2010 Eyll anneleri buraya

ben pek çalışmayı düşünmüyorum bebek olduğu zaman anca yeterim bebeğe.zor yani.bide annem bana çok yakın değil 5 saat var aramızda...
kızlar bursada nerde oturyosunuz?
ben ertuğrulkentteyim.<izmiryolu üzerinde yani..
O zaman Bursa ya yolun düşerse misafirimizsin...kaydirigubbakcemile2

evt evt mutlaka bekleriz..bi buluşma yaparız negüzel:lepi:

babannemler orda zaten süreki gidip geliyorum sizleride beklerim yeşil rizemize

Merhaba Sevcan,
ben iş yoğunluğundan 4-5 gundur giremiyorum siteye...
İş konusuna değinmişsin bende henüz müdürüme hiç bişi sölemedim, sadece çok yakın 2-3 kız arkaaşım biliyor, biraz mide bu8lantılarım oldu ama şu anda Allahıma bin şükür daha iyiyim.O yüzden 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum...
bebek olursa inş.bi kaç ay ücretsiz izin alıp sonra çalışmayı düşünüyorum...Tabiki herşey yolunda giderse...
Bu arada hala kalp atışı için doktora gitmedik o yüzden de tam heves yapmak istemıyorum..

Bu arada ağustos listesi gerçekten güzelmiş...
Gerekırse yeniden bir başlık açıp bu listeyi başa çekelim... nedersiniz ?
Her gün girebilen yada hakikaten sabırlı ve istekli biri olmalı bu kişi?
Bence çalışmayan birini tercih etmeliyiz, Çünkü çalışanlar genelde kaçak giriyor :))) dolayısıyla verimli olmazlar. Tabi her çalışan da aynı olmaz kategorize etmeyelim ...

ya aslında bizim listemiz çok çok güzel yani.ama başta değil.atk arkadaşta herzaman gelemiyor..atk nin listeyi bi arkadaş alsada yeni konu açıp başa yapıştırsa çok nefis olur...
ben bilsem yapayım ama hiç bilmiyorum gerçekten

Merhaba :1hug: Sende benim gibisin sanırım...
Umarım miğde bulantıların geçer Benim hiç olmuyor şuanda. Kalp atışlarını sanırım 15 gün sonra falan duyarız. Ben de doktora dün gittim... Ben 6+3 teyim.

Evet tamamen katılıyorum. Gerçeketen yapabiliecek birisi olsun sadece konuyu açıp yok olmasın... Bu konuda kendine güvenen bir Hatun kişi aranıyor... :dance:

kızlar okadar kötüyümki dünden beri sürekli kusuyorum içim dışıma çıktı artık drumu ariycam serum takılcak galiba bilgisi ollan varmı nekadar bu serum ücretleri özel hastahanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…