2010 Eyll anneleri buraya

kızlar özel sorunlara gireceğim,
ben hala eşimle baraber olmadım, 7ocakta öğrendım o gunden berı kaçıyorum...deneyenler ne hissetti...
ben biraaz korkuyorum ama ???

Bu arada hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ilişkiye girdik biz, açıkçası farklı olduğu farkediliyor... Hafif ağrı oluyor kasıklarda.

merhaba arkadaslar
gordugum kadarıyla ıyısınız maasalh :)
bozo lila ben sizin takvımlerı kontrol edıyorum sat larımız aynı kendım yapmayı bılmıyorumda :))
hıc bulantısı olmayan varmı herkesın bulantısımı var kızlar

iyiyiz canım sen nasılsın.benim hafif bi bulantım var 3 gündür özellikle sabahları yoğun oluyo.ama çok şükür daha hiç çıkarmadım.sen de yok mu bulantı canım?

Valla ben artık tutamıyorum benımkini , yakında saldıracak :))
ama bu c.tesi doktordan randevu aldım o gune kadar sabredebilirsek çok iyi olacak...
en azından sorarım doktora...
bu arada kasıklarda ağrı demişsizniz?
ara sıra benımkide oluyor ama 1-2 gun sonra kayboluyor...

merhaba arkadaslar
gordugum kadarıyla ıyısınız maasalh :)
bozo lila ben sizin takvımlerı kontrol edıyorum sat larımız aynı kendım yapmayı bılmıyorumda :))
hıc bulantısı olmayan varmı herkesın bulantısımı var kızlar

canım ben geçmiş sayfada link atmıştım ordan yapabilirsin bakıyım bulabilirsem link atarım

Valla ben artık tutamıyorum benımkini , yakında saldıracak :))
ama bu c.tesi doktordan randevu aldım o gune kadar sabredebilirsek çok iyi olacak...
en azından sorarım doktora...
bu arada kasıklarda ağrı demişsizniz?
ara sıra benımkide oluyor ama 1-2 gun sonra kayboluyor...

Sadece ilişki sırasında oldu bende.

Bu arada benim eşimin tarafı habire ,tavuktan hoşlanıyormusun iğreniyormusun diye sorup duruyorlar,
aslında genel olarak canım hiç bişey cekmıyor herşeyden tiksiniyorum....yoğurtlu şeyler haariçç
sonra dan öğrendımki Tavuktan iğrenen kadınların bebeği kız oluyormus... ne derece doğru göreceğiz.
güldüm sadece :))

herkese selam,
bnmde iki gündür çok bulantım var.Sabahları çok kötü oluyorum.Ama gün içinde de hiç geçmiyor..ılk aylar böyle oluyor bakalım.ınş geçicek bu zamanlarda..Bazen kasık ağrılarım oluyor bnmde..Arkadaşlar bu bulantılara ne iyi geliyor bilen var mı??:sinifsinif:

iyiyiz canım sen nasılsın.benim hafif bi bulantım var 3 gündür özellikle sabahları yoğun oluyo.ama çok şükür daha hiç çıkarmadım.sen de yok mu bulantı canım?
sehercim bulantım varda dıyemıyorum yokda dıyemıyorum tetıkte yanı bazen anlık oluyor gecıyor oyle kusmuyorum ama mıdemde hassaıyet var
genede yememde bı sorun yok tatlı yıyemıyorum eskıdende yıyemezdım zaten sımdı hıc yanı

arkadaslar asrılar batmalar hassasıyelr cok normal vucudumuz yenı bır doneme gırıyor bebıslerımız kendılerıne yer acıyor rahımler buyuyor jormanlar salgılanıyor kendınızı dınlemeyın hastalık hastası olursunuz aman

bozocum bu benım ucuncu bebısım ılk ıkıısnde dusuk yasadık malesef erken donemde takvım fılan yapmak ıstemıyorum cok buyuk huzun oluyor kaybedınce donup bakıyorum
aslında buralarada yazmak ıstemıyorum ama donup donup yazdıgımı okuyorum daha cok uzuluyorum ama bebısımın varlıgındada kendımı kasmak ıstemıyorum hersey olacagına varıyor hakkımızda hayırlısı olsun :) 12 haftaları bı grelım 3 ayı atlatalım senden yardım ısterım canım takvım ıcın sımdılık senden ıdare edıyoruz teyzesi :)

nagihan neden üzüldünki canım sen...Zaten bebeğini görmemişmiydin.Boşver bazen öyle ilginç dr lar denk geliyor.Görmüşsün bak hem kalbide atıyor,boşuna üzülüp bebeğinide üzmeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım bende kafam onun için karıştı ben bebeğimi görmüştüm kalp atışını dinliyememiştim ama görünmüştü ama bugün gittiğimde dr öyle deyince çok şaşırdım dr emin konuşuyordu ollmadığına emin gibiydi çok kötü oldum ordan başka dr gidince daha iyi oldu rahatladım
sağol canım cevabın için

o oo bu uzun bir süreç ve başımıza bakalım daha neler neler gelecek.
benimde başıma seninkine yakın bir durum geldi..
Ben idrar testini yaptırdım doktoraa gittim ultrasyona girdim bebiş yok ortada,görünmüyor.:ecrin_bebek:

Neyse kan tahlili yaptırdık pozitif çıktı..Hatta sonucu telde öğrendim.
etraftan insanlar bebk gözükmediyse yalancı gebeliktir gibi şeylerle moralimi nasıl bozdular.
Bende hemen o akşam doktora gittim.Tekrrdan ulrtasyona girdim yine görünmedi.
Allat muayeneyide istemedim.Benim bebeğim daha küçük orayla oynanmasını istemem..:jeyyar:

neyse doktora dedim böyle diyorlar bana dedim.Kadın bastı kahkahayı..senin bebeğin çok küçük onun için görünmemesi çok normal dedi.Kan testi %100 hamile olduğu mu gösteriyor .ama ben çok erken farkettim.daha 4 hafta 2 günlük falandı..

Benimde içim rahatladı tabi..bakalım bi kaç gün sonra tekrar gidecem ozaman görünürü nş.

evet ya insan lar böyle korkutmayı çok seviyorlar hecan arıyorlar galiba neanlıyorlarsa korkutmaktan bilerek yapsanalar okeyde işte
sanada geçmişolsun canım inşallah sende bebeğinini görürüsün çimizi rahat tutalım herşey yoluna girecek inşlall

Ben hiç bisey anlamadım kızlar. Bu konu niye kapandı? niye başka konu açıldı? Sonra niye o konuda kapanıp tekrar buraya geldik

arkadaslar diğer konuyu aynı konu oldugundan ben kapattım. eğer diğer tarafta devam edecsenız bılgı verin bunu kapatıp diğerini açalım..

yanlış konu kapanmış..lila yeniliste yaptı bizde ona destek verdik.yeni konu açıp başa listemizi koydu.oyüzden öteki taraftan devam etmek en mantıklısı..

Bunun kapanıp, diğerinin açılması lazım....çünkü diğerinde liste hep en başta olacak..zaten yenı topic açma sebebimiz oydu....

X