2010 Eyll anneleri buraya

arkadaşlar ayrıca benim dr bana 5 haftadasın dedi neden öyle oldu netteki hesaplayıcılara göre 6 haftanın içindeyim bile sat 2 aralık çünkü ... acaba adetten sonraki haftadan mı hesapladı genelde ilk günden hesaplanıyor:)) diğer gittiğimde sorayım bakayımm
50 kiloydum 51 olmuşum :)

merhaba arkadaşlar.
ben de hamileyim,öğreneli 2 gün oldu.dün hcg baktırdım.sat 14 aralık, doğum tarihi 20 eylül görünüyor.eylül annesi olacağım bende allah nasip ederse.dr.hcg mi tekrarlamamı istedi.dün 504 idi.yarın tekrar ölçtüreceğim bir de progesteron tahlili yazdı.çok sabırsızlanıyorum henüz muayene etmedi.ctsi günü belki edecek,hcg yükselmişse.nezaman öğreneceğim ben bebeğimin doğru yere yerleştiğini,sağlıklı olduğunu.

canım gözünaydın çok sevindim gerçekten.Allah bebek isteyen herkese versin..Acele etme dicem ama biliyorum ki şuan için içine sığmıyor bir an önce onun içinde sağlıklı olduğunu görüp rahatlamak istiyorsun..bir iki hafta geçsin bi ondan sonra gider bakarsın olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrrrr :)
öyle mutluyum kii RABBİM E BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN canım bebeğimi gördüm ve herşey normal..devletteki dr çok korkutmuştu beni gittiğim dr süperr ...10 gün sonra kalp atışları için gel dedi resmini verdi ufacık yaaa
ANNESİ YESİN ONU..
MİNİĞİM BENİMMM...opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun meleğini görmüşsün çoook sewindim allahım herkese yaşatsın benim ömrümde gördüüm en muhteşem şeydi allahım nerde varsa bu muhteşem duyguyu yalşşatsın

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...

canım geçmiş olsun inan çok üzüldüm allahım sabır versin
inan çok zor farklı şekillerdede olsa yaşadım bende bebişlerimi 2 kere kaybettim allahım güç kuvvet versin

merhaba arkadaslar
sat 4 aralık eylul annesıyım bende sanırım
kontrole gıtmedık henuz hafta sonu gıdecegz ıns

hayırlı olsun ipek.
benimde 4 aralık sat.hatta burada 4 aralık satlı bir çok anne adayı var :)
bende yarın gidiyorum bakalım.
ah yaa bir görsek artık hepimiz miniklerimizi arkadaşlar :)

Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıGünlük Burçlar|Haftalık Burçlar|Aylık Burçlar|Yıllık Burçlar|Burcum Nedir|Yükselen Burçlar|Rüya TabirleriKoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık
Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıBaşak Burcu Bebeği, Bebekleri, Çocukları : Huzurlu ve sakin bir bebektir ama acelecidir de. Daha ufacıkken yemek seçmeye başlar. Derli toplu bir çocuk olacağından bu çocuğu büyütmek zevklidir.Yabancıların yanında ağır başlı, sakin aile içinde ise cıva gibi olacaktır. Annesine ev işlerinde iyi bir arkadaştır. Asi olmadığından söyleneni yapar, problem çıkarmaz.Okul hayatlarında başarılı olurlar. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli küçüklerdir. Tiyatro, kitaplar, sanatsal çalışmalar küçük yaşlarda onları çeker. Araştırmayıseverler, bazı bilgilere inanmak için mantıklı dayanaklar isterler. Sevgi isteğini hiçbir zaman gösteremez. Ona sevginizi fiziksel olarak göstermelisiniz. Savurgançocuklar değildirler ve ailelerinin durumunu her zaman gözleyecek ve tutumlu davranmayı ihmal etmeyecektir. Konuşmaları çok olgun ve bilgecedir. Dinlenmeyeihtiyacı vardır. Kendisine gösterilen ilgiden şımarmaz. Hayal gücüne yönelik çalışmalar yapın, bu büyüdüğünde duygusal dengesini kurmasında etkili olacaktır. Küçükbir gerçekçidir ama geceleri yıldızına bakıp dileklerini sıralamayı da ihmal etmez.
Burcunuzu Seçiniz Koç Burcu Boğa Burcu İkizler Burcu Yengeç Burcu Aslan Burcu Başak Burcu Terazi Burcu Akrep Burcu Yay Burcu Oğlak Burcu Kova Burcu Balık Burcu

belki ilginizi çeker ha kızlar bebişlerimizin burcu

görmediniz belkidedim kızlar bebişlerimizin huyu böle olabilir

çok sevindim canım,hayırlı olsun. eylül annelerimizin sayısı hızla artıyor ne güzel:) Ben keseyi 5+1 de kalp atışını da 6+1 de gördüm cnm,hayırlısıyla sen de görürsün inşallah

sağol canım.çok sabırsızım şu an.

