2010 Eyll anneleri buraya

kızlar bu gün evde yoktum ondan giremedim alel acele okuyup cevaplıyorum ...
kimseyi unutmadım :)
herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
yine dualarımdasınız.....

selam kızlar dr geldik kesemizi gördük 5+4 çıktık 1.32mm 15 gün sonra aç gel dedi hem bebeği görücez hem de testler yapılcak galiba rahatladım sonunda gördük keseyi

çok sevindim tatlım bak benimde öyle oldu bizim hesaplka ultroson hesabı tutmadıkaydirigubbakcemile3Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

benimde o kafamı karıştırdı tatlım ben zaten 6 aydır folic plus içiyodum ama günde 1 dedi ben 3 emi çıkarsam napsam CADIARZU

ohh çok sevindim valla bu gün ne güzel haberler böyle hepimiz mutlu ve hayırlı haberlerle döndük kk ya...
inşallah hep mutlu haberler alırız doktorlardan..
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım...

aramıza hoşgeldin canımmm sağlıkla kucağına al inşallah...

Pembe sende hoşgeldin hayırlı olsun canım...

hayırlı olsun canım.2 gün sonra gittiğinde değerin artarsa problem yok demektir.yakın zamanda keseyide görürsün 5 haftalıkken falanopuyorumnanaktan

atk canım ben ultrosonda 5+3 görünüyorum yani keseyi 5+3 de görmüş oluyorum düzeltirsen sevinirim tatlım :)

atk canım ben ultrosonda 5+3 görünüyorum yani keseyi 5+3 de görmüş oluyorum düzeltirsen sevinirim tatlım :)

canım ultrasondaki tarih bebeğin gelişimiyle ilgil değil mi??? listedeki herkesi sata göre yazdım ama yinede istersen değiştireyim

kızlar su içmeyi hatırlamıyosanız hayat suyun hatırlatıcısı var onu indirin her saat başı hatırlatıyo. çok da iyi oluyo tavsiye ederim.

özlem seni merak ettim canım.
hani beyaz akıntıyla top gibi bişiy geldi demiştin.
noldu canım sordunmu doktora yada devam ediyormu?
umarım iyisinizdir bebişin ve sen :Saruboceq:

canım benimde kafam karıştı valla
4 aralık satım bu gün ultrosona girdim 5+3 çıktı
keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık
bozoyla aynı gidiyorduk biz onunda 6+0 dı bu gün onun bebeişte 5+4 görünmüş ultrosonda...

acanım sen benim keseyi gördüğümü eklemiyorsun neden sorabilirmiyimmmmm canımmmmmmmklava:

atkcim birsey soracam. tablodaki bebegimizin boyunun degerleri hep ilk ölcüm degeri olarak mı kalacak yoksa güncelleyecek misin? senin zor olacak canım ama eger güncelleyeceksen benim bebegim 7 haftalıkken 11 mm oldu.

acaba doktorlar bebegin yada kesenin boyutuna göre mi kac haftalık oldugunu söylüyor. bebeginizin boyutu neydi? benim sizin kadarken 3.38 cıkmıstı. ben 6 haftalıkken gitmiştim bebekle SAT uyumlu demişti. 3 ile 5mm arasında olması gerekiyormus. sizin zamanlarda

Son düzenleme:
kayısı yağının kirpikleri acayip uzattığını duymuştum..yüzdeki çene tüylerinide uzatıyormuş ama....

kızlar ben ilk defa dün gece çıkardım...
budsabahta midem çok fenaydı...zor tuttum ...bugün tuzlu çubuklardan alacağım sabah için....
yaramazlık yapmaya başladı bile benim küçük kivimkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ben de ilk kez bu sabah çıkardım aç karnına
bulantı ilacımı içtim eğer böyle devam ederse serum takılcak galiba

7 haftaya kadar bende hiç bisey olmamıstı bende bundan sonra olmaz diyordum ama dün aksam yemegi biraz zorladım galiba bendeee kendimi lavaboda aldım

herkese günaydın anneler ve bebişlerimiz nasıllar bugün :) lil keseyi görmüşün canım hadi gözünaydın doktorun bidaha nezaman gitmeni söyledi kalp atışları kaç haftalıkken duyulurmuş? benimde sat 9 aralık benimde ozaman da ancak tam 5 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…