- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.841
kızlar bişey sorucam size hafif kasıklarım ağrıyor progeston içsem mi diye düşünüyorum korkuyorum
İç bence cnm. Bişey yoktur ama içersende zararı olmaz dimi.
bozo bence bişey içme canım az önce bi yerden okudum kanama olmadığı sürece kasık ağrısı normalmiş.
zararı olsa dr vermezdi diye düşünüyorum düşük tehlikesi olanlar günde 3 tane içiyor içiyimde içim rahat etsin korkuyorum bişey olucak diye
şeker msjı yeni gördüm cvp attım..ben listeyi exelde yaptım gayet güzelde buraya koyamıyorum))hehehehe))Listeyi sen bi göster bakalım cnm. Eminim güzel olmuştur.
Sana özelden msj attım ayrıca.
kızlar mrb
dün keseyi görmeye gitmştik ama göremedik
bugün tekrar bhcg bakıldı malesef 54 e düşmüş
gelişememiş malesef bebeğim
10 güne kadar kanamam başlarmış
Rabbimden hep hayırlısını dilemiştik hayırlısı böleymiş demekki
Rabbim sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inş.
hayırlısıyla kucğınıza almayı nasip etsin
Benim ablama vermişti cnm progestan kanaması olmadığı halde içmesini söylemişti korusun diye. Sen en iyisi yine de kendi doktorunu ara sor sanırım biraz kafan da karıştı.
yaw kanama olduktan sonra ilacı içmenin ne anlamı var ki allah korusun kanama oldumu çocuk düşer.yani riskin varsa baştan önlemini almak en doğrusu değilmi....
yaw kanama olduktan sonra ilacı içmenin ne anlamı var ki allah korusun kanama oldumu çocuk düşer.yani riskin varsa baştan önlemini almak en doğrusu değilmi....
ilk 10 gün içtim ben de günde 1 tane ama şimdi bi zararı olur mu ayy iice kafam karıştı şimdi dr arasam bulamam bu dr kanama olmadıkça vermiyor bu ilacı
ben ilk devlet hastanesine gitmiştim orda vermişlerdi bana
risk yokda korku var
benim en son regli aralık 4 dü 2.regli zamanı geliyor ondan mı oluyor yada rahim mi büyüyor ondan mı sancı oluyor
Güzelim sen bilirsin... Şimdi aradım ablamı 5. ayına kadar kullanmış o ağrısı acısıda yoktu yani. Ama en sağlıklı bilgiyi tabiki doktorundan alabilirsin. Ayrıca normaldir bebek yerleştiği için ağrıyodur belkide arada bende de oluyor. Bence sen doktorunu ara sonrada yat dinlen... :çok üzgünüm:
canım benim korkma içini ferah tut iyi şeyler düşün benimde ağrıor şuanda ama sabretmek lazım,umarım normal bişeydir böle ağrıması.:1hug:
saol canım ablanı aramışsın
kızlar özel sorunlara gireceğim,
ben hala eşimle baraber olmadım, 7ocakta öğrendım o gunden berı kaçıyorum...deneyenler ne hissetti...
ben biraaz korkuyorum ama ???
ben hala eşimle baraber olmadım, 7ocakta öğrendım o gunden berı kaçıyorum...deneyenler ne hissetti...