canım gözünaydın çok sevindim gerçekten.Allah bebek isteyen herkese versin..Acele etme dicem ama biliyorum ki şuan için içine sığmıyor bir an önce onun içinde sağlıklı olduğunu görüp rahatlamak istiyorsun..bir iki hafta geçsin bi ondan sonra gider bakarsın olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim.meraklanıyorum herşey yolundamı diye bir an önce görmek istiyorum işte.

hayırlı olsun ipek.
benimde 4 aralık sat.hatta burada 4 aralık satlı bir çok anne adayı var :)
bende yarın gidiyorum bakalım.
ah yaa bir görsek artık hepimiz miniklerimizi arkadaşlar :)

allahım herkese yaşatsın kızlar bu mükemmel duyguyu bis cumartesi tekrar görcez meleğimi görünce hep göresi gelio insanın:kedi: nasıl bi merak var içimde anlatamammm:kedi::kedi:

Selam kızlar, bende bugün doktoro gittim... bütün kan testlerimi yaptırdım, 5 tüp kan alındı ..hepatıt falan hepsi yapılacakmış, sizden de öyle alındı acaba merak ettim, çok sevindim buna her neyse sonuçları alamadım tabiki...

Gelelım bebişimi, Bol bol su içtim ve girdim tekrar muayeneye, tam 5 haftalık olmasına rağmen kesesi gözüktü , 16 mm kese boyutu dıye yazmış rapora, diğer arkadaşlar gibi bebeğin boyutları yok maalesef :KK43:( , şimdilik herşey normalmiş, test sonuçlarına göre ilaç verecek...tabı bu kadar testı yaptı ama ben devlete gıttım özelde nasıl fıyatlar hiç bilmiyorum, bilgisi olan varsa yazsın, öbür ay özele gıdeceğim çünkü

Bu arada benımde sabhları çok midem bulanıyor, üstelik çalışıyorum... Emedur kullanabilirmiyim dedim...Doktorda Kullanabilirsin ama abartma dedi... hakıkaten dayanamayacak boyuta gelınce kullan dedi.... ben şimdiye kadar 2 defa almıştım zaten..

Onun yerıne sabah yatktan kalkmadan - birazcık beyaz tuzlu leblebi ve çubuk kraker atıştırıp 5-10 dk sonra yataktan kalk dedi.. o arada mide özsuyunun bunlar alacakmış.
ve daha rahat bır gun geçirmemi sağlarmış... Gerçi çoğunuz bu bilgilerden haberdar biliyorum ama yınede yazayım dedım...ben henuz denemedım yarın deneyıp sızede yazarım.

merhaba arkadaşlar.
ben de hamileyim,öğreneli 2 gün oldu.dün hcg baktırdım.sat 14 aralık, doğum tarihi 20 eylül görünüyor.eylül annesi olacağım bende allah nasip ederse.dr.hcg mi tekrarlamamı istedi.dün 504 idi.yarın tekrar ölçtüreceğim bir de progesteron tahlili yazdı.çok sabırsızlanıyorum henüz muayene etmedi.ctsi günü belki edecek,hcg yükselmişse.nezaman öğreneceğim ben bebeğimin doğru yere yerleştiğini,sağlıklı olduğunu.

hayırlı olsuın cnm sağlıcakla gelsin meleğin

Selam kızlar, bende bugün doktoro gittim... bütün kan testlerimi yaptırdım, 5 tüp kan alındı ..hepatıt falan hepsi yapılacakmış, sizden de öyle alındı acaba merak ettim, çok sevindim buna her neyse sonuçları alamadım tabiki...

