliolar ohoooana nelr demediler he kısırım dedim herkes kısrmıs muhbbetine başlayınca yok moktn anlamadıla kısrım olmuyo başımızımı beliceniz ozaanlckmı deim artıko raddeye getirdile inanmlars inamsınlar ewet tüp bebek de kime ne ayrıa ben çok sinirlendim burda inanki :klava: hemde naıl böle sinirimden başıa ağrı girdi biandaofff ya insanlr nekadar anlayışsız anneler ypınca insnın daha çok zorunagidiyo benimkie gaz problemim yüzünden yüzüme arip gari bakı geyirince fln am nyapabilirim bianda oluyo takma kimseyi ben benmkinden nele duydum anlatamamm boş wer sen kocan ve yücerabbim gerçeği biliyo üme kendini neolur beişiizide üze annei

anım boşwer annen ama bazen insanlar densizce konuşabiliolar ohooo bana neler demediler he kısırım dedim herkes kısırmısın muhbbetine başlayınca yok moktan anlamadılar kısrım olmuyo başımızımı beliceniz ozaman olacakmı dedim artık o raddeye getirdiler inanamazlarsa inamsınlar ewet tüp bebek de kime ne ayrıca ben çok sinirlendim burda inanki :klava: hemde naıl böle sinirimden başıa ağrı girdi bianda offf ya insanlar nekadar anlayışsız anneler yapınca insanın daha çok zorunagidiyo benimkie gaz problemim yüzünden yüzüme garip garip bakıyo geyirince fln ama neyapabilirim bianda oluyo o öle baknca sinirimden kudurup ağlıyrb defa naz yapıyo diyo boşwer takma kimseyi ben benmkinden nele duydum anlatamamm boş wer sen kocan ve yücerabbim gerçeği biliyo üzme kendini neolur bebişimizide üzme annei

şekerim
insanın anası işte tedavi olurkende sanki onlardan para istiyorum neler dedi ne acele ediyon neden dr gidiyon teyzemlerin kızlarıyla konuşuyom kızkardeşim yok onlar benim kıskarde-şim onlara hiç bişey anlatmamı istemiyor şimdide sen onlara bişey söylersen köye yayarlar diyor ya diyorum tedavimi gördüm de söylüyecem onlar köye yaysın diyom anlamıyor geri kafalı zaten hiç anlaşamayız annemle onlar benim kardeşim ya konuşmamı istemiyor tüpbebekmi yaptırdım da söyliyecekler diyom orası karanlık sizin neyaptığınız diyor belkide dedi ya atramıyacağım sinirim geçene kadar

anamdır de unut canım....yapacak bişi yok.annenlede anlaşamıyorsan çokta takma kafana saygı duy hürmet et yeterli yanii canım kafana takmaaa.....

şekerpembe nasıl msj yazmışsın vallaha allah inandırsın şu başta yazdıklarından bişi anlamadım..harflerimi eksik yazmışın kısaltmamı yapmışsın karışmış gitmiş<<

al bedende okadar bende annemle pek anlaşamam htta bunun için psikoloğa bile gittim yk olmuyo anlaşamıyoruz biz annesi yapınca daha çok zor gelio insana canım arama sinirin geçene kadar zaten alınganız bu aralar herşey batıyor bize birde en yakınımız annemiz yapınca malesef daha zor oluyoboş wer warsın tüp bebek desinler oda sizin canınız kanınız onlar neye inanmak isterlerse inansınlar e tutki bebek olmadı ewlatlık aldın ozaman seni kapıya bacaya komazdı boşwer üzülüp ağlama valla ben ble doludolu odum burda

haklısın MOPSY diyecek bişey yok artık söz ağızdan çıktı belki hatasını anlamıştır takmamaya çalışacam eşimede belli etmiyeceğim şimdi oda sinirlenmesin naparsın anam bişey diyemiyorum

canım klavyede tuşlar eksik basmış:kedi: sonra farketim

sakın zaten eşine söyleme o senden daha çok sinirlenir daha çok kızar boş wer arama birkaçgün geçer ama eşin dha çok kızar

ya benim iştahımda hiçbi eksilme yok..acıkınca midem boş olunca midem dönüyo sürekli kuru bişiler atıştırmak istiyorum ozaman geçiyor....

ben de ağzıma bi lokma bişey atıyım hemen miydem bulanıyor zorla yemek yiyrum bulantı ilacı fayda etmiyor böyle devam ederse dr serum istiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…