- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.261
çatlak oluşmaması için kakao yağını duydum. birde arkadaşım bi krem kullanıyordu ama sanırım 80-90 tl arası pahalı bi krem. bakalım araştırmak lazım.
bu arada bende yarın gideceğim doktora. 5+2 bugün. fakat alttan bakar diye tedirginim. ben zaten vajinismustum zamanında. o yüzden daha bi geriliyorum düşündükçe. hemde şu an çok temiz değil orta halde yeni yeni çıkıyordu. ağda vs düşük için etki yapar belki die dokunmakta istemiyorum. bakmasın yaaaa( of napıcam ben
nagiş anlat bişey olmaz diye kızkaydirigubbakcemile3 Kocacığını terk etme şimdiden ...Kızlar dün cemil ipekçi programda kadınlar eşlerinin yanında bebekleriyle çok ilgilenmesinler yoksa adamlar ikinci plana atıldıklarını düşünüyor dedi..Biraz abartı belki ama pek haksızda sayılmazolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
nagiş anlat bişey olmaz diye kızkaydirigubbakcemile3 Kocacığını terk etme şimdiden ...Kızlar dün cemil ipekçi programda kadınlar eşlerinin yanında bebekleriyle çok ilgilenmesinler yoksa adamlar ikinci plana atıldıklarını düşünüyor dedi..Biraz abartı belki ama pek haksızda sayılmazolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar selam benide korkuttunuz yaa ben hiç düşünmemiştim ilişki ile düşük yapma meselesini....bişe olurmubende 5+1 oldum
bazı doktorlar ilk muayenede alttan bakabiliyormuş sanırım doktora göre değişiyor.senin kaç haftalık ipekyol
5+4 düz biz teyzesi.Bugün gördük kesemizi...İstemediği ifade edersin dr a
valla bana güzellik için ne derlerse yapıyorum... hele şimdi daha da bakımlı olmam lazım... 21 yaşında 1.5 senelik evli üniversiteli hamile ve bakımlı bir anne olma istiyorummmmmm:kedi:
bundan 2 ay önce tam bi kokostum küpe kolye takmadan dısarı cıkmazdım. iş yerindekiler sasırıyor hastamısın iyi görünmüyorsun diye kaydirigubbakcemile3 9 aylık bir tatlı hastalık
arkadaşlar bitkisel yağlar satışında çalışmıştım ben bir ara ... bacaklarınıza kesinlikle portakal yağı kullanın poponun alt kısmına daha çok... selülit oluşumun engelliyor... çatlaklar içinde göğüs uçlarınıza uygulayabileceğiniz kremler var dr ilerleyen zamanlarda isterseniz yazar.. ben bebeyağı kullanıyorum şuan..kakao yağı da çatlaklar için mükemmel..yüzünüzü de kayısı yağı ile gece yatmadan önce ISLATILMIŞ BİR PAMUĞA 4 5 dmla dökerek silin ferahlığı hissedeceksiniz..
canım senin kocişin geldimi?bilmiyorumkismile