-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.001
günaydın kızlarrrrrrr :)
öyle mutluyum kii RABBİM E BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN canım bebeğimi gördüm ve herşey normal..devletteki dr çok korkutmuştu beni gittiğim dr süperr ...10 gün sonra kalp atışları için gel dedi resmini verdi ufacık yaaa
ANNESİ YESİN ONU..
MİNİĞİM BENİMMM...opuyorumnanaktan
kızlar bugün doktora gittim. miniğimin kalbi atıyodu:) boyu da 3.7 mm olmuş. Kalp atışını duyamadık ama ultrasonda yanıp sönüyodu kalbi:) çok mutlu oldukk,gerçekten inandım hamile olduğuma:)
kızlar bugün doktora gittim. miniğimin kalbi atıyodu:) boyu da 3.7 mm olmuş. Kalp atışını duyamadık ama ultrasonda yanıp sönüyodu kalbi:) çok mutlu oldukk,gerçekten inandım hamile olduğuma:)
gözün aydın canım çok sevindim allah elimize aldığımız günleride gösteriri inşallah
gerçektenmiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevindimmm canım heycanlandım bendeee..yarın görürüm inşallahhh.aynıydık ya bende seni takip ediyorumalkisalkisalkis
kızlar şimdi dr ları dinledim çok açık çay içilecekmiş gerekirse günde 2fincan kahve ama kafeinsiz olanlardan sabahlarıda 2 ceviz öneriyor tabiki balık
canım gözünaydın allah bizlere de nasip eder inş.Şeniz
merhaba arkadaşlar.
ben de hamileyim,öğreneli 2 gün oldu.dün hcg baktırdım.sat 14 aralık, doğum tarihi 20 eylül görünüyor.eylül annesi olacağım bende allah nasip ederse.dr.hcg mi tekrarlamamı istedi.dün 504 idi.yarın tekrar ölçtüreceğim bir de progesteron tahlili yazdı.çok sabırsızlanıyorum henüz muayene etmedi.ctsi günü belki edecek,hcg yükselmişse.nezaman öğreneceğim ben bebeğimin doğru yere yerleştiğini,sağlıklı olduğunu.