2010 Eyll anneleri buraya

cnm tebrikler.
henüz 5. haftadasın başlamaması normal. benim 6. haftada başladı inan başlamasını istemezsin. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. önemli olan bebişlerin iyi olması.

canım elim telefona gidiyor kendimi zor tutuyorum annemlere söylemeyi çok istiyorum ilk torun olacak nasip olursa bide uzun zaman geçti tabi kurban adğım var nasip alursa bide kurban keseceğim

bulantı ve aşermeler 5 haftada başlaması lazım ama bendede daha bişe yok arkadaşımda 2. aydan sonra başlar diyo bilmiyorum hayırlısı

ben çarşamba alacam sabahtan gittim öğleden sonra alırım diye kanı verdim çarşamba alırsın dedi dr bide kansızlık testi yapalım dedi 2tüp kan aldılar benden

benim arkadaşım hiç bulantı yaşamdı ama benim bulansın aşereyim hamile olduğumu anlarım

biz dayanamadık söyledik aslında söylemiycektik

boza valla akşam söylesemmi diye düşünüyorum eşim akşam tutturdu kız kardeşime söyliyelim o çok istiyodu sevin diyo korkuyorum gerçi bişey olsada duyacaklar allah korusun
ama ben inamıyorum test yanlış olabilirmi diye kanıda göreyim diyom neyapsam acaba

ben hamile kalırsam eşim sigarayı bırakacaktı şimdi seviniyor 3gün daha içeceğim kan sonucu çıkana kadar diye

ben de kan veremye giderken kimseye söylemedim
kan sonucum biraz yüksek çıkınca söyledik
ben şehir dışındayım annem geldi yanıma

kıslar
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
bebeişimin kesesini gördüm bide kalbini duysaydım
öfffff
15 gün daha attı doktor
ben nasıl dayancam 15 gün daha yaaaa
6+3 bugün o zamana 8 haftalık olcak

arkadaşlar bişey soracam akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor.. tüh bunuda mı bilmiyorsunuz diyebilirsiniz :)
canım kilodunda beyaz beyaz lekeler olmuyormu???öyle bişi oluyorsa akıntı demekkaydirigubbakcemile3

canım elim telefona gidiyor kendimi zor tutuyorum annemlere söylemeyi çok istiyorum ilk torun olacak nasip olursa bide uzun zaman geçti tabi kurban adğım var nasip alursa bide kurban keseceğim
aynen canım bende kendimi çok zor tutuyorum..çatlıcam nerdeyse söylemeyeyim derkennkaydirigubbakcemile3
benim arkadaşım hiç bulantı yaşamdı ama benim bulansın aşereyim hamile olduğumu anlarım
sen daha test yapmadınmı yaw anlamadım be şimdiibilmiyorumkismile

bence haftaya görürüsün bebişi..duramazsan git haftaya bişi olmaz canım:lepi:

kızlar bende öksüsürken falan bi basınçla ağrı giriyor..bide bazen oturduğum yerden kalkarken...gerçekten hamileyiz yaa..inanamıyorum bazenkaydirigubbakcemile3
bide bişiler titreşiyor gibi oluyor tam yumurtalık kısmımda.gazmıdır acabakaydirigubbakcemile3
doktora gitmek için sabırsızlanıyorum aslında..buhafta nasıl geçecek bilmiyorum ciddenboshayallersmile

kızlarr sonucumu aldım 2.6 cıktı 2 gun once 5.48 tı bu ne demek oluor benım adetım duzenlıdır normalde yaaaa 5 gun gecıkmezdıkı.kafam corba oldu ne yapmalıyım bana yardım edınnnnn

kızlar daha öncede ytazmıştım ama maşallah haftasonu yığılma olmuş bu arada beni de listeye alın sat 27 kasım 3 eylülde gelecek nasipse bebişim 6+3 :))))

kızlarr sonucumu aldım 2.6 cıktı 2 gun once 5.48 tı bu ne demek oluor benım adetım duzenlıdır normalde yaaaa 5 gun gecıkmezdıkı.kafam corba oldu ne yapmalıyım bana yardım edınnnnn

canım kimyasal gebelik olmasın aynısını 2009 ocakta bende yaşamıştım.

değerin düşüyorsa düşük oluyor büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsun aynısını ben de yaşamıştım dr görün istersen

ınternetten baktım sonucuma doktora gostermedım normalde sonucları almaya yarın gel demıslerdı o yuzden gıtmedım. oof ya cok uzuldum bn

üzülme canım hayırlısı diye dua et<<eğer kimyasal gebelikse sanırım kürtaja gerek kalmıyor..bide beterin beteri var bende boşgebelik yaşamıştım.değerlerim çok güzel yükseldiği halde bebeği görememiştik yani yükselse bile garanti değil hiçbirşey...ben kürtaj olmuştum bide((((ozamanda beterin beteri var diye kendimi teselli etmiştim hep..mol gebelik dış gebelik falan var allah korusun daha tehlikeli...
canım hayırlısıysa olsun demekte fayda var...eminim ki en kısa zamanda hamiş kalırsın.rahim kendini hazırlıyor derler ve çok uzun sürmez hamile kalman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…