2010 Eyll anneleri buraya

Anneler bişey soracam.bu karın ağrıları ne kadar sürecek bilen varmı. Sürekli yatmak çok sıkıcı ve çalışmam gerekiyor.Bilen varsa ona göre kendimi programlayacağımopuyorumnanaktan

tatlım aynı dert bende de var doktora söyleyimde gaz varsa alsın şu içimde ki gazı kaydirigubbakcemile3 çok ağrıyoo yaaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

arkadaşlar ben bugun tam 6 haftalık oldum bende idrara sıkıştıgımd çok agrım oluyo afedersiniz yapınca rahatlıyorum

öğlen biraz uzandım şimdi kalkınca sanki hafiften adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. ben 5+1 'im sizlerdede oluyor mu?

kızlar merhaba onceden yazmıstım ama kendı yazımı goremedım benımde sat 6 aralık.ayın 8 ınde kan degerım 5,48 cıktı bugun tekrar kan verdım dua edınnn

evet canım 6cı seneme giriyorum şubatta hayırlısıyla çok tedavi gördüm çok aşamalar geçirdim sonunda aşılama yaptırdım tutmayınca birdaha gitmedimdr allahtan tam 13 aysonra aşılamadan allah kendiliğinde hamile olduğumu öğrendim eşimin doğum günü süprizi yaptım biberon oldım test le beraber

evet düştüm kan tesine giderken dr sordum kanam olmassa bişey olamz korkma dediopuyorumnanaktan:teytey::teytey:

ya annemlere daha söylemedim zaten gurbetteyim çok sevinecekler ama keseyi bebeğimi göreyim öyle çünki olmassa üzülürler diye düşünüyorum

kızlar merhaba onceden yazmıstım ama kendı yazımı goremedım benımde sat 6 aralık.ayın 8 ınde kan degerım 5,48 cıktı bugun tekrar kan verdım dua edınnn

nerde yaptırdın kan testini canım sen hayırlı olsun buarada ve nezaman alacakmışşsın sonucu

canım yukarıda kullanıcı paneli yazıyor oraya tıkla girdiğin konuları ordan bula bilirsin opuyorumnanaktan

arkadaşlar bişey soracam akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor.. tüh bunuda mı bilmiyorsunuz diyebilirsiniz :)

inşallah sorun çıkamaz çok tehlikli zamanlar buanlar bende gitmek istiyorum ama gözükmez boşa gidersin dediler bende sonucu bekiyeyim

arkadaşım benim 4 haftalıktı akıntım fazlalaştı dr sordum normal dahada fazlalaşa bilir gebelikte olur dedi kokusu ve rengi önemli

hayırlı olsun canım bide ben gidib görsen şu keseyi kalp atışlarını allahım çok hecanlıyım

ayyy bende daha görmedim canım yaaa....
ne keseyi ne kalp atışlarını.
bakalım cumaya randevu aldım en azından keseyi görürüm.
cuma günü 6+0 olacağız belki kalp atışlarınıda duyabiliriz...
ayy ne zor beklemek yaaa....

ya benim neden midem bulanmıyo
neden aşermiyorum daha bilmiyorumkismile

şu açıdan eğer rengi koyu kahve kokulu ise iltihap habercisi ama tam tersi açık renk kokusuzsa normal gebelikte olagan akıntı türüymüş ki dahada fazlalaşır dedi

arkadaşım olur heralde belkide olmuyacaktır bende doğum takibinden baktım 5.2 miş bende de hiç birşey yok valla bazen tezt yanlışmıki hamile değilmiyim diyorum dudağım uçuklamış bu gece düşünceden hep kafamda soru işareti kanda da baksam rahatlıyacam

nagihan canım sanırım biz ne aşercez ne bulantı yaşıycaz.
benim bir tanıdığım şu an 6 aylık hiç bir şeyden tiksinmemiş hiç aşermemiş diyorki mükemmel bir hamilelik dönemi geçiriyorum.çok rahatım.
belki bizimde öyle olur..
yada sonradan başlarsa bu belirtiler çok ararız bu rahat dönemlerimizi :)

bende daha kimseye söylemedim.
annemlerin bile haberi yok ama varya resmen zor duruyorum ha çıktı ağzımdan ha çıkacak :)
kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyoruz bizde :)

polıklınıke gıttım canım.sonuclar yarın 13,30 dedı ama eskıden hemen verıorlardı netten dakıkada 1 kez gırıorum sonuclara hala cıkmadı.

merhaba eylül anne adayları. ben ağustos annesiyim. allahım bebişlerinizi tez vakitte kucağınıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…