- 29 Aralık 2009
- 569
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...
arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...
kızlar Allah nasip ederse bebişlerinize nasıl bi oda yapmayı düşünüyosunuz?bebek odası takımı mı sadece beşik mi ? park yataklardanmı??
Günaydın canım . hamilelikte böyle hep uyku hali benimde işyerinde gözlerim kapanıyo valla allah yardımcımız olsun.buarada günaydın kızlar....bende bir uyku var anlatamam dün akşam 8de uyudum sabah uyandım..bu ne uyku böyle yaaa....
arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...
günaydın kızlarrrrrrr :)
öyle mutluyum kii RABBİM E BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN canım bebeğimi gördüm ve herşey normal..devletteki dr çok korkutmuştu beni gittiğim dr süperr ...10 gün sonra kalp atışları için gel dedi resmini verdi ufacık yaaa
ANNESİ YESİN ONU..
MİNİĞİM BENİMMM...opuyorumnanaktan
Günaydın canım . hamilelikte böyle hep uyku hali benimde işyerinde gözlerim kapanıyo valla allah yardımcımız olsun.
Sizi en iyi ben anlarım herhalde...Kaç günüdür yatıyorum...Ağrılarım biraz azaldı gibi yarın kalkmayı düşünüyorum artık...Eşim diyorki sor bakalım onlarında ağrıyormu..Senin içinde birden fazla var ondan ağrın çok diyorkaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile