- 15 Ağustos 2009
- 880
- 2
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
aayyyy......çok sevindim benim daha 1 haftam var dr a nasıl bekliyicem bilmiyorum :sinifsinif:
çözümü yok yani anlaşılan....umarım çabuk atlatırız bu dönemi 1 haftada 2 kilo verdim ben kahvaltı da dahil hiç bi öğünde yiyemiyorum akşaaamları biraz hafifliyo sadece.o ara bikaç lokma yersem yiyebiliyorummafoldumben
gözünaydın canım darısı bizim başımıza :CüvCüv:
cnmmm bende çok kötüyüm ama enazından öğleden sonra geçiomuş bende hiç geçmio tüm gün sürüyo ya((((
eevt ya senınkı daha kötüymüş ama inşallah 1-2 ayda bundan kurtulacağız, diye avutuyorum kendimi
midem bulandığu anda çok kötü oluyorum , kalp atışlarım hızlanıyor, hemen kafamı koyacak bır yer arıyorum ama bulamıyorum.. Ve bı anda hep böylemi olacak diye içimden geçiriyoprum ve umutsuzluğa düşüyorum allahım affetsin beni.... Inşallah bu düşündüklerim bana kötü olarak geri dönmez...
Midesi bulanınca kötü düşüncelere dalan ve sonra pişman olan varmı aramızda ,benim gibi ???
ayy bende daha yok bulantııı
ama çok rezil bişey ya inş olmazzzz
ama dr dur bakalım ilerleyen haftalarda olabilir dedi
hamişler ben dün dr gittim herşey çok normal keseyi gördüm bebeğim çok iyi yerleşmiş yerine
cnm inşallah olmaz inşalalh çok fena bişi bana serum gerekio dio drum ama ewden uzakta annemlerdeyim ama cuma dönücem ve sanırım hemen takılıcak ewe dönünce dikkat edin şimdi yiyin yiyebildiinizi kilo kaybı oluyo çnk bulantılar başliinca
Merhaba herkese hayırlı hamilelikler diliyorum. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz.
Geçen sene ben de hamileydim. Ve yaklaşık 4,5 ay midem sürekli bulandı. başım çok döndü. Çok kötü bir histir bilirim ama mide bulantısı bebeğin sağlıklı ve hayatta olduğunun göstergesi olduğundan ara ara azalma olduğunda hemen telaşlanıyordum. Sonrasında zaten herşey unutuluyor. Şimdi kızım 7. ayında çok şükür. Ama hamilelik gibisi yok. 3 ay geçtikten sonrası gerçekten çok keyifli.
canım benim ya çok geçmiş olsun sen baya zorlu geçiriyorsun
aman dikkat et kendine
dün dr.um bana bulantıların başladığında zayıflayabilirsin
ama hiç korkma bu dönemde herkes bunları yaşıyoo
kimi insanlar ben zayıfladım acaba bebeğim düşermi diye korkuyormuş
bana sakın korkma ilk 5 aya kadar bebek zaten senden beslenmiyooo
zayıflasanda bi sorun olmaz dedi
unutmadan dr.um bana şimiden bulantı hapı yazdı
sana vermedimi tatlım
slm kızlareşim az önce devlette yaptırdığım test sonuçlarını almış dr idrar yollarında enfeksiyon var idrar kültürü yaptırması lazım demişşş ( o ne yaa bebeğimi etkilermi acabaa??? cuma gidecektim randevuyu yarın sabaha aldım bu gece uyuyamam zatennn (((((((
valla bende diyorumki allahım bu ne böyle ama hepte diğer yandan diyorumki allahım sen ona sağlık sıhhat ver hayırlısıyla meleğim gelsin bana diyorum öle olunca daha az üzülüom sölediklerime bende geçmesini umud ediyorum sen nekadarlık oldun cnm biz 6+5iz bugün[/QUOTE
benimki bugün tam 5 hafta oldu ama henüz doktora gitmedim, yarın gideceğim inşallah....
bu arada bulantılarım çok olduğu anda bende mide bulantısı ilacı aldım dayanamadım çünkü... içim dışıma çıktı.
Sen serumdan bahsetmişsin, hiç bir şey yiyemiyormusun?
bende sadece çorba ve meyve ile beslenıyorum bu ara , yayla çorbası...
:gitme:
yok cnm bana yasmadı çnk daha önceki gebeliğimde kullandım hiç etkisini görmedim ben bebeği besleyemem die korkmuyom açıkçası durumu ii dedi drum
korkma canım...İnşallah bebeiğine bir zararı olmaz.Ama bu kadar ilerlemişse sende etkisi görülmeliydi.Yanma var mı idrar yollarında..Ben 1,5 yıl çektim onu...Geçen kış yerimden kalkamıyordum yanmadan...Çok şükür bu sene iyiyiym...Bebişimde geldi inş tekrarlamaz:Saruboceq:
valla bende diyorumki allahım bu ne böyle ama hepte diğer yandan diyorumki allahım sen ona sağlık sıhhat ver hayırlısıyla meleğim gelsin bana diyorum öle olunca daha az üzülüom sölediklerime bende geçmesini umud ediyorum sen nekadarlık oldun cnm biz 6+5iz bugün[/QUOTE
benimki bugün tam 5 hafta oldu ama henüz doktora gitmedim, yarın gideceğim inşallah....
bu arada bulantılarım çok olduğu anda bende mide bulantısı ilacı aldım dayanamadım çünkü... içim dışıma çıktı.
Sen serumdan bahsetmişsin, hiç bir şey yiyemiyormusun?
bende sadece çorba ve meyve ile beslenıyorum bu ara , yayla çorbası...
ben sadece yemği tırtıklaya biliorum bende yayla çorcası tarzı bi çorba içiorum babam yapıo sağolsun hergün taze taze yeniden ama okadar hani yemek yiyemiyorum 1 2 hafta içinde 51den 46ya düştümneyseki meleğimi etkilemio onun durumu iyiymiş öle dedi drum ama serum gerek dedin
canım senin bulantıların kaçıncı haftada başladı.Bende de ses seda yokzemuszemus iyimi kötümü bilmiyorum ama herkeste farklı oluyor galiba