-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.301
7 haftaya kadar bende hiç bisey olmamıstı bende bundan sonra olmaz diyordum ama dün aksam yemegi biraz zorladım galiba bendeee kendimi lavaboda aldım
canım benimde kafam karıştı valla
4 aralık satım bu gün ultrosona girdim 5+3 çıktı
keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık
bozoyla aynı gidiyorduk biz onunda 6+0 dı bu gün onun bebeişte 5+4 görünmüş ultrosonda...
7 haftaya kadar bende hiç bisey olmamıstı bende bundan sonra olmaz diyordum ama dün aksam yemegi biraz zorladım galiba bendeee kendimi lavaboda aldım
günaydın arkadaşlar. sabah doktora gittim. keseyi gördük Allah a şükür. sat a göre 5+3üm ama biraz daha küçük dedi 3-5 gün. 20 gün sonra gidince net söyleyecekmiş. kalbide inş o zaman atacak.
önced ultrasondan göremedi çok korktum alttan bakalım dedi yada bekleyelim biraz daha idrara sıkışın dedi. bende korkmama rağmen alttan bakalım dedim ve gördük. küçükmüş. benim rahim tersmiş o yüzden arkada kalmış olabilir dedi dış gebelik çıkmadı şükür. rahim tersliği nasıl birşey dedim bazı kişilerde olabilir normal dedi beni bulmuş.
ult kağıdında GS 8,3 mm yazıyor. bu nasıl anlamıyorum ama küçük müçük gördüm ya çok mutluyum.:)))
günaydın arkadaşlar. sabah doktora gittim. keseyi gördük Allah a şükür. sat a göre 5+3üm ama biraz daha küçük dedi 3-5 gün. 20 gün sonra gidince net söyleyecekmiş. kalbide inş o zaman atacak.
önced ultrasondan göremedi çok korktum alttan bakalım dedi yada bekleyelim biraz daha idrara sıkışın dedi. bende korkmama rağmen alttan bakalım dedim ve gördük. küçükmüş. benim rahim tersmiş o yüzden arkada kalmış olabilir dedi dış gebelik çıkmadı şükür. rahim tersliği nasıl birşey dedim bazı kişilerde olabilir normal dedi beni bulmuş.
ult kağıdında GS 8,3 mm yazıyor. bu nasıl anlamıyorum ama küçük müçük gördüm ya çok mutluyum.:)))
hepimizin aynı gün başlamış aşşağı yukarı bulantı şiddetlenmesi.. ben de bu sabah eşime kahvaltıya börek çıkardım, onu yerken görmeye bile dayanamadım, banyoda buldum kendimi... biraz yaramaz mı olcaklar ne bu bebecikler :) bi de ben folbiol alıorum günde yarım, ama sabahları alıorum, bulantı oldugu için sabah ac karnına almış oluorum, belki folik asitlerimiz de ac karnına bulantı yapıo olabilir, haberiniz olsun.. tuzlu cubuklardan sonra alalım bari bundan sonra..
dün doktordan mutlu haberle dönen herkesi tebrik ediorum bu arada
kızlar siz nasıl ölçüyorsunuz ya benim ultrason kağıdımda cm olarak yazıyor..yavrumun boyu 0,42cm yazıyor ...1cm bile değil))))))
kızlar bisde az önce drdan geldik herşey yolunda 1 hafta 10gün sonra tekrar gel dedi 10.5mmolmuş 7+1bugün bizim fasulyemiz onu görünce nasıl mutlu oldum anlatamammm senağlama
gözünden kacmıstır canım. takip etmek zor oluyor bazen.
bebegin boyutu ne kadar olmus nagihan?
ya işte ben onu göremiyorum utrosyonda allah allah kafam karışıyor bana dr hem utrosyana göre hafta çıkartmadı ben söyledim so adet tarihimi oda hesapladı doğru dedi baoyunu felan söylemedi hiç çok kafam karışık aaaaaaaaakafamçokkarıştı