- 9 Mayıs 2008
- 1.158
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.801
Günaydına.s. Günaydın a.s. Günaydına.s.
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük.Şeniz İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bittibayanssulusmile 9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek kaydirigubbakcemile3 Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok lmaz:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrr... Ben de geldim aranıza....
Daha önce tedirginlik ve soru işaretleri yüzünden çok katılmadım, ya düşerse ya olmazsa diye.. Çünkü Osmanoğlu kliniğindeki doktor çok korkuttu... perşembe günü gittim alttan ultrasonla baktı kese oluşmamış, boş gebelik olabilir, düşük riski olabilir dedi durdu. acaip karamsar bi tablo çizdi, belki hamile bile değilsindir dedi... Bugün Şişli etfale gittim, fındık kurdumu gördük hiçte görüneyecek gibi değil 11.8mm 4+1 haftalık sat 19 aralıktı ama neden 4 haftalık çıktı anlayamadım, öyle heecanlandım ki görünce sormayı unuttum....
oooooooffffffffff kızlar başıma neler geldi sabahtır
size demiştim bulantılarımdan dr gideceğim diye sigortaya gittim hem tahlillerimi yaptırayım diye
oraya gittim dr demesinmi bebek gözükmüyor diye
boş gebelik olabilir dedi teleşlandım
ordan çıktık eşimle özele ama nasıl ağlıyorum sonra tahlilerde kaldı hastaneden çıktık yolda ağlıoyomeşime diyom hani biz tahlil yaptıracvaktık sonra sıra bitmiş
neyse
özele gittik gene altan baktılar dr dedi hayır ben kalp atışlarınıu görüyorum gayet sağlıklı bebeğiniz dedi orda da ağlamaktan helak oldum .
böyle arkadaşlar bualntı habı verdi neler yapmam gerektiğini söyledi ilk kez bir dr şükür ama benim haftan geriden geliyor bunuda ilk duydum 7+4 ama dr 6hafta 3günlükmü ne dedi
Herkeslere merhaba,
Ya geçen senelerde biri bana deseydiki gebelik bölümüne birşeyler yazcaksın hemde eylül annesi olduğunu basardım kakahayı..sırnaşık şeysırnaşık şey
Hayatım neçabuk şekillendi.:uhm:1 buçuk senede hem tanıştım hem evlendim şimdide çocuk bekliyorum..hamdolsun Rabbime..
Aslında benim niyetim hemen çocuk yapmak değildi ama demek ki Rabbim bu ay uygun gördü..üzülüyorum yaa...çalışıyroum ya 8 aylık evlliğimiz süresince eşime zaten çok zaman ayıramadım diye.
Gereksiz endişeler mi bilmiyorum..sanki eşimle çok zaman ayıramayacapız artık birbirimize..neyse bu düşünceler normal heralde..
hormonlarrdan kaynaklanıyordur inş.
Benimde bebeğim eylülün sonlarına doğru doğacak inş.
ama bişey itiraf edeyim ben daha şimdiden doğumdan korkuyorum..kafamçokkarıştı
Allah'tan şuan herşey yolunda..iştahım vs.herşey normal..
bakalım ilerleyen aylarda neler olucak..
oooooooffffffffff kızlar başıma neler geldi sabahtır
size demiştim bulantılarımdan dr gideceğim diye sigortaya gittim hem tahlillerimi yaptırayım diye
oraya gittim dr demesinmi bebek gözükmüyor diye
boş gebelik olabilir dedi teleşlandım
ordan çıktık eşimle özele ama nasıl ağlıyorum sonra tahlilerde kaldı hastaneden çıktık yolda ağlıoyomeşime diyom hani biz tahlil yaptıracvaktık sonra sıra bitmiş
neyse
özele gittik gene altan baktılar dr dedi hayır ben kalp atışlarınıu görüyorum gayet sağlıklı bebeğiniz dedi orda da ağlamaktan helak oldum .
böyle arkadaşlar bualntı habı verdi neler yapmam gerektiğini söyledi ilk kez bir dr şükür ama benim haftan geriden geliyor bunuda ilk duydum 7+4 ama dr 6hafta 3günlükmü ne dedi
Hayırlı olsun bebein canım.Aramıza hoşgeldin..zemuszemus
Kızlar merahaba,
benım boğazım yanıyor, sanki boğazımda bir yumruk var ve bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum ..ayrıca farkettım ki bu mide bulantısıda yapıyor.....biraz netten araştırdım... boğaz yanması ,reflü belirtileri veriyormuş.... su bile içmek istemıyorum...varmı benim durumumda olan.
kızlar ben liste işine el attım...
yeni bir topik yapalım düzenli olsun...
hallisna ile irtibata geçtim.bana dönüş yapacak bakalım.
şimdilik buraya yazmaya devam edin yakında buradan taşınıyoruz :)
ağustos annelerinin gibi düzenli ve ilk sayfaya yerleşecek olan bir listemiz olacak...
ne dersin sizcede güzel olmazmı :)
Herkeslere merhaba,
Ya geçen senelerde biri bana deseydiki gebelik bölümüne birşeyler yazcaksın hemde eylül annesi olduğunu basardım kakahayı..sırnaşık şeysırnaşık şey
Hayatım neçabuk şekillendi.:uhm:1 buçuk senede hem tanıştım hem evlendim şimdide çocuk bekliyorum..hamdolsun Rabbime..
Aslında benim niyetim hemen çocuk yapmak değildi ama demek ki Rabbim bu ay uygun gördü..üzülüyorum yaa...çalışıyroum ya 8 aylık evlliğimiz süresince eşime zaten çok zaman ayıramadım diye.
Gereksiz endişeler mi bilmiyorum..sanki eşimle çok zaman ayıramayacapız artık birbirimize..neyse bu düşünceler normal heralde..
hormonlarrdan kaynaklanıyordur inş.
Benimde bebeğim eylülün sonlarına doğru doğacak inş.
ama bişey itiraf edeyim ben daha şimdiden doğumdan korkuyorum..kafamçokkarıştı
Allah'tan şuan herşey yolunda..iştahım vs.herşey normal..
bakalım ilerleyen aylarda neler olucak..