2010 Eyll anneleri buraya

bu arada kanım düşük derken kansızlık var bende demir eksikliği ondan bahsetmek istemiştim.kan ilacı içinde erken dedi dr. besinlerden almaya çalış dedi

Merhaba 2010 Eylül anneleri, ben doğum yapmış bir 2009 Eylül annesiyim , sizlerin heyecanını telaşını ve mutluluğunu çok iyi anlıyorum hepinizi tebrik ederim , hamileliğinizin her anının tadını çıkartın ...

teşekkürler dilerim bizlerde meleklerimizi kucağımıza alırız sende mink prensi sağlıkla büyüt

hadi gözün aydın canım darısı başıma
alttan mı baktı off ben hiç sevmiyorum
artık söyle annenlere keseyi gördün

söyledim tatlım çok sevindiler annem uçtu sevinçten babam şok olmuş annem diyor kaynanamlarda sevindi görümcem felan herkes duydu haftayada kalbini dinlesem inşallah

2 kere kan vermeye gittiğimde 2sinde de karnımdan baktı alttan baksaydı bakardı heralde cuma reglim geçtiği tam 10.gün oluyor artık gözkür heralde

ya benim neden altan baktıkı çok korkuyorum bebeğim zarar gördü diye hastaneden geldim 2saat sonra felan ağrım başladı yattım göbek deliğine doğru çok ağrıdı

bügün hiç iş yapmadım eşim işten geli zavallım yemek hazırladı sen yat dedi kaldırdı yemeği şimdide leptop la yatakta yatıyorum bişey olmaz inşallaah bebeğimebilmiyorumkismile

kızlar nasılsınızz ya ben cok kötu oldum bugun nedır bu ya nefesım daralıoo belım kasıklarım agrıo mıdem agzımda korkmaya basladım bi iş ypayım sancı grıoo poff... sızde böle oluonuzmu adetımde gectı yanı 5 haftalgıımm hla adet olcagımı hıssedıomm bu nedir yaa

canım bugün bede öyleyim yataktan kalkamıyorum bişey olacak diye rahmime arda sızı giriyor allah gözetlesin bişey olmasın bebeklerimizeinşallah

nebılımmm cnm ya korkuomm cnm bnm tup bebekle olduu pazartesı keselerı görcezz sadece hamıle oldugumu bılıorum hiç görmedımm

canım bugün bede öyleyim yataktan kalkamıyorum bişey olacak diye rahmime arda sızı giriyor allah gözetlesin bişey olmasın bebeklerimizeinşallah

Sizi en iyi ben anlarım herhalde...Kaç günüdür yatıyorum...Ağrılarım biraz azaldı gibi yarın kalkmayı düşünüyorum artık...Eşim diyorki sor bakalım onlarında ağrıyormu..Senin içinde birden fazla var ondan ağrın çok diyorkaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…