2010 Eyll anneleri buraya

merhabalar
bugün 2. bhcg sonucumu da aldım :) 2401 ıktı. dr. bir daha tahlil istemedi artık. yakında da görürüz artık inşallah keseyi
ilki kimyasal olduğu için bunda da birşey cıkar diye sevinemiyordum ama bu sonuca göre artık yavaş yavaş sevinebilirim herhalde :1hug:
Allah'ın izniyle inşallah bende eylül annesi olacağım....
herkese sağlıklı rahat gebelikler dilerim...........

[/B][/COLOR]Teşekkür ederim şekerim. çok dogru şeyler yazmışşın.tebrik ederim.herke bunlara uyarsa çok daha iyi olur. çünkü arkadaş bu zor zamanları geçirmiş .poyrazıma iyi bak sonra bozuşuruz.alsanaalsanasmile[/QUOTE]

tatlım dün rizedeydim.
saolasın tavsiye ettiğin dr gittim
şimiden çok ızındım dr
sana herkesin huzurunda teşekkürederimopuyorumnanaktan

valla kızlar allah yardımcımız olsuın uzun ama çok güzel bi yola çıktık rabbim herşeyin kolaylığını yaşatsın inşallahhhh

hadi gözün aydın canım darısı başıma
alttan mı baktı off ben hiç sevmiyorum
artık söyle annenlere keseyi gördün

tatlım dün rizedeydim.
saolasın tavsiye ettiğin dr gittim
şimiden çok ızındım dr
sana herkesin huzurunda teşekkürederimopuyorumnanaktan

rica ederim burcucum ne demek.yardımcı olabildiysem ne mutlu.çok sevinidm doktoru beğenmene.sana sağlıklı gebelikler diliorum canım.merak ettiğin herşey için burdayım biliosun seve seve canım..

2 kere kan vermeye gittiğimde 2sinde de karnımdan baktı alttan baksaydı bakardı heralde cuma reglim geçtiği tam 10.gün oluyor artık gözkür heralde

rica ederim burcucum ne demek.yardımcı olabildiysem ne mutlu.çok sevinidm doktoru beğenmene.sana sağlıklı gebelikler diliorum canım.merak ettiğin herşey için burdayım biliosun seve seve canım..

canım benim saolasın
samimiyetine inanarak soruyorum zaten
dün okadar gezdim fakat hamile kıyafeti satan bi yer göremedim
daha doğrusu benim tarzıma uygun göremedim
ben spor bişeyler bakacaktım ama yoktu
biliyorum şuan için erken ama aklımda olsun istedim
sen nereden alıyorsun hamile cicilerini

2 kere kan vermeye gittiğimde 2sinde de karnımdan baktı alttan baksaydı bakardı heralde cuma reglim geçtiği tam 10.gün oluyor artık gözkür heralde

görünür tabiii annesi sen üsülme sabret azcık hoş sabretmek kolay diil biliorum benim kese görünüp bebiş görünmedi die aklım çıktı ama çok şükür gördüm kalp atışlarınıda duyduk çok şükür allahım hepinize göstersin inşallah bu gün bulantılar yüzünden dra gittim bebişiin yatıo gayet ii dedi dr ama uyuz karı ne kadar olmuş fln sölemedi kıl şey noolcak neyse cumartesi gitcem kendi druma öğrenirim meleğim nekadar olmuş merak etmeyin onlar bizimle kızlar allah hepimizi nazarlardan saklasın

canım rizede hayatta bulamazsın adam gibi bişe.ben çalışıorum çalışmasam paso penye eşofmanlarla gezerim.ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum dize kadar gelen tunikler varya robadan aşağı bol gelen onlardan aldım 2-3 tane altlarına da tayt giorum.bide benim halam sağolsun terzi bana 2 tane elbise dikti.onlarla iadre ediorum.zaten rizede ki hamile kıyafetlerini beğenmiorum canım.bence zevkine göre kumaş al diktir yada benim gibi tunikli şeyler giy..

selam arkadaşlar.nasıl gidiyo ben çok yorgunum hiç dinlenemiyorum yaa yeni geldim okuldan bide kan sonuçlarım çıktı herşey normal ama kanım çok düşükmüş İnşallah bişe olmaz

selam arkadaşlar.nasıl gidiyo ben çok yorgunum hiç dinlenemiyorum yaa yeni geldim okuldan bide kan sonuçlarım çıktı herşey normal ama kanım çok düşükmüş İnşallah bişe olmaz

inşallah çıkmaz bişi nekadarlıksın sen cnm allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip etsin(kucağımıza)

kızlar Allah nasip ederse bebişlerinize nasıl bi oda yapmayı düşünüyosunuz?bebek odası takımı mı sadece beşik mi ? park yataklardanmı??

kızlar Allah nasip ederse bebişlerinize nasıl bi oda yapmayı düşünüyosunuz?bebek odası takımı mı sadece beşik mi ? park yataklardanmı??

ben eğr rabbim ogünleri gösterirse bebek odası düşünüyorum şöle rengarenk gökkuşağı gibi heralde aslında emin diilim nasıl bi oda olacağı konusunda ama hoş bi oda düşünüyorum

ayy ben ilk kez bu kadar kötü oldum nerdeyse çıkartıcaktım annem mutfağa çağırdı yemek yiycez diye girmemle çıkmam bir oldu yemeğin kokusu çok kötü geldi mutfağa burnumu tıkayıp girdim ıyyy aklıma gelince bile fena oldum yemeği bile zorla yedim bebeğim sağlıkla gelsinde ben herşeye katlanırım

hadi bakalım allah kolaylık versin başladın demek sende

inşallah çıkmaz bişi nekadarlıksın sen cnm allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip etsin(kucağımıza)

canım çok saol...benim sat.10 aralıktı tam olarak kaç hafta bilmiyorum.dr pazartesi ultrasonla baktısanırım gördümüz keseydi henüz 3-4 hafta dedi....yarıyıl tatilinden sonra gel kalp atımına bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…