- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
Anneler bişey soracam.bu karın ağrıları ne kadar sürecek bilen varmı. Sürekli yatmak çok sıkıcı ve çalışmam gerekiyor.Bilen varsa ona göre kendimi programlayacağımopuyorumnanaktan
aman canım canım geçmiş olsun.Dikkat et yeni yeni oluşuyor sinir sistemilmaz:
5 sene sonramıı .ay müthiş bir haber herkez çok sevinir eminim ki....bende kimseye söylemedim daha ama birtek kendimi tutamayıp kendi anneme söyledim oda kimseye söylemez...bi bebeği göreyimde içim rahat etsin.sonra nazar değiyormuş...ben ilk gebeliğimde yaşamıştım oyüzden korkuyorum canım...
düştünmüüüüüeyvahedigeldismile
aman dikkatli ol nagihancım.hemen yatbiraz dinlen .görüşürüzz
kızlar merhaba onceden yazmıstım ama kendı yazımı goremedım benımde sat 6 aralık.ayın 8 ınde kan degerım 5,48 cıktı bugun tekrar kan verdım dua edınnn
aslında ilk baktırdığımda gidecektim 4 ocakta testi yaptırdım 639 çıktı hcg hormonu dr 4 haftadan küçük deyince gitmemin anlamı olmaz diyo düşündüm bebek daha ultrasonda görünmez diye karnım çok fena ağrıyo ondan korktuğum için yarın kısmetse gidicem bakalım doktora yazarım sana ok ?
arkadaşlar bişey soracam akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor.. tüh bunuda mı bilmiyorsunuz diyebilirsiniz :)
arkadaşım benim 4 haftalıktı akıntım fazlalaştı dr sordum normal dahada fazlalaşa bilir gebelikte olur dedi kokusu ve rengi önemli
hayırlı olsun canım bide ben gidib görsen şu keseyi kalp atışlarını allahım çok hecanlıyım
ayyy bende daha görmedim canım yaaa....
ne keseyi ne kalp atışlarını.
bakalım cumaya randevu aldım en azından keseyi görürüm.
cuma günü 6+0 olacağız belki kalp atışlarınıda duyabiliriz...
ayy ne zor beklemek yaaa....
ya benim neden midem bulanmıyo
neden aşermiyorum daha bilmiyorumkismile
nerde yaptırdın kan testini canım sen hayırlı olsun buarada ve nezaman alacakmışşsın sonucu
canım yukarıda kullanıcı paneli yazıyor oraya tıkla girdiğin konuları ordan bula bilirsin opuyorumnanaktan