- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
arkadaşlar bendede pko vardı.. 1,5 yıl önce kimyasal geçirdim. o zamandan beri istiyorduk ama kısmet şimdiyeymiş inşallah.
bu ay klomen+çatlatma iğnesi + duphaston+glukapen
alternatif tıp olarak : hayıt otu civan percemi aslan perçesi,bal çörek otu tarçın..
çok dua ettim meryem süresini okudum..
perşembe akşamı idrar testi yaptım önce negatif sandım ki bir baktın hafiften ikinci çizgi belirlenmeye başladı. 3 tane testi yaptım üçündedesilik ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür.. hastaneye gittim betahcg 255 çıktı 4+4 iken şimdi 4+6'yım dua edin arkadaşlar keseyi görelim kalp atışını duyalım hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun. Allah isteyen herkesede versin..
Belirtilerim ise:
sağ kasığımda tatlı bir batma göğsümün üstünde pötürcükler oluştu.
kabızlık yok. bir gece uyurken sıtma geldi..
sırtımda ağrı yok denecek kadar . çok az ağrıdı.
idrar rengim kou değil
hosgeldin canım hayırlı olsun
tşk ederim canım.Benim biraz sıkıntılı.Çok fazla ağrım var.Dr progestan verdi.Sanırım düşük tehlikem var.Dualarını bekliyorum...
bu arada ben kesemi henüz göremedim.Gebelik haftanızı sat a göremi belirlediniz yoksa doktorunuz farklı bir tarih mi verdi...
canım sanırım seninle aynıyız sat 7 aralık...Bende pcoluyum...Serophene ve ovitrelle çaatlama iğnesi kullandım...İnş yola hep beraber devam ederizopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir türlü vazgeçemiyorum. Sizler ne alemdesiniz?
5+3 olduk biz.
ya kızlar bende sadece yorgunluk ve kasıklarda zaman zaman batma var..
bunun dışında sabahları mide bulantısı ,kusma yada aşerme yok.
normalmi bu yaa...
benim durumumda olan varmı?
atk çok güzel olmuş tablo.. yarın doktora gidicem bakalım ufaklık kaç hafta olmuş :))
çok karnım ağrıyo mide bulantım ilk zamanlar çok kötüydü ama şuan Allah a şükür hiç öyle şikayetim yok canım sürekli ekşi şeyler istiyo yerimseniben
böğürtlen aradık kaç gün...sırnaşık şey
aş erme değil belki ama nerden aklıma geldiyse
bende bi tuhafmıyım ne:CüvCüv:alkisalkisalkis