2010 Eyll anneleri buraya

kıslar
ben şimdi hastaneden geliyorum
karaciğerde bi problem var dendi
bide guatır başlangıcı var sürekli kontrol altında tutulacaksın dedi doktor
bide kan uyuşmazlığımda var
offffffffff
atk canım benim kesem göründü fakat kalp atışını duyamadık daha
kese tarihine bugünü yazabilirmisin

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

canimm hic korkma kan uyusmazligi varsada artik problem degil o dr ona gore tedavi uyguluyoo.
guatr da zaten hemen hemen her annede uygulaniyo tedavisi .sen icini rahat tut guzelimm .hadi hayirli haberlerle gelirsin insallah:Saruboceq:

canım bence sen başka bir dr görün ilk kez duydum böyle birşeyi düşeceği varsa bişey yapamayız ne demek.Bir sürü önlem alınır sonrası nasip denir.bilmiyorumkismilelmaz:

tiff in istatistliklerine baktim oyle bisey yazmiyoo.insallah biseyi yoktur .hem oglu olcakmis galibaaşutarafagitti

Anneler bişey soracam.bu karın ağrıları ne kadar sürecek bilen varmı. Sürekli yatmak çok sıkıcı ve çalışmam gerekiyor.Bilen varsa ona göre kendimi programlayacağımopuyorumnanaktan

canım sen kendine dikkat et hiç korkma kanuyuşmazlığı falan artık hiç problem değil bilinçli olduktan sonra sorun yok canım....
sen zaten bilinçli bir anne olduğun için guatr olayını takipte bulundurursun muhakkak...oyüzden telaşlanma doktoruna düzenli gidip kontrollarini yaptır yeterki...
hayırlı haberle gel inşallah...
canım sen gittin demi gördünmü keseyi kalp atışını dinledinmi
ben kimseye söylemedim gitsemde annemlere söylesem zor duruyorum

herkes şaşıracak 5sene sonra diye:roflol::roflol:
5 sene sonramıı .ay müthiş bir haber herkez çok sevinir eminim ki....bende kimseye söylemedim daha ama birtek kendimi tutamayıp kendi anneme söyledim oda kimseye söylemez...bi bebeği göreyimde içim rahat etsin.sonra nazar değiyormuş...ben ilk gebeliğimde yaşamıştım oyüzden korkuyorum canım...

kızlar bende kaçtım yatayım düşmüştüm kapının önünde biraz dinleneyim

düştünmüüüüüeyvahedigeldismile
aman dikkatli ol nagihancım.hemen yatbiraz dinlen .görüşürüzz

ya bende kanda şimdi baktırdım sağlık ocağında bende hiç gitmedim oyüzden sordum

aslında ilk baktırdığımda gidecektim 4 ocakta testi yaptırdım 639 çıktı hcg hormonu dr 4 haftadan küçük deyince gitmemin anlamı olmaz diyo düşündüm bebek daha ultrasonda görünmez diye karnım çok fena ağrıyo ondan korktuğum için yarın kısmetse gidicem bakalım doktora yazarım sana ok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…