2010 Eyll anneleri buraya

Evet aslında ayrıntılı test yapmaları ve konuşmaları senı dınlemeleri çok güzelll
devlette bu imkanı bulabilmen süpermiş... İst bu ımkanları bulmak çok zor , çünkü çok kalabalık...

tebrikler canım hoşgeldin aramıza..inş en kısa zamanda görürüz meleklerimizi canım..bende yarın gideceğim ilk kez....6.haftada kalp atmaya başlıyormuş artık diyorlar ama bilemiyorum canım...yarın yazarım artık...
kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576

maşşallahhhh çok güzelll

çok sağol tatlım

canım ben bugün gittim özel hastaneye sadece 20 tl verdim hiç bişi değil devlete gittim adam yüzüme bile bakmadı ... neyse...benim mide bulantılarım ilk haftalarda çok fazlaydı daha hamile olduğumu öğrenmediğim zamanlarda sonra geçmişti ama dün geceden beri yine başladı dr dramamine diye ilaç verdi mide bulantısı için onu kullanıcam bebeğe zararı yokmuş ..

Aslında tabiki en iyisi hiç ilaç kullanmadan tamamlamak ama işte dayabilicekmıyız :))
Canım, bu arada özelde tahliller daha pahalı olmalı dıye düşünüyorum senın ki muayene ücretı olmasın?

allah alah bilmem banada kan testleri vermedi ona şşaşırdım heralde kalp atışlarını duyayım öyle diye düşündü sanırım bakalım neolacak bişey olmasında meleğime

selam nagiş bak benden öndeymişsin:) ben bugün 5 haftalık oldum..ama pazaertesii gittimde keseyi gördüm...folbiol içiyorum yarım...bide demir düşükmüş 1-2 hafta sora gitçem dr. büyüsün azcık kalp atımına bakçaz....

vajınadan baktı yoksa karındanmı canım sana banada folıc diye folik asit verdi bide progestan diyede bir ilaç verdi ama hala kafamda soru işareti var bak sen 5 haftalıksın keseyi görmüşsün bende gördüm ama küçük bir kese gözüküyor dedi haftaya bakalım kalbi dinlenecek nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…