2010 Eyll anneleri buraya

tebrik ederim hadi gözünaydın cnm darısı başımıza sat tarihin neydi senin.alttan muayene nasıl bişey canın yandımı

sat 9 aralık. alttan hiç yanmadı canım ki ben vajinismus olan biriydim ilk ilkşki için 5 ay bekledik çok geriliyordum normal göremeyince dış gebelikten korktum alttan bakalım deyince mecburen korkumu yenmek zorunda kaldım görmenin heyecanı ile mi bilmiom acı olmadı dr eli yumuşaktı ya da:)

inşallah canım bende pazartesi gidicem kalp atişlarını duymaya. iyi düşünelim iyi olsun canım.

teşekkür ederim canım işallah bugün benimle aynı zamanda hamile kalan bir ablamdan haber aldım onunda ilk gebeliğiydi kese boşmu çok üzüldüm o nedenle pazartesiyi iple çekicem allah yardımcımız olsun

arkadaşlar ya ben doktoro gittiğimde bebek 5 hafta 5 günlüktü bebek görünmemişti acaba bir problemmi varki pazartesi için çağırdı doktor ozaman gel hem bebeği görelim hem kalp atışını duyalım dedi nolur bana dua edin de bir aksilik çıkmasın nolur

:çok üzgünüm:
kızlar çarşamba günü kanamam oldu, doktoru aradım düşük tehlikesi var hemen yat hiç kalkma dedi
ertesi gün gittim doktora kanamanın olduğu yer büyükmüş
pek olumlu konuşmadı, dua edin bana nolurr
sürekli yatıyorumm

kızlar çarşamba günü kanamam oldu, doktoru aradım düşük tehlikesi var hemen yat hiç kalkma dedi
sürekli yatıyorumm

Canım benim Allah yardımcınız olsun.İnşallah bebeğin tutunur sana..Bu ilk 3 ayı atlatana kadar hepimizin duaya çok ihtiyacı varopuyorumnanaktan

sürekli yatıyorumm

canım allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana iyice tutunmuştur allahım sen koru yarabbim

sürekli yatıyorumm

canım yaa çok geçmiş olsun..aklına kötü şeyler getirme yat süreklii.. Raabim yardımcın olsun...bilmiyorumkismile

sürekli yatıyorumm

insallah bebeginde sende iyisindir canim. hamilelerin dualari kabul olurmus, hepmizin kalbi seninle

kızlar herkese selam
dün dra gitmiştim
kesemizi gördük çok şükür
4+3 te gördük Allahım herkse nasip etsin
10 gün sonra kontrol var kalbini duyacaz inş

canım selam görmüşsün keseyi bende gördüm ne kadar küçük dime..ben kalp atışını gördüm ses yoktu daha ama atışı izledik müthiş bişey di nasıl hızlı atıyor anlatamam..hadi hayırlısı olsun canım rahatladık şimdi ...

kızlar ben bugün itibariyle 5+2 yim. henüz doktora gitmedim. bu hafta ya da gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum. sizce kalp atışlarını duyabilir miyim gelecek hafta gidersem. ne dersiniz...

selam hayırlısı olsun bebişin ben dün atışı gördüm ama sesi duymadık.doktor çok normal haftaya duyulur artık dedi.muhtemelen senin duyulur haftaya...

canım selam görmüşsün keseyi bende gördüm ne kadar küçük dime..ben kalp atışını gördüm ses yoktu daha ama atışı izledik müthiş bişey di nasıl hızlı atıyor anlatamam..hadi hayırlısı olsun canım rahatladık şimdi ...

cnm biz daha küçüğüz kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittiğimizde olacakmış inş
5+6 olucaz inş bi sürüde test istedi burda devlette yaptırıcaz
sana bhcg yaptırdımı tekrar

hepinize selamlar 2010 eylül anneleri nasılsınız

selam cnm hoşgeldin

X