- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
nagihan canım sanırım biz ne aşercez ne bulantı yaşıycaz.
benim bir tanıdığım şu an 6 aylık hiç bir şeyden tiksinmemiş hiç aşermemiş diyorki mükemmel bir hamilelik dönemi geçiriyorum.çok rahatım.
belki bizimde öyle olur..
yada sonradan başlarsa bu belirtiler çok ararız bu rahat dönemlerimizi :)
bende daha kimseye söylemedim.
annemlerin bile haberi yok ama varya resmen zor duruyorum ha çıktı ağzımdan ha çıkacak :)
kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyoruz bizde :)
benim bir tanıdığım şu an 6 aylık hiç bir şeyden tiksinmemiş hiç aşermemiş diyorki mükemmel bir hamilelik dönemi geçiriyorum.çok rahatım.
annemlerin bile haberi yok ama varya resmen zor duruyorum ha çıktı ağzımdan ha çıkacak :)
arkadaşım olur heralde belkide olmuyacaktır bende doğum takibinden baktım 5.2 miş bende de hiç birşey yok valla bazen tezt yanlışmıki hamile değilmiyim diyorum dudağım uçuklamış bu gece düşünceden hep kafamda soru işareti kanda da baksam rahatlıyacam
canım kilodunda beyaz beyaz lekeler olmuyormu???öyle bişi oluyorsa akıntı demekkaydirigubbakcemile3arkadaşlar bişey soracam akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor.. tüh bunuda mı bilmiyorsunuz diyebilirsiniz :)
bende aslında biraz bulantım olsun istiyorum..sigarayı içmemem için bir neden daha olur..bebeğimi nekadar çabuk hissedersem okadar iyi olur benim için..dumansız bir hava sahası istiyorum kızlarr.okadar çok istiyorum ki kesin bırakmam lazım şu illeti.aklımdan çıkmıyor virüs gibi bişi bu...ohaoldumsmile
aynen canım bende kendimi çok zor tutuyorum..çatlıcam nerdeyse söylemeyeyim derkennkaydirigubbakcemile3canım elim telefona gidiyor kendimi zor tutuyorum annemlere söylemeyi çok istiyorum ilk torun olacak nasip olursa bide uzun zaman geçti tabi kurban adğım var nasip alursa bide kurban keseceğim
sen daha test yapmadınmı yaw anlamadım be şimdiibilmiyorumkismilebenim arkadaşım hiç bulantı yaşamdı ama benim bulansın aşereyim hamile olduğumu anlarım
kıslar
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
bebeişimin kesesini gördüm bide kalbini duysaydım
öfffff
15 gün daha attı doktor
ben nasıl dayancam 15 gün daha yaaaa
6+3 bugün o zamana 8 haftalık olcak
doktor ne dedi peki??gösterdinmi??
kızlarr sonucumu aldım 2.6 cıktı 2 gun once 5.48 tı bu ne demek oluor benım adetım duzenlıdır normalde yaaaa 5 gun gecıkmezdıkı.kafam corba oldu ne yapmalıyım bana yardım edınnnnn
kızlarr sonucumu aldım 2.6 cıktı 2 gun once 5.48 tı bu ne demek oluor benım adetım duzenlıdır normalde yaaaa 5 gun gecıkmezdıkı.kafam corba oldu ne yapmalıyım bana yardım edınnnnn
ınternetten baktım sonucuma doktora gostermedım normalde sonucları almaya yarın gel demıslerdı o yuzden gıtmedım. oof ya cok uzuldum bn