2010 Eyll anneleri buraya

biz odada değil salonda yatıyoruz ayrı çekyatları açıyoruz aynı odadayız ama ayrıyız 2gündür kızlar daha 2gündür ayrıyız ama çok zor bide ben aşkıma sarılıp yatmak çok hoşuma gider
oda benim nefesimi duyacakmış ensesinde kolunda yatıracak ama artık 2gündür ayrııyız

vücut çatlaklarını nasıl gidereceğiz kızlar bi önerisi fikri olan yokmu???
bebe yağı için ne düşünüyorsunuz

vücut çatlaklarını nasıl gidereceğiz kızlar bi önerisi fikri olan yokmu???
Bebe yağı için ne düşünüyorsunuz
bebe yagı çok iyi geliyo benim görümcem kulandı 1 tane çatlak yok ama hergün akşam sabah sürün kızlar gögüslerinizede sürün çünkü onlarda çatlıyo

kızlar bana multivitamin yazdı dktor grip olmayayım diye..bide folic zaten kullanıyorum gunde 1 tane...
kızlar haftaya pirinç tanesi kadar olacakmış.ya şimdi o kalp bir kumtanesindenmi atıyordu..çok duygulandım yaaasenağlama

gözün aydın canım. bende kalp atısını görünce aglıyordum nerdeyse. küçücük bisey ama nasıl hızlı atıyor kalbi:1hug:

çatlak oluşmaması için kakao yağını duydum. birde arkadaşım bi krem kullanıyordu ama sanırım 80-90 tl arası pahalı bi krem. bakalım araştırmak lazım.

bu arada bende yarın gideceğim doktora. 5+2 bugün. fakat alttan bakar diye tedirginim. ben zaten vajinismustum zamanında. o yüzden daha bi geriliyorum düşündükçe. hemde şu an çok temiz değil orta halde yeni yeni çıkıyordu. ağda vs düşük için etki yapar belki die dokunmakta istemiyorum. bakmasın yaaaa:KK43:( of napıcam ben

Son düzenleme:
bende şey duymuştum çatlaklar için ay aklıma getiremiyorum yaaaa hani pembe bir yağ kokulu gül kokulu gibi belki zis hatırlarsınız adını o çok iyi geliyormuş komşum doğum yaptı hiç çatlağı yok hemde 2 ci doğumu

kızlar ben şimdi çıkıyorum, karın kasık ağrıları bugün çok yoğundu ama bu bana ii gelio daha keseyi görmediğim için bu belirti beni mutlu ediyo:) insan ağrıyınca bi yeri mutlu olabiliyomuş demek:)

ii akşamlar hepinize..

gözün aydın canım. bende kalp atısını görünce aglıyordum nerdeyse. küçücük bisey ama nasıl hızlı atıyor kalbi:1hug:
evt cnm çok farklıydı.hatta ben kendi kalp sesim sandım güp güpp..hiç beklemezdim minnacık şeyden okadar seskaydirigubbakcemile3
çatlak oluşmaması için kakao yağını duydum. birde arkadaşım bi krem kullanıyordu ama sanırım 80-90 tl arası pahalı bi krem. bakalım araştırmak lazım.
neydi ismi kremin canım adı lazımkaydirigubbakcemile3
bu arada bende yarın gideceğim doktora. 5+2 bugün. fakat alttan bakar diye tedirginim. ben zaten vajinismustum zamanında. o yüzden daha bi geriliyorum düşündükçe. hemde şu an çok temiz değil orta halde yeni yeni çıkıyordu. ağda vs düşük için etki yapar belki die dokunmakta istemiyorum. bakmasın yaaaa:KK43:( of napıcam ben
canım ben dünakşam ağda yaptımda gittim doktora herşeye rağmen hazır olayım dedim..allahtan karnımdan baktıda...ama ağdanın hiçbir zararı yok yani alakası yok bebekle:)
bende şey duymuştum çatlaklar için ay aklıma getiremiyorum yaaaa hani pembe bir yağ kokulu gül kokulu gibi belki zis hatırlarsınız adını o çok iyi geliyormuş komşum doğum yaptı hiç çatlağı yok hemde 2 ci doğumu

gül keremimiydi neydi canım..isimler lazım bak negüzel çatlağıda olmamış..bebeyağı banyoda falan kullanırım sürerim ama bişi daha kullanmak istiyorum.iyi bi krem....

kızlar ben şimdi çıkıyorum, karın kasık ağrıları bugün çok yoğundu ama bu bana ii gelio daha keseyi görmediğim için bu belirti beni mutlu ediyo:) insan ağrıyınca bi yeri mutlu olabiliyomuş demek:)

ii akşamlar hepinize..

:gitme::gitme::gitme:

bugünkü kadar hiç bukadar kötü olmamıştım kızlar ağzımın içinde iğrenç bir tat var sabahtan beri midemde bulanıyor bu yüzden... haftaya bende doktora gidicem inşallah ama alttan muayene ederse diye çok tedirginim çok korkuyorum yaptım ama nasıl doğurcam bilmiyorum mafoldumben

bugünkü kadar hiç bukadar kötü olmamıştım kızlar ağzımın içinde iğrenç bir tat var sabahtan beri midemde bulanıyor bu yüzden... haftaya bende doktora gidicem inşallah ama alttan muayene ederse diye çok tedirginim çok korkuyorum yaptım ama nasıl doğurcam bilmiyorum mafoldumben

sanman alttan bakacağını...Benim ikinci gidişim ama hep üstten baktı..Bu arada benimde bugün midem biraz garip sanki bi yumru oturmuş üstüne..bilmiyorumkismile

biz odada değil salonda yatıyoruz ayrı çekyatları açıyoruz aynı odadayız ama ayrıyız 2gündür kızlar daha 2gündür ayrıyız ama çok zor bide ben aşkıma sarılıp yatmak çok hoşuma gider
oda benim nefesimi duyacakmış ensesinde kolunda yatıracak ama artık 2gündür ayrııyız

nagiş anlat bişey olmaz diye kızkaydirigubbakcemile3 Kocacığını terk etme şimdiden ...Kızlar dün cemil ipekçi programda kadınlar eşlerinin yanında bebekleriyle çok ilgilenmesinler yoksa adamlar ikinci plana atıldıklarını düşünüyor dedi..Biraz abartı belki ama pek haksızda sayılmazolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

bazı doktorlar ilk muayenede alttan bakabiliyormuş sanırım doktora göre değişiyor.senin kaç haftalık ipekyol

X