2010 Eyll anneleri buraya

canım herşey yolunda sadece midem kötü benim ufaklık yoruyo azcık beni okadar

benim sadece sabahları bulantım var onun dısında yok cok sükür. yarın guatır için doktora gidecem tahliller istedi doktor ultrasonda cektirecem tekrar baktıracam bebeğime ne kadar büyüdü merak ediyorum.

benim sadece sabahları bulantım var onun dısında yok cok sükür. yarın guatır için doktora gidecem tahliller istedi doktor ultrasonda cektirecem tekrar baktıracam bebeğime ne kadar büyüdü merak ediyorum.

iyi maşallahhh benimdde akşamları rahatlamaya başladı gibi yawaş yawaş ama 6dan sonra fln meleğin kocaman olmuştur annesi:KK70::nazar:

iyi maşallahhh benimdde akşamları rahatlamaya başladı gibi yawaş yawaş ama 6dan sonra fln meleğin kocaman olmuştur annesi:KK70::nazar:

bugün doktor biraz korkuttu. ben ultrasnu 5+4 iken cektirmiştim kalp atıslarını duydum dedim. daha cok erken eminmisin dedi. yarın aksam baktıracam. o zaman rahat edecem. birde bende hasimato var o da bebek için tehlikeli. ilac tedavisine baslayacaz

bugün doktor biraz korkuttu. ben ultrasnu 5+4 iken cektirmiştim kalp atıslarını duydum dedim. daha cok erken eminmisin dedi. yarın aksam baktıracam. o zaman rahat edecem. birde bende hasimato var o da bebek için tehlikeli. ilac tedavisine baslayacaz

canım şuanda ne kadarlıkki ufaklık ayrıca 5+4hakikaten erken değilmi ama tabii duyduysanız süper gelişimi çok iidir ufaklıın her dra inanma banda boş gebelik dedi bi manyak karı ama bebişim benimle üstelik kalp atışlarıda güp güp yerinde üzme sen kendini

Merhaba herkese hayırlı hamilelikler diliyorum. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz.
Geçen sene ben de hamileydim. Ve yaklaşık 4,5 ay midem sürekli bulandı. başım çok döndü. Çok kötü bir histir bilirim ama mide bulantısı bebeğin sağlıklı ve hayatta olduğunun göstergesi olduğundan ara ara azalma olduğunda hemen telaşlanıyordum. Sonrasında zaten herşey unutuluyor. Şimdi kızım 7. ayında çok şükür. Ama hamilelik gibisi yok. 3 ay geçtikten sonrası gerçekten çok keyifli.

ya bunu nerden çıkarıyorsunuz 2 gündür deli gibi nette mide bulantısını araştırıyorum sırf bu söylemlerden dolayı.
ne yani bazılarımızın bulantısı falan yok sağlıksız bir gebelikmi yaşıyoruz :uhm:
bulantıyla sağlıklı gebeliğin alakası yokmuş ben araştırmalarımda bunu anladım.
zaten şu dönem buluttan nem kapıyoruz böyle kafa karıştırıcı şeyler yazarak içimize kurt düşürmeyin...

Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıGünlük Burçlar|Haftalık Burçlar|Aylık Burçlar|Yıllık Burçlar|Burcum Nedir|Yükselen Burçlar|Rüya TabirleriKoçBoğaıkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık
Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıBaşak Burcu Bebeği, Bebekleri, Çocukları : Huzurlu ve sakin bir bebektir ama acelecidir de. Daha ufacıkken yemek seçmeye başlar. Derli toplu bir çocuk olacağından bu çocuğu büyütmek zevklidir.Yabancıların yanında ağır başlı, sakin aile içinde ise cıva gibi olacaktır. Annesine ev işlerinde iyi bir arkadaştır. Asi olmadığından söyleneni yapar, problem çıkarmaz.Okul hayatlarında başarılı olurlar. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli küçüklerdir. Tiyatro, kitaplar, sanatsal çalışmalar küçük yaşlarda onları çeker. Araştırmayıseverler, bazı bilgilere inanmak için mantıklı dayanaklar isterler. Sevgi isteğini hiçbir zaman gösteremez. Ona sevginizi fiziksel olarak göstermelisiniz. Savurgançocuklar değildirler ve ailelerinin durumunu her zaman gözleyecek ve tutumlu davranmayı ihmal etmeyecektir. Konuşmaları çok olgun ve bilgecedir. Dinlenmeyeihtiyacı vardır. Kendisine gösterilen ilgiden şımarmaz. Hayal gücüne yönelik çalışmalar yapın, bu büyüdüğünde duygusal dengesini kurmasında etkili olacaktır. Küçükbir gerçekçidir ama geceleri yıldızına bakıp dileklerini sıralamayı da ihmal etmez.
Burcunuzu Seçiniz Koç Burcu Boğa Burcu ıkizler Burcu Yengeç Burcu Aslan Burcu Başak Burcu Terazi Burcu Akrep Burcu Yay Burcu Oğlak Burcu Kova Burcu Balık Burcu

belki ilginizi çeker ha kızlar bebişlerimizin burcu

ya bunu nerden çıkarıyorsunuz 2 gündür deli gibi nette mide bulantısını araştırıyorum sırf bu söylemlerden dolayı.
ne yani bazılarımızın bulantısı falan yok sağlıksız bir gebelikmi yaşıyoruz :uhm:
bulantıyla sağlıklı gebeliğin alakası yokmuş ben araştırmalarımda bunu anladım.
zaten şu dönem buluttan nem kapıyoruz böyle kafa karıştırıcı şeyler yazarak içimize kurt düşürmeyin...[/Q
o sadece rivayet sanırım bazen bulantı sağlıksız gebelik işareti oluyo annewm hiç mide bulantısı çekmemiş birimizi 4.5kilo birimizi 5 kg doormuş
bunlara inanmayın kıslar gebelik hormonunun vücut tarafından kabul edilmemesiyle alakalı

canım şuanda ne kadarlıkki ufaklık ayrıca 5+4hakikaten erken değilmi ama tabii duyduysanız süper gelişimi çok iidir ufaklıın her dra inanma banda boş gebelik dedi bi manyak karı ama bebişim benimle üstelik kalp atışlarıda güp güp yerinde üzme sen kendini

seninle aynı canım. ben erken gitmiştim ultrason için o zaman kalbide atıyor demişti ama bugün guatır için gittiğim doktor o tarihlerde daha yeni olusmaya baslar kalbi sesini duymanız için erken dedi. boyu 3.38 di o zaman baktırdıgımda. bugün aksam tekrar baktıracam baska bir ultrason merkezine gidip.

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...

tatlım benim çok geçmiş olsun bitanem
rabbim bidaha yaşatmasın inş
umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın
Allah'tan senin için bunu diliyorum

canım rizede hayatta bulamazsın adam gibi bişe.ben çalışıorum çalışmasam paso penye eşofmanlarla gezerim.ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum dize kadar gelen tunikler varya robadan aşağı bol gelen onlardan aldım 2-3 tane altlarına da tayt giorum.bide benim halam sağolsun terzi bana 2 tane elbise dikti.onlarla iadre ediorum.zaten rizede ki hamile kıyafetlerini beğenmiorum canım.bence zevkine göre kumaş al diktir yada benim gibi tunikli şeyler giy..

canım benim saolasın
artık bende ayarlarım kendime bişeyler
zaten daha çok erken
çok öptüm seni:)

lila canım bence de genetik bulantılar benim annem bana hamileyken nerdeyse 9 ay kusmuş hep serum takmışlar teyzem de aynıydı hep serum takıldı ama halamlar öyle değil mesela
ama ben de anneme çektim galiba yakındır benim çıkartmalarım bulantın olmasın ne güzel zar zor yemek yiyorum annem yemek yemeği bırakma zorla ye diyor yoksa hiç yiyemezsin diyor

geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bebişine kavuşman dileğiyle

X