- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.741
Haklısın cnm Kısmetleriyle geliyorlar kesinlikle... Allah aratmamış sana da bana da çok şükür. Masrafları tabiki olacaktır ama onlar sağolsunlar inşallah. Ben henüz bebeğime kim bakar yada ben mi bakarım karar veremedim... Her şekilde çok zorlanacağım kesin. Umarım herşey herkes için güzel olur. Araban hayırlı olsun bu arada.
evt canım evt allah aratmasın yokluklarını yeterki gelsinler artık bundan sonra herşey onlar için...canım çok güzel bir sorumluluk daha alacağız kısmetse..sorumlulukların engüzeli hayatımızın en temiz sayfası olacak inşallah....
eğer imkanın varsa belli bir zamanı geçirene kadar sen bak arkadaşım...ondan sonra yine istersen çalışırsın<<çünkü küçükken nekadar yakınlarında olursak okadar kendine güveni gelişirmiş ve bebekken kişilikleri oluşuyormuş...
ya aslında çocuk bakımıyla ilgili güzel bri kitap almak istiyorum ama hiç araştırmadımda...varmı öyle tavsiye edeceğiniz gelişimle ilgili kitap
biz zaten artık daha büyüküz 8+1de 16.1mm olmuştuk
maşşallahhh sizeee..negüzelll
göbeğin çıktımı:CüvCüv:
amin inşallah canım...:Saruboceq:ipekyol stres yapma canım ben de dr sırası beklerken stresten ölücektim
ama sonra o kalp atışını gördüm ya ohh dedim
darısı başına
kasılmaların devam etmesi ii bişi mesela 8.hafada artıy tıpkı ilk regl tarihindeki gibi oluyo çok enteesan ama ben şimdiden aşığım bu ufaklığa
kızlar okadar kötüyümki dünden beri sürekli kusuyorum içim dışıma çıktı artık drumu ariycam serum takılcak galiba bilgisi ollan varmı nekadar bu serum ücretleri özel hastahanede
amin inşallah canım...:Saruboceq:
Dün akşam aynen dediğin gibiydi..Hemen regl olacağım zannettim..Ben böyle yaptıkça eşimde tedirgin oluyor.Sen bebeğe çok bağlandın herşeye hazır olmalıyız.Allaha tevekkül et diyor..Ama insanın elinde olmuyor bağlanma..eyvahedigeldismile
canım ben dün acilden giriş yaptım dr yazdı serumu ücret vermedim ssk var mı
çok fazla geldi bana 110 tl
ne canım 110tl?
110 tl mi maşallah o neymiş öyle dr konuş
çok 110 tl. bir seruma.HSG için bile 200 tl alıyorlar.Acilden giriş yaptır bencede..
ewet birazcık çıkmaya başladıçok hoşuma gidiyo olması ama çok fenayım şimdi hastahaneye gitcem serum için çewrede hiç ss yok buralarda oyüzden özele gitcem 110 tl civarı tutarmış ama artık dayanamıyrum çok fenayım ikigündür kusmakta öldüm bittim