2010 Eyll anneleri buraya

ay canım çok geçmişolsun.git taktır bari biraz kendine gelirsin.:ecrin_bebek:

saol canım inşşallah toparlicam eşimi bekliyorum 3 buçuk 4 ten önce gelemezmiş biz beyikdüzündeoturuyoruz yollar fena yalnız gitmeme izin vermio şimdi o glcekte gitcezde ölme eşşeğim ölme

mopsy sen gördünmü keseyi ve kalp atışını?

evt canım çok şükür gördüm.ben doktora ilk gittiğimde zaten kalbi atmaya başlamıştı doktor direk kalp atışlarını dinletmişti 6+1 de canım.sonraki hafta yine dinledik..
şimdi tam2 aylığız..çokşükür.

saol canım inşşallah toparlicam eşimi bekliyorum 3 buçuk 4 ten önce gelemezmiş biz beyikdüzündeoturuyoruz yollar fena yalnız gitmeme izin vermio şimdi o glcekte gitcezde ölme eşşeğim ölme

limon falan iyi gelmiyormu.
bide ben çubuk kraker yiyordum oda baya iyi gelmişti bana

saol bitanem çok saol inanın öle fenayımki sürekli çıkartıom offff allahım ndn hafiflemio bu şey
canım bide kafayya takmayacaksın bende 1 hafta çok mide bulantısı çektim yatagın başlıgına tuzlu çubuk koydum. yataj-ktan kalkmadan 3-4 tane yiyodum o kadar fazla bulantım olmuyodu ve her seferinde midem bulanmayacak yemek yieyecegim hiçbişey olmayacak bebegim için yemeliyim diye diye midee bulantım azaldı azar azar yedim bide şimdide var ama o kadar olmuyo

annecikler herkese merabaa.snasılsınız ben bulantıdan ölüyom neyapacağımı bilemiyorum serum yemeğede korkuyorum oooooooooofffffffff:çok üzgünüm:

meraba kızlar ya ben bişey sorucam baş ağrısı olanlar ağrıyı geçirmek için napıyosunuz acaba?? mnoset kullanılabiliyomuş diye duydum hatta reçetede de yazıyo ama yine de korkuyorum. başka bi yöntem bilen varmı??

ay valla çok geçmişolsun kızlar hemen hemen herkezde baya mide bulantısı var allah kolaylık versin kızlar hepinize....

kızlarr merhaba..
bende 2010 hazıran annesı olucam kısmetse..
sımdılerde en buyuk derdınız mıde bulantısı sanırım...
sabedın azcık geçicek hepsiii..
hepinize hayırlı olsun.
sorunsuz bı hamılelık dılıyorum.
umarım hepımıze bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almak nasıp olur.

atk canım okuyorsun sanırım şu an.
hallisna uğradı buraya böyle bir konuşma yaptık onula forumda hekeste yeni bir topik açalım diyoruz.
ne dersin hallisna ile iletişime geçip yeni liste ile yeni topik açsak takipte olurmusun canım ?

çikolata yemeyi özledim kızlar tatlıyı en son ne zaman yedim hatrlamıyorum
bide rahatça yemek yemeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…