Selam kızlar, bende bugün doktoro gittim... bütün kan testlerimi yaptırdım, 5 tüp kan alındı ..hepatıt falan hepsi yapılacakmış, sizden de öyle alındı acaba merak ettim, çok sevindim buna her neyse sonuçları alamadım tabiki...
Gelelım bebişimi, Bol bol su içtim ve girdim tekrar muayeneye, tam 5 haftalık olmasına rağmen kesesi gözüktü , 16 mm kese boyutu dıye yazmış rapora, diğer arkadaşlar gibi bebeğin boyutları yok maalesef
( , şimdilik herşey normalmiş, test sonuçlarına göre ilaç verecek...tabı bu kadar testı yaptı ama ben devlete gıttım özelde nasıl fıyatlar hiç bilmiyorum, bilgisi olan varsa yazsın, öbür ay özele gıdeceğim çünkü
Bu arada benımde sabhları çok midem bulanıyor, üstelik çalışıyorum... Emedur kullanabilirmiyim dedim...Doktorda Kullanabilirsin ama abartma dedi... hakıkaten dayanamayacak boyuta gelınce kullan dedi.... ben şimdiye kadar 2 defa almıştım zaten..
Onun yerıne sabah yatktan kalkmadan - birazcık beyaz tuzlu leblebi ve çubuk kraker atıştırıp 5-10 dk sonra yataktan kalk dedi.. o arada mide özsuyunun bunlar alacakmış.
ve daha rahat bır gun geçirmemi sağlarmış... Gerçi çoğunuz bu bilgilerden haberdar biliyorum ama yınede yazayım dedım...ben henuz denemedım yarın deneyıp sızede yazarım.