2010 Eyll anneleri buraya

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...

çok geçmişolsun canım..allah bidaha göstermesin yaşatmasın inşallah...allahtan senin sağlığın iyi artık canım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun rabbimden dileğim...
tekrar geçmişolsun.çok üzüldüm....senağlama

buarada günaydın kızlar....bende bir uyku var anlatamam dün akşam 8de uyudum sabah uyandım..bu ne uyku böyle yaaa....

kızlar Allah nasip ederse bebişlerinize nasıl bi oda yapmayı düşünüyosunuz?bebek odası takımı mı sadece beşik mi ? park yataklardanmı??

benim evim 4 oda 1 salon..şuandada arkada 2 odam boş bebek odası yapmasam ayıp olur yani..uygun bir çocuk odası yaparız allah nasibederse..bide salona sepet koyarım diye düşünüyorum...
şuanda bunları düşünmek için erken aslında..5aydan önce birşey düşünmem herhalde.

buarada günaydın kızlar....bende bir uyku var anlatamam dün akşam 8de uyudum sabah uyandım..bu ne uyku böyle yaaa....
Günaydın canım . hamilelikte böyle hep uyku hali benimde işyerinde gözlerim kapanıyo valla allah yardımcımız olsun.

günaydın kızlarrrrrrr :)
öyle mutluyum kii RABBİM E BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN canım bebeğimi gördüm ve herşey normal..devletteki dr çok korkutmuştu beni gittiğim dr süperr ...10 gün sonra kalp atışları için gel dedi resmini verdi ufacık yaaa
ANNESİ YESİN ONU..
MİNİĞİM BENİMMM...opuyorumnanaktan

eylül çok üzüldüm canım :KK43:
inşallah en kısa zamanda Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
bu arada bendede uyku çok hep gözüm yastıkta hep uyumak istiyorum...
hnd çok sevindim senin için canım.
inşallah bizde bebişimizi görebiliriz cuma günü..
offf günler geçmiyo yaaa cuma bi gelse...

CANIMSIN YAA ...dualarımız seninlee....inşallah kısa zamanda mutlu haberler alırsın ... :Saruboceq:

kızlar benimde hiç bulantım yok
annemde diyo bana çektin heralde
çünkü annem çok rahat bi gebelik geçirmiş
hiç bulantısı olmamış.şuan için bendede yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem.
uyku konusuna gelince deli gibi uyuyorum.akşam saat 8de yatıyorum.hiç bi diziyi izleyemiyorum.sabahta erkenden uyanıyorum.ama öğleden sonra tekrar uykum geliyoo.offffffffffff uyuya uyuya şişecem ben yaaaaaaaaaaaa:)

günaydın kızlarrrrrrr :)
öyle mutluyum kii RABBİM E BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN canım bebeğimi gördüm ve herşey normal..devletteki dr çok korkutmuştu beni gittiğim dr süperr ...10 gün sonra kalp atışları için gel dedi resmini verdi ufacık yaaa
ANNESİ YESİN ONU..
MİNİĞİM BENİMMM...opuyorumnanaktan

ayyy canım çokkkk sevindim yaaaa...gözünaydın şekerrrrr.....
kız neden 10 gun sonra çağırdı..6haftalıkken gözükmüyormuydu kalp atışı ..????
şimdi ne gördün canım kesenin içinde bebeğinimi??

canım 10 gün sonra tekrar çağırdı bilmiyorum ki soramadım heyecandan :)) keseyide gördüm bebeğimi de :)) idrar yollarında enfeksiyon vardı bende onun için bi ilaç verdi 10 gün sonra kalbinide dinleriz dedi:)) ultrasonla karnımdan baktı gördük bebeği eğer istersen vajinadan da bakalım dedi ordan da baktık vajinadan bakınca daha net görünüyo :)

anladım canım...gözünaydın...
benimde ranbdevu yarın 1.30da....
sabahtandı aslında ama bi işim çıktı değiştirdim saati mecburan bakalım ne göreceğiz<<

ya kızlar bende çayı çok seviyorum:KK43:
kahvaltımı çaysız yapamıyorum gün içindede o kadar çok çay istiyorki canım ne yapacam bilmiyorum
açık çay içiyorum ama
çayın bir zararı varmı ki :KK43:((

çay vitamini alıyor canım demiri felan çok açık iç canın çok çekiyorsa benim zaten aram yoktu çayla o yüzden bişey farketmedi

çok geçmiş olsun cnm,çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim sana

Sizi en iyi ben anlarım herhalde...Kaç günüdür yatıyorum...Ağrılarım biraz azaldı gibi yarın kalkmayı düşünüyorum artık...Eşim diyorki sor bakalım onlarında ağrıyormu..Senin içinde birden fazla var ondan ağrın çok diyorkaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile

ağrı oluyor canım arada ama ben dün altan baktı bana çok ağrı yaptı o çok korttum ama bugün iyiym çok şükür allahıma:nazar::nazar:

kızlar bugün doktora gittim. miniğimin kalbi atıyodu:) boyu da 3.7 mm olmuş. Kalp atışını duyamadık ama ultrasonda yanıp sönüyodu kalbi:) çok mutlu oldukk,gerçekten inandım hamile olduğuma:)

ben açık çay içiyorum..sabahları 1 bardak.gün içindede canım çekerse içiyorum.

X