2010 Eyll anneleri buraya

kızlar hayırlı olsun hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bende geçen sene bu aralar öğrenmiştim bebeğimi zaman ne çabuk geçti

günaydın kızlar bende eylül annesi olucam Allahın izniyle.ismim tülay benim sat 27 kasımdı 25 aralıkta kan testi yaptırdım 13.63 çıktı sonra testi 27 aralıkta tekrarladım 45.12 çıktı dr.10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.geçen cuma gittim.üst ultrasondan kese görülmedi alt usg ile kesemiz görüldü şükür 5 mm cik henüz rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu sıra kalp atışlarında 3 hafta sonra gel dedi doktorumuz.

hayırlı olsun canım bide ben gidib görsen şu keseyi kalp atışlarını allahım çok hecanlıyım

bende perşembe doktora gidecem arkadaşlar dua edin..
benimde karnımda ağrı ve batma var.
mide bulantısı yok henüz
5+1 oldum
Hepiniz Allah'a emanet olun ..

eylül , sende allaha emanet ol tatlım allaha hepimize kolaylık versin sorunsus hamilelik nasip etsin inşallah

kızlar ben kan verdim şimdi sağlık ocağında ama çarşamba öğleden sonra çıkacakmış ben dr gitsem acaba nasıl olur kan tahlili çıkınca tekrar götürürüm dr tahlili nasıl olur

kızlar ben kan verdim şimdi sağlık ocağında ama çarşamba öğleden sonra çıkacakmış ben dr gitsem acaba nasıl olur kan tahlili çıkınca tekrar götürürüm dr tahlili nasıl olur

canım senin günün baya geçmişti dimi dr git istersen belki ilaç felan verir hastanede hemen öğrenirsin sonucu

arkadaşlar ben dr gitmediğim için ne yiyip içeceğimi bilmiyorum dr gitdüsem söylerdi ama kahvaltıda birşeye yemeğe özen gösteriyormusunuz

bana dr bişey demedi
ben süt içiyorum
kaşar peynir özellikle odaha iyiymiş
beyaz peynir
mutlaka iyi pişmiş bir yumurta
bide sabah aç karnına ilk ceviz yiyorum bebeğin zekası için çok önemli bide fıstık

kızlar yaa burdasınız
tıff neden gene en başa döndük yazmış
gittimi bebiş yaaa bi tuhaf oldum

günaydın kızlar..hafta sonu döktürmüşsünüz geçmişi oku oku anca gelebildim son sayfaya..maşşallah nazar değmesin..
buarada yeni katılan taze annelerimiz olmuş.çok çok tebriklerrr..inşallah güzel paylaşımlarla rahat bir hamilelik dönemi geçiririz hepimiz
kızlar bişey daha sorucam
sizin de akıntınız var mı?benim çok akıntım var beyaz
bendede var canım .adet günümde akıntım baya artmıştı halada beyaz beyaz devam ediyor....
kızlar siz folik plus kullanıyormusunuz? forumda arastırdım cogu günde 3 tane alıyor. doktor bana 2 tane tok karnına dedi.
kullanıyorum canım folicasid çok önemli.özellikle bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için.ama sana doktorun mutlaka verecektir...bide kafana göre içme bence her folicasidin mg farklı.mesela ben günde 1 tane alıyorum ama benim folicasidimin 1 tanesi 400mg zaten..tam olarak 1 günlük fpolicasid ihtiyacım kadar..

canım folbiol zaten günde 1 alıyor herkes. Ama folik plus'ın dozajı biraz daha az galiba. bana 2 tane al dedi doktor ama 3 mü içsem ki
...bence kafana göre içme bence her folicasidin mg farklı.mesela ben günde 1 tane alıyorum ama benim folicasidimin 1 tanesi 400mg zaten..tam olarak 1 günlük fpolicasid ihtiyacım kadar..onun için bence doktorun dediğinden çıkma..
ben de sabahları çok hafif bulantı oluyor
busabah bendede çok hafif oldu..birde hafif karınağrısı yaşıyorum .
kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir türlü vazgeçemiyorum. Sizler ne alemdesiniz?
malesef bende içiyorum ve bırakamıyorum çok kötü bir alışkanlık..içtiğim zamanda müthiş sucluluk duyuyorum tabi..ama ellimden geldiği kadar içmemeye çalışıyorum mesela dün 2 tane yaktım onlarıda yarısında attım...bugünde hiç içmedim ama hep aklımda..inşallah bırakırız..
arkadaşlar ben dr gitmediğim için ne yiyip içeceğimi bilmiyorum dr gitdüsem söylerdi ama kahvaltıda birşeye yemeğe özen gösteriyormusunuz

şimdilik süt içmeye özen gözteriyoyorum canım..2 günde birde yumurta ayiyorum..ama asıl bebeklerimiz canlandığı zaman 10 haftadadn sonra yiyeceklerimiz bebek için önemliymiş...şimdilik sadece vücudumuzdaki kandan alıyorlarmış.

günaydın kızlar
nur seninle özelliklerimiz cok benziyor sat tarihi aynı kiloda aynı sayılır. sadece yas farkı var.

evet canım
sen bebeğinin kalp atışını duymuşmuydun

arkadaşlar bende karın ağrısı var ayağa kalktığımda artıyor sizlerdede var mı?

evet bazen oluyo
doktora sordum,
gaz sancısıdır korkma dedi :roflol:

X