- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.321
ultrosyonda mm diye bişey yazmıyor c8 yazıyor neresinde yazıyor bazı şeyler var ama üzerinde bana hiç bir şey demedi bu gidişimdede aydınlatmassam değitirecem eşimde söyledi zatiklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgileri kendilerine saklayan hızlı hızlı anlatıp gecen doktorlara gıcık oluyorum. biz burda sevincten ve heyecandan unutabiliyoruz sizin göreviniz bunu telafi etmek. ama nerdeeeee
niye ölcmemiş bu doktor boyunu aaaa bende kızıdım.klava: sen diğer gittiğinde unutma mutlaka hatırlat ultrasondada yazar aslında
slm kızlar.Ben sordum boyu ne kadar diye boyu falan şimdilik yok dedi.Şaşırdım amadelikafadulden Ultrasonda nerde yazıyor bilmiyorum.
kızlar selammm :) sanırım bende eylül annesi olucam rabbimin izniyle...
geçen hafta cuma kanda 40.80 çıkmıştı, bugün 3098 çıktı. daha dr a gitmedim. düşük tehlikem olddugu için sürekli yatıyorum. 3 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim.
günüm 8 gün geöio bugün. sizce degerim nasıl ve nekadaelıktır ortalama ?
doktorumla sürekli telefondan görüşüyoruz. pazartesi büyük ihtimal giderim kontrole...
rabbim meleklerimizi kucagımıza da almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:
tebrik ederim 5 haftalığa yakın sanırım
kese gözükür bile
dr 3000 olunca kese gözükür demişti bana
inşllh bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
saol kuşum...
inşallahhhh :Saruboceq:
1 haftadır sadece wc için kalkıyorum. sanırım 3 ay böle olucak
günde 3 progestan 2 folbiol ve 1 bebe asprini kullanıyorum...
o zaman kesemiz görünür 3000 i geçtikk kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canım Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin kucağınaopuyorumnanaktan
benidee benidee yazııınnn opuyorumnanaktan
çok komik yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile37.haftaya gelsin 1 cm olur :) cok cabuk büyüyorlar benim 2 haftada 3 katı boy atmıs :) 3mm den 11 oldu. 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım ne kadar olacak. eger hersey yolunda giderse 2 hafta sonra boyu 4cm kilosu 4gr olması gerek opuyorumnanaktan
ultrosyonda mm diye bişey yazmıyor c8 yazıyor neresinde yazıyor bazı şeyler var ama üzerinde bana hiç bir şey demedi bu gidişimdede aydınlatmassam değitirecem eşimde söyledi zatiklava: