-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.281
selam kızlar dr geldik kesemizi gördük 5+4 çıktık 1.32mm 15 gün sonra aç gel dedi hem bebeği görücez hem de testler yapılcak galiba rahatladım sonunda gördük keseyi
benimde o kafamı karıştırdı tatlım ben zaten 6 aydır folic plus içiyodum ama günde 1 dedi ben 3 emi çıkarsam napsam CADIARZUgözün aydın tatlım kesciğini gördün bebebişinin ay çok tuhaf değilmi neden günde tek folikasitki anlamdım bana günde 3defa iç dedi
ben hastaneden çıktım utrosyon elimde bağırıyordum sokakta :teytey::teytey:
kızlarr bengeldim :lepi:
bebeğimi gördük çokşükür canlarım.hatta kalbi atmaya başlamış sesini dinletti doktorum güp güp atıyordu maşşallahh..bir sorun yok dedi.haftamlada uyumlu bebeğim tam 6+1 çıktı ultrasondada....kese çok düzgün herşey güzel dedi..hergün 1 yumurta 1 ceviz 2 bardak süt haftada 1 veya 2 balık yiyorsun bebeğin zeka gelişimi için dedi...
hamilelik chekup istedi benden baştan sona ne test varsa yaptırdım 200ytl tuttu...testlere yarın bakacak..
onun dışındada haftaya gideceğim yine...
allahım doğduğu günleride göstesin bizlere inş...içim rahatladı kızlar...
atk kalp atışına 6+1 yazabilirsin canım
merhaba kızlar nasılsınız benide de aranıza alırmısın bende sanırım erken felan olmazsa eylülde doğum yapıcam 15 eylüle felan denk geliyor doktora gitmedim ama netteki hesaplayıcılara göre 5 haftalık hamileyim inşallah bebişlerimizi hayırlıısyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz
hayırlı olsun canım.2 gün sonra gittiğinde değerin artarsa problem yok demektir.yakın zamanda keseyide görürsün 5 haftalıkken falanopuyorumnanaktanmrblar kızlar tecrubelerınız benımle paylaşır mısınız
bu gun doktor a gıttım
son adet tarıhım 23 aralık 25 gunde bır adet oluyorum
yarın adet gunumdu
kandakı degerım beta hcg:180.30 cıktı
dr hamılelık gorunuyo 2 gun sonra gel dedı degr nasıl?
3hafta 2 gunluk gorunuyorum nette
hbrlerınız beklıyrm
atk canım ben ultrosonda 5+3 görünüyorum yani keseyi 5+3 de görmüş oluyorum düzeltirsen sevinirim tatlım :)
kızlar su içmeyi hatırlamıyosanız hayat suyun hatırlatıcısı var onu indirin her saat başı hatırlatıyo. çok da iyi oluyo tavsiye ederim.
acanım sen benim keseyi gördüğümü eklemiyorsun neden sorabilirmiyimmmmm canımmmmmmmklava:
canım benimde kafam karıştı valla
4 aralık satım bu gün ultrosona girdim 5+3 çıktı
keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık
bozoyla aynı gidiyorduk biz onunda 6+0 dı bu gün onun bebeişte 5+4 görünmüş ultrosonda...
kayısı yağının kirpikleri acayip uzattığını duymuştum..yüzdeki çene tüylerinide uzatıyormuş ama....arkadaşlar bitkisel yağlar satışında çalışmıştım ben bir ara ... bacaklarınıza kesinlikle portakal yağı kullanın poponun alt kısmına daha çok... selülit oluşumun engelliyor... çatlaklar içinde göğüs uçlarınıza uygulayabileceğiniz kremler var dr ilerleyen zamanlarda isterseniz yazar.. ben bebeyağı kullanıyorum şuan..kakao yağı da çatlaklar için mükemmel..yüzünüzü de kayısı yağı ile gece yatmadan önce ISLATILMIŞ BİR PAMUĞA 4 5 dmla dökerek silin ferahlığı hissedeceksiniz..
[COLOR=red
ohh çok sevindim valla bu gün ne güzel haberler böyle hepimiz mutlu ve hayırlı haberlerle döndük kk ya...
inşallah hep mutlu haberler alırız doktorlardan..
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım...
QUOTE]
çok teşekkürler canım..herkez güzel hayırlı haberlerle geldi ne mutluuu:lepi:
canım benimde kafam karıştı valla
4 aralık satım bu gün ultrosona girdim 5+3 çıktı
keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık
bozoyla aynı gidiyorduk biz onunda 6+0 dı bu gün onun bebeişte 5+4 görünmüş ultrosonda...
canım döllenmeyle alakalı olabilir çok kafana takma..ultrasona uyumlu değilse bir hafta geç döllenmiş demekki canım...
kızlar ben ilk defa dün gece çıkardım...
budsabahta midem çok fenaydı...zor tuttum ...bugün tuzlu çubuklardan alacağım sabah için....
yaramazlık yapmaya başladı bile benim küçük kivimkaydirigubbakcemile3