Gelelım bebişimi, Bol bol su içtim ve girdim tekrar muayeneye, tam 5 haftalık olmasına rağmen kesesi gözüktü , 16 mm kese boyutu dıye yazmış rapora, diğer arkadaşlar gibi bebeğin boyutları yok maalesef :KK43:( , şimdilik herşey normalmiş, test sonuçlarına göre ilaç verecek...tabı bu kadar testı yaptı ama ben devlete gıttım özelde nasıl fıyatlar hiç bilmiyorum, bilgisi olan varsa yazsın, öbür ay özele gıdeceğim çünkü

Bu arada benımde sabhları çok midem bulanıyor, üstelik çalışıyorum... Emedur kullanabilirmiyim dedim...Doktorda Kullanabilirsin ama abartma dedi... hakıkaten dayanamayacak boyuta gelınce kullan dedi.... ben şimdiye kadar 2 defa almıştım zaten..

Onun yerıne sabah yatktan kalkmadan - birazcık beyaz tuzlu leblebi ve çubuk kraker atıştırıp 5-10 dk sonra yataktan kalk dedi.. o arada mide özsuyunun bunlar alacakmış.
ve daha rahat bır gun geçirmemi sağlarmış... Gerçi çoğunuz bu bilgilerden haberdar biliyorum ama yınede yazayım dedım...ben henuz denemedım yarın deneyıp sızede yazarım.

benden hiç kan lamadı dr ndn????????????????

benden hiç kan lamadı dr ndn????????????????

hakkaten neden? hangi hastaneye gidiyordun ???
ben beşiktaşta Sait çiftçi kamu sağlığına gittim Doktorda Hakan Topalismailoğlu meshur karısı ile beraber sıtesı var ya ... yakınsan testler için orası veya bir devlet hastanesine gitmenı tavsiye ederım. Bütün rutinleri yapıyorlar çünkü ....
ben de özele devam edeceğim ama burası biraz tesadüf oldu sadece gebelik testi yaptırmak için girmiştim doktor sağolsun hepsini yazzmış

hakkaten neden? hangi hastaneye gidiyordun ???
ben beşiktaşta Sait çiftçi kamu sağlığına gittim Doktorda Hakan Topalismailoğlu meshur karısı ile beraber sıtesı var ya ... yakınsan testler için orası veya bir devlet hastanesine gitmenı tavsiye ederım. Bütün rutinleri yapıyorlar çünkü ....
ben de özele devam edeceğim ama burası biraz tesadüf oldu sadece gebelik testi yaptırmak için girmiştim doktor sağolsun hepsini yazzmış

o müthiş bi drdur ben beylikdüzündeyim ona gidemiorum medi life gidiom ama test fln yapmadı endişelenimmi endişelenmimmmi şaşırdım

o müthiş bi drdur ben beylikdüzündeyim ona gidemiorum medi life gidiom ama test fln yapmadı endişelenimmi endişelenmimmmi şaşırdım

endişelenme tabiki
ama bu kan testlerini en kısa zamanda yapması için doktoruna talepte bulun,aslında özeller hiç kaçırmazlar dı tahlilleri ,ilginç
sana neye göre ilaç vercek, kan sayımı, demir falan bunlar önemli şeyler üstelık yemekte yıyemıyosun benım gibi... bebiş senı yiyip duruyor... :))) folık asıt alıyosun dımı

endişelenme tabiki
ama bu kan testlerini en kısa zamanda yapması için doktoruna talepte bulun,aslında özeller hiç kaçırmazlar dı tahlilleri ,ilginç
sana neye göre ilaç vercek, kan sayımı, demir falan bunlar önemli şeyler üstelık yemekte yıyemıyosun benım gibi... bebiş senı yiyip duruyor... :))) folık asıt alıyosun dımı

kan tahlillerini yaptırman lazım tabi canım.

ben yarın araştırma hastanesine gideceğim orada da çok inceliyorlar zaten yapmasalar bile önce ayrı bir odaya öğrenciler bizi alıp hikayemizi dinliyorlar o arada ben uzun uzun sorabiliyorum merak ettiğim herşeyi.
testleride sorcam bakalım..
pazarteside tekrar özele gideceğiz çünkü eşim yanımda olmayı çok istiyo.
arasştırma hast. erkekleri dılşarda beklettikleri için hiç gelme zaten sadece kan verecem dedim kandırdım :)))
pazartesiye sabretsin artık :)
bu arada her gün 1 adet folic plus içiyorum onuda soracağım günde kaç tane içeyim diye..
zaten 6 aydır kullanıyordum folik :)

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576 :nazar:

bana folbiol verdi günde yarım içyorum
normalde sorduğumda folbiol kalmadı diyorlar
reçeteyle alınca verdiler nasıl bişeyse

X