2010 Eyll anneleri buraya

Naagihancım, hemen hemen aynı şeyler benim de başıma geldi. Şükür bugün ben de gördüm bebeğimi. 4+1 im bugün SAT a göre geriden gidiyor geç döllenme olmuş. Ama hiçbir problem yok dedi doktor...

umarım kısa sürede gecer diyeceğm ama bu durumda olanlar genelde 9 ay cekıyormuş..
(

kızlar ben bi liste yaptım güzel oldu ama buraya nasıl koyacağım..???beğenirseniz yeni toppiğin ilk sayfasına koyardık

bende çok korkuyorum doğumdan.kan bile aldıramıyorum midem bulanıyor bi hoş oluyorum nasıl olcak bilemiyorum ama eninde sonunda olacak girdikleri gibi çıkacaklar mecburkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende çok korkuyorum doğumdan.kan bile aldıramıyorum midem bulanıyor bi hoş oluyorum nasıl olcak bilemiyorum ama eninde sonunda olacak girdikleri gibi çıkacaklar mecburkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben şimdiden kendimi hazırlıyorum..o bi şekilde çıkacak değil mi..
eğer öyle çok dayanılmaz olsaydı insanlar ikinciyi üçüncüyü nasıl yaparlardı.
aslında ben bukadar korkmazdım ama yıllardır adet sancısı çekiyorum
herkes o sancıların 10 katı diyor bende ondan tırsıyorum.

ya boşverin daha kaç ay var..zamanı gelince düşünürüz..:smiley-cool:

lilacım bende sabah msj atmıştım ama o galiba perşembeden sonra burada olacak.ikili testi falan vardı yanılmıyorsam bugün....listeyi ben yapmıştım ama koyamıyorum...
sen yapabilirsen çok iyi olur gerçekten...
bence listedeki keseyi görme tarihi ve kilo bölümünü çıkaralım 9 ay boyunca bebeğin hangi boyunu ve kilosunu takipedeceğiz ki ..bide genişliyor liste ekranı büyüyüyor...
benim fikrim bu yinede sen oluşturursan kendine göre ayarlarsın zatenopuyorumnanaktan

Girdikleri gibi çıkacak olsalar yine iyi... Minnacık girip kocaman çıkıcaklar kafamçokkarıştı

Çok güzel olur canım.Bu konuda duyarlı davrandığınız için teşekkürlerŞeniz

kızlar mrb
dün keseyi görmeye gitmştik ama göremedik
bugün tekrar bhcg bakıldı malesef 54 e düşmüş
gelişememiş malesef bebeğim
10 güne kadar kanamam başlarmış
Rabbimden hep hayırlısını dilemiştik hayırlısı böleymiş demekki
Rabbim sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inş.
hayırlısıyla kucğınıza almayı nasip etsin

lilacım çok iyi düşünmüşsün canım.liste olmadan birbirimizi takip etmekte zorlanıyoruz.a.s.

Üzüldüm canım... Dediğin gibi Allahtan hayırlısı buymuş Rabbim başka evlat nasip etsin inşallah.

canım benim çok üzüldüm yaaa..allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsınsenağlamasenağlama

Canım benim..Dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki.Cennette seni bekleyen bir meleğin olacakolumunekankayizsmile

kızlar zaten bu durum hepimizin aklına takılıyordu.
bir bakıyoruz liste 10 sayfa geride kalmış hiç olmazsa böyle düzenli olur ilk sayfada olur...

ağustos annelerinin listesi çok hoşuma gitti.
zaten tüm listeler öyle.
mopsycim keseyi görme tarihi falan onları ayrı yapmayız en sona gelişmeler diye bir yer açarız oraya gelişmeleri not düşeriz.
****KK Nick*******YAŞ******SAT*******Tahmini D.T.*******Hamiş kaldığı kilo******Cinsiyet******Bebişimizin Adı*******Güncel notları****
bakalım halissna gelsinde olmadı kazene çıkacağım :)))))
muhakkat yardım eden biri çıkar bize bu konuda....

kızlar bişey sorucam size hafif kasıklarım ağrıyor progeston içsem mi diye düşünüyorum korkuyorum

çok geçmiş olsun
canım hayırlısı böyleymiş böyle olmuş
ben de ekim ayında düşük yaptım 2.ayımda hamile kaldım tekrar

bu liste olayına sevindim herkes birbirini daha yakından takip eder bu Cuma dr gidiyorum 7 haftanın ortasındayız hem pıt pıtları duyalım artık hemde vitamin falan yazacakmı bakalım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…