- 16 Mart 2008
- 1.849
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kızlar hayırlı olsun hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bende geçen sene bu aralar öğrenmiştim bebeğimi zaman ne çabuk geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tlyvz HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHopuyorumnanaktan
evet canım ilk defa gidicem işte... bakalım ne olacak kan testi için gitmiştim muayene olmadım şimdi muayene olmaya ....
günaydın kızlar bende eylül annesi olucam Allahın izniyle.ismim tülay benim sat 27 kasımdı 25 aralıkta kan testi yaptırdım 13.63 çıktı sonra testi 27 aralıkta tekrarladım 45.12 çıktı dr.10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.geçen cuma gittim.üst ultrasondan kese görülmedi alt usg ile kesemiz görüldü şükür 5 mm cik henüz rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu sıra kalp atışlarında 3 hafta sonra gel dedi doktorumuz.
hayırlı olsun canım bide ben gidib görsen şu keseyi kalp atışlarını allahım çok hecanlıyım
kızlar ben kan verdim şimdi sağlık ocağında ama çarşamba öğleden sonra çıkacakmış ben dr gitsem acaba nasıl olur kan tahlili çıkınca tekrar götürürüm dr tahlili nasıl olur
inşallah canım ne zaman gidicen dr a ?
canım senin günün baya geçmişti dimi dr git istersen belki ilaç felan verir hastanede hemen öğrenirsin sonucu
bendede var canım .adet günümde akıntım baya artmıştı halada beyaz beyaz devam ediyor....kızlar bişey daha sorucam
sizin de akıntınız var mı?benim çok akıntım var beyaz
kullanıyorum canım folicasid çok önemli.özellikle bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için.ama sana doktorun mutlaka verecektir...bide kafana göre içme bence her folicasidin mg farklı.mesela ben günde 1 tane alıyorum ama benim folicasidimin 1 tanesi 400mg zaten..tam olarak 1 günlük fpolicasid ihtiyacım kadar..kızlar siz folik plus kullanıyormusunuz? forumda arastırdım cogu günde 3 tane alıyor. doktor bana 2 tane tok karnına dedi.
...bence kafana göre içme bence her folicasidin mg farklı.mesela ben günde 1 tane alıyorum ama benim folicasidimin 1 tanesi 400mg zaten..tam olarak 1 günlük fpolicasid ihtiyacım kadar..onun için bence doktorun dediğinden çıkma..canım folbiol zaten günde 1 alıyor herkes. Ama folik plus'ın dozajı biraz daha az galiba. bana 2 tane al dedi doktor ama 3 mü içsem ki
busabah bendede çok hafif oldu..birde hafif karınağrısı yaşıyorum .ben de sabahları çok hafif bulantı oluyor
malesef bende içiyorum ve bırakamıyorum çok kötü bir alışkanlık..içtiğim zamanda müthiş sucluluk duyuyorum tabi..ama ellimden geldiği kadar içmemeye çalışıyorum mesela dün 2 tane yaktım onlarıda yarısında attım...bugünde hiç içmedim ama hep aklımda..inşallah bırakırız..kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir türlü vazgeçemiyorum. Sizler ne alemdesiniz?
arkadaşlar ben dr gitmediğim için ne yiyip içeceğimi bilmiyorum dr gitdüsem söylerdi ama kahvaltıda birşeye yemeğe özen gösteriyormusunuz
kızlar yaa burdasınız
tıff neden gene en başa döndük yazmış
gittimi bebiş yaaa bi tuhaf oldum
günaydın kızlar
nur seninle özelliklerimiz cok benziyor sat tarihi aynı kiloda aynı sayılır. sadece yas farkı var.
arkadaşlar bende karın ağrısı var ayağa kalktığımda artıyor sizlerdede var mı?