- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.881
arkadaslar diğer konuyu aynı konu oldugundan ben kapattım. eğer diğer tarafta devam edecsenız bılgı verin bunu kapatıp diğerini açalım..
Bu arada benim eşimin tarafı habire ,tavuktan hoşlanıyormusun iğreniyormusun diye sorup duruyorlar,
aslında genel olarak canım hiç bişey cekmıyor herşeyden tiksiniyorum....yoğurtlu şeyler haariçç
sonra dan öğrendımki Tavuktan iğrenen kadınların bebeği kız oluyormus... ne derece doğru göreceğiz.
güldüm sadece :))
enee...varya öyle midem bulanıyo ki tavuk görünce anlatamam eşimde aksine tam bi tavuk hastası kızart ver başka bişi istemez bakalım cinsiyeti belli olunca sana yazarım bakalım bu teori gerçekmiymişşş kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızlar siz sağlık ocağına kayıt oldunuz mıı aile hekiminize
bizi aradılar bugün gelin diye hastane hamile olanların adını yolluyorlarmış[/QUOTne
nerden buluyorlar acaba?ben bır defa devlete gıttım gerçi ama
bu arada toxoplazma testi yaptıran varmı?
benım bı o testım kaldı fıyatını merak ettım.
h.sonu ethıca ya gideceğim...ordada tahlilden ıyı gecırıyorlar :)))
aradaşlar birde hamilelikte çay tüketimini azaltın diyorlar..Siz çay içiyormusunuz??Bnm canım istiyor.Ama açık içmeye çalışıyorum..:CüvCüv:
aradaşlar birde hamilelikte çay tüketimini azaltın diyorlar..Siz çay içiyormusunuz??Bnm canım istiyor.Ama açık içmeye çalışıyorum..:CüvCüv: