2010 Eyll anneleri buraya

hıı sevcancım çok teşekkürler.hayırlı olsun demişsin ya sağol canım

maşşallahhh sizeee..negüzelll
göbeğin çıktımı:CüvCüv:

ewet birazcık çıkmaya başladı çok hoşuma gidiyo olması ama çok fenayım şimdi hastahaneye gitcem serum için çewrede hiç ss yok buralarda oyüzden özele gitcem 110 tl civarı tutarmış ama artık dayanamıyrum çok fenayım ikigündür kusmakta öldüm bittim

ipekyol stres yapma canım ben de dr sırası beklerken stresten ölücektim
ama sonra o kalp atışını gördüm ya ohh dedim
darısı başına
amin inşallah canım...:Saruboceq:
kasılmaların devam etmesi ii bişi mesela 8.hafada artıy tıpkı ilk regl tarihindeki gibi oluyo çok enteesan ama ben şimdiden aşığım bu ufaklığa

Dün akşam aynen dediğin gibiydi..Hemen regl olacağım zannettim..Ben böyle yaptıkça eşimde tedirgin oluyor.Sen bebeğe çok bağlandın herşeye hazır olmalıyız.Allaha tevekkül et diyor..Ama insanın elinde olmuyor bağlanma..eyvahedigeldismile

kızlar okadar kötüyümki dünden beri sürekli kusuyorum içim dışıma çıktı artık drumu ariycam serum takılcak galiba bilgisi ollan varmı nekadar bu serum ücretleri özel hastahanede

canım ben dün acilden giriş yaptım dr yazdı serumu ücret vermedim ssk var mı

bende aynen seni dediin gibi hissediyorum baze hah şimdi regli olucam diyorum ama rabbime şükr ufaklık hala benimlekirpikli börülcm hala yanmda kötü düşünme eşimde ama n mümkünimknsız herşeyi düşünüyr isan inaki

bugün çok karnım ağırdı kasıklarım ağırdı ben de korktum 1 tane progeston içtim korkuyorum tekrar düşük yapıcam diye
şimdide çok kötü miydem bulanıyor

mide bulantısından ölüyorum.
hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum.
yataktan kalkamıyorum.
kızlar uğrayayım dedim gidip yatıcam hemen.
keşke masa pc si yerine laptop alsaydık yattığım yerdende yanınızda olurdum

ay canım çok geçmişolsun.git taktır bari biraz kendine gelirsin.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…