2010 Eyll anneleri buraya

ay canım çok sevindim küçücükler ya senin kaç haftalıktı canım 10 sonra çağırmışya beni haftaya çağırdı kap atışı için ay bi gelse çarşamba günü gitsem

kızlar bugün doktora gittim. miniğimin kalbi atıyodu:) boyu da 3.7 mm olmuş. Kalp atışını duyamadık ama ultrasonda yanıp sönüyodu kalbi:) çok mutlu oldukk,gerçekten inandım hamile olduğuma:)

gerçektenmiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevindimmm canım heycanlandım bendeee..yarın görürüm inşallahhh.aynıydık ya bende seni takip ediyorumalkisalkisalkis

kızlar bugün doktora gittim. miniğimin kalbi atıyodu:) boyu da 3.7 mm olmuş. Kalp atışını duyamadık ama ultrasonda yanıp sönüyodu kalbi:) çok mutlu oldukk,gerçekten inandım hamile olduğuma:)

gözün aydın canım çok sevindim allah elimize aldığımız günleride gösteriri inşallah

ay ben dünakşam kola içtim ya içmemem lazımdı dimi vallaha daha adapte olamadım...aslında çok içmem ama neden içtiysem hayrettt bişii bakkeyvahedigeldismile
çay diyince düşündümdeee.:mymeka:..kendime dikkat etmem lazımmmm

ya bende çayı çok seviyorum ama korkuyorum içerken kendime dur diyorum bu sabah kahvaltıda içmedim sütümü içtim

gerçektenmiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevindimmm canım heycanlandım bendeee..yarın görürüm inşallahhh.aynıydık ya bende seni takip ediyorumalkisalkisalkis

canım büyük ihtimal yarın sen de görürsün bebişini,senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz artık:)

kızlar şimdi dr ları dinledim çok açık çay içilecekmiş gerekirse günde 2fincan kahve ama kafeinsiz olanlardan sabahlarıda 2 ceviz öneriyor tabiki balık

yeni annelerimizi tebrik ediyorum:)hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum...

kızlar ben günde 1 bardak yağsız süt içiyorum akşamları..bazen gün içindede küçük kutulardan alıp içiyorum.dün ceviz almayı unutmuşum onuda mutlaka yememiz lazım....

süt içemiyorsanız mutlaka peynir yğurt ayran cacık gibi şeyleri bol tüketin...
bende zor içiyorum bal karıştırıyorum içine ancak öyle gidiyor

doktora gidenler bebişlerin boy ve kilolarını söylese canım.baya giden oldu bugün

merhaba arkadaslar
sat 4 aralık eylul annesıyım bende sanırım
kontrole gıtmedık henuz hafta sonu gıdecegz ıns

kızlar işteyim şuan ama çok kötü oluyorum bugün çok uykum varr sürekli uyumak istiyorum ve kasık ağrım bugün biraz daha sıklaştı en ufak hareketimde oluyo.allah korusun meleklerimizi.

canım gözünaydın allah bizlere de nasip eder inş.Şeniz

merhaba arkadaşlar.
ben de hamileyim,öğreneli 2 gün oldu.dün hcg baktırdım.sat 14 aralık, doğum tarihi 20 eylül görünüyor.eylül annesi olacağım bende allah nasip ederse.dr.hcg mi tekrarlamamı istedi.dün 504 idi.yarın tekrar ölçtüreceğim bir de progesteron tahlili yazdı.çok sabırsızlanıyorum henüz muayene etmedi.ctsi günü belki edecek,hcg yükselmişse.nezaman öğreneceğim ben bebeğimin doğru yere yerleştiğini,sağlıklı olduğunu.

çok sevindim canım,hayırlı olsun. eylül annelerimizin sayısı hızla artıyor ne güzel:) Ben keseyi 5+1 de kalp atışını da 6+1 de gördüm cnm,hayırlısıyla sen de görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…