2010 Eyll anneleri buraya

bulantı ilacı içtim biraz iyi geldi
dr sabah baş ucunda tuzlu bişeyler olsun onu ye yavaşça kalk dedi ben bazen hamile olduğumu unutuyorum aniden kalkıyorum yataktan tabi fena oluyorum sonra

ii akşamlar şekerler napıosunuz bakimm..geçmişi okuyayım dedim ama çok uzun umarım herşey yolundadır.ben bugün evdeydim boğazım şişmiş biraz ateşim vardı işe gitmadim yattım sürekli şimdi yine dayanamadım sizi merak ettim,şeyy tabi bebişimi de çok merak ediorum bir an önce keseyi görsem pıt pıtları duysam bende ohhh diyecem allahın izniyle :)

geçmiş sayfaları okudumda biraz 2009 eylül anneleride yazmışlar ne güzel kurtulmuşlar inşallah bizde o günleri görürüz eylül ayında mutlu haberleri burda birbirimize veririz inşallah arkadaşlar

doktora söyle baktırma canım madem korkuların var.

cemilde cok ince düşünceli :)))

bencede haksız sayılmaz
eve canım terk ettim ama o öyle istiyor korkuyor tatlım ya deli yatıyor sana vuraru-ım diye korkuyorumdiyorsenağlamasenağlama

kızlar selam benide korkuttunuz yaa ben hiç düşünmemiştim ilişki ile düşük yapma meselesini....bişe olurmu bende 5+1 oldum

canım ben doktorla görüştüğümde 10 günde bir ilişkiye girebilirsiniz demişti ... tabi eş te dikkat etmeli artık eskisi değiliz ...:asigim:

arkadaşlar bitkisel yağlar satışında çalışmıştım ben bir ara ... bacaklarınıza kesinlikle portakal yağı kullanın poponun alt kısmına daha çok... selülit oluşumun engelliyor... çatlaklar içinde göğüs uçlarınıza uygulayabileceğiniz kremler var dr ilerleyen zamanlarda isterseniz yazar.. ben bebeyağı kullanıyorum şuan..kakao yağı da çatlaklar için mükemmel..yüzünüzü de kayısı yağı ile gece yatmadan önce ISLATILMIŞ BİR PAMUĞA 4 5 dmla dökerek silin ferahlığı hissedeceksiniz..

valla bana güzellik için ne derlerse yapıyorum... hele şimdi daha da bakımlı olmam lazım... 21 yaşında 1.5 senelik evli üniversiteli hamile ve bakımlı bir anne olma istiyorummmmmm:kedi:

5+4 düz biz teyzesi.Bugün gördük kesemizi...İstemediği ifade edersin dr a

negüzel sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım benimde 5+2 sanırım nette hesapladım.inşallah bizde kesemizi görürüz haftaya gidicem çok heycanlıyım umarım bi sorun çıkmaz herşeyin yolunda olduğunu duymadan içim rahatlamıycak geceleri uykularım kaçıyor nasıl doğcak sağlıklı olcakmı vs herşey aklıma geliyor

valla bana güzellik için ne derlerse yapıyorum... hele şimdi daha da bakımlı olmam lazım... 21 yaşında 1.5 senelik evli üniversiteli hamile ve bakımlı bir anne olma istiyorummmmmm:kedi:

bundan 2 ay önce tam bi kokostum küpe kolye takmadan dısarı cıkmazdım. iş yerindekiler sasırıyor hastamısın iyi görünmüyorsun diye kaydirigubbakcemile3 9 aylık bir tatlı hastalık

ben de dışarı çıkınca alıyım bunları
hergün aksatmadan kullanmak lazım

canım senin kocişin geldimi?bilmiyorumkismile

hayır canım 2 gün sonra gelecek. bu hafta cift carsı izni vermişler. istanbul kültür baskenti etkinlikleri de var arkadaslarla son kez carsıya cıkp eglenecez dedi. sinir oldum zaten duygusal depresyon içindeyim. o bensiz gezecek. offf nasıl cıvıl cıvıldır simdi orası (((

mrblar kızlar tecrubelerınız benımle paylaşır mısınız

bu gun doktor a gıttım

son adet tarıhım 23 aralık 25 gunde bır adet oluyorum

yarın adet gunumdu

kandakı degerım beta hcg:180.30 cıktı

dr hamılelık gorunuyo 2 gun sonra gel dedı degr nasıl?

3hafta 2 gunluk gorunuyorum nette

hbrlerınız beklıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…