2010 Eyll anneleri buraya

arkadaşlar her geçtiğim sayfada kendime maşallah maşallah diyip duruyorum... Allah a şükür ben çok çok iyiyim ya ne mide bulantısı ne baş ağrısı ne başka bişi.. sadece uyumak istiyorum sürekli .. :) tatlı istemeye başladı canım bu aralar eşime siparişler bile veriyorum yemeğimde gayet iyi ... Allah yardımcınız olsun :KK43:((

Benimde uykum iyi. Bugün işten erken çıktım. 3:15 yattım 6 da kalktım oda eşimin zoruyla. Halad auykum var. Önceden tatlıyı çok severdim şimdi tuzlu şeyler isitiyor canım (turşu,kısır,tantuni,çiğ köfte) bunlardan çekiyor canım. Mide bulantım da yok allaha şükür. Ama bir yerde okudum mide bulantısı da hamileliğin sağlıklı olduğunun belirtisiymiş. Sizlere geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda geçer bu haliniz.

Kızlar bugün işe giderken akşamdan haşladığım brokoliyi götürdüm. Yedikten sonrada şunun yararlarına bakayım dedim.
Doğum yapacak kadınların, spina bifida (yani omurganın bir yanının açık olması) hastalığına yakalanmış çocuk doğurması rizikosunu en aza indirir. diyor. haberiniz olsun.

Miğde bulantısı olanlara Allah kolaylık versin arkadaşlar,benim gün geçtikçe artıyor,sabahları eşime kahvaltı bile hazırlıyamıyorum..başım dönüyor devamlı uyku halindeyim.saldım herşeyi..heleki agızdaki tad değişimi beni deli ediyor..sanki bozuk parayı ağzıma koymuşlar :bbo: geçenlerde neden migdem bulanmıyor aşermiyorum bişeyler yolunda mı gitmiyor diye düşünüyordum..sonra birden bastırdı...annelerin değeri çok büyük walla baksanıza daha minnacıcıklar bize yaptıklarına bakın

slm kızlar topik baya ilerlemiş kac gnudur gremedım bızde ıyıyız 6+4olmusuz bebişimizin kalp atıslarınıda duyduk cok şükür bebiş cok ıyıı ama ben ıyı deılım mıde bulntım azaldı hatta hiç yok ama bnde grıp oldummm ustune ustluk bıde gözumde arpacık cıktıı offf napıcam bılmıom ılacda kullanamıom öle gecırıom iştee allah hepimiizn yardımcısı olsun bulantısı olanlaraa da yardım etsın bılıorummm cokzorrr:KK43:(((

kızlar merhaba....
biz bu gün doktora gittik esim ve kayınvalidem. bebegimiz 25mm olmus :)) kollarını bacaklarını oynatıp duruyordu cok tatlı yaaaaa

kızlar bıkac gundur gıremedım malum benım oğlum bıraz afacan:)
bulantılar baslamıs..bızım suan yok sukur ama ilk hamılelığımde 3 ay cekmıs bırı olarak size tavsıyem grıserın yemenız...bastırıyooo ve bulantıyı bır nebze olsun azaltıyor..az ve sık yemekde katkı sağlıyor yağlı yıyeceklerden uzak durun derım..
umarım sorunsuz ve guzel bır hamılelık gecırırızopuyorumnanaktan

eyllanneleri.jpg

listemizi getirdim

ama listede ben yokum mopsy eklersen sevinirim. 5haftalıK+2 günlük SAT 21 Aralık muhtemel doğum tarihi 28 Eylül 2010 kalp atışı ve keseyi inşallah haftaya göreceğiz. Kilo 60 Yaş 29

canım listeyi ben yapmıyorum başka yapan arkadaş var ben ondan alıntı yaptım sadece....hiç anlamıyorum liste işinden bilsem anlasam hemen yazarım inanki....
atk arkadaşta gelmedi pazartesi gelirim yazmıştı en son ama.....

Günaydına.s. Günaydın a.s. Günaydına.s.
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük.Şeniz İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bittibayanssulusmile 9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek kaydirigubbakcemile3 Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani:kahve:..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok:eek:lmaz:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben ağustos annesiyim diye dolaşıyordum ama bebişim geç döllenmiş benide ekleyebilirsiniz listeye yaş 26, sat 25 kasım (aslında 19 ama geç döllenme olduğu için),tahmini doğum 1 eylül,başlangıç kilo 75, bebişim 8+0 da 16,4 mm